Autószalonok

100 év: 770 lóerővel tiszteleg a Lamborghini Centenario

Nyomtatás

Ferruccio Lamorghini, az olasz sportautógyártás ikonikus alakja pontosan 100 éve született, a márka pedig nem hagyhat egy ilyen különleges évfordulót szó nélkül. A Sant’Agata Bolognese-i illetőségű gyártó ezúttal egy Centenario elnevezésű különlegességgel kedveskedik a rajongóknak, természetesen a Genfi Autószalonon.

Módosítás dátuma: 2016. március 01. kedd, 16:27

Bébi Q - Genfben megérkezett az Audi Q2

Nyomtatás

Sok-sok ízelítőt követően végre lehullt a lepel az új Audi Q2-ről, amely a négykarikások legkisebb crossoverként lép ringbe hamarosan. Az újdonság a ma reggel startoló, 86. Genfi Autószalonon mutatkozott be, innovatív műszaki tartalommal és az ingolstadti flottába illeszkedő arculattal.

Módosítás dátuma: 2016. március 01. kedd, 12:57

Érzelmekre ható - genfi galérián az Infiniti Q60 Coupé

Nyomtatás

A szépség szubjektív, ezt jól tudjuk. Mégis kijelenthető, hogy az Infiniti Q60 Coupé jó eséllyel pályázik a középkategória legszebb kupéja címre, amit immár nem csak a képek alapján, hanem Genfből élőben is meg tudunk erősíteni. Fogadják helyszíni galériánkat.

Módosítás dátuma: 2016. március 01. kedd, 13:36

Elektro-variációk: három Hyundai Ioniq debütált Genfben

Nyomtatás

Ahogyan arról a múlt héten beszámoltunk, Genfben porondra lépett a Hyundai vadonatúj dedikált hibridje, az Ioniq. Mi több, a dél-koreai márka rögtön magával hozta az újdonság konnektorról tölthető, és teljesen elektromos változatát is a svájci seregszemlére. Az Autó Pult helyszíni csapata máris csokorba szedett nekünk egy genfi galériát az újdonságokról.

Módosítás dátuma: 2016. március 01. kedd, 13:42

Svéd luxus - genfi, helyszíni galérián a Volvo S90 és V90

Nyomtatás

A Volvo V90, vagyis a V70 még nagyobbra nőtt utódja a várakozásoknak megfelelően Genfben ünnepli világpremierjét. A svédek persze az S90 luxusszedánt is elhozták Genfbe, amely alig néhány hónapja debütált, és mi már minden fontos információt megírtunk róla. A közel öt méter hosszú V90 a puttony kivételével mindenben osztozik négyajtós testvérrel. Kollégáink ma reggel máris helyszíni képekkel jelentkeztek a Volvo két új büszkeségéről, úgyhogy fogadják szeretettel helyszíni galériánkat.

Módosítás dátuma: 2016. március 01. kedd, 13:44

10. oldal / 71