2018. Augusztus 19., Vasárnap

Frissitve:02:02:45

Autószalonok

A-tól Z-ig – a 2017-es Genfi Autószalon összes újdonsága (frissítve)

Nyomtatás

A jövő héten ismét, immár 87. alkalommal gyűlnek össze az autóipar legnagyobb játékosai Svájcban, hogy megmutassák magukat és újdonságaikat. Utóbbiból ezúttal is szép számmal hoz majd 30 ország mintegy 200 kiállítója, így új modellek és tanulmányautók özönére számíthatunk az idei évben is. Hogy pontosan mire? Megmutatjuk!

Módosítás dátuma: 2017. március 09. csütörtök, 13:29

Szériaérett az Audi óriás terepkupéja: hibridként debütált a Q8

Nyomtatás

Már jó ideje ismeretes, hogy az Audi tovább fogja bővíteni jelenleg sem szerény SUV palettáját, mégpedig nem is egy, hanem több újdonsággal. Az új irány a ‘kupésítás’, hiszen mind a BMW-nél, mind pedig a Mercedesnél rendkívül népszerűek a nem olyan praktikus, ám annál divatosabb és szebb kupéformájú szabadidőmodellek, a négykarikások pedig eddig kimaradtak a buliból.

Módosítás dátuma: 2017. január 09. hétfő, 19:53

Sikerre ítélve? - Párizsba látogatott az új Suzuki Ignis

Nyomtatás

Azt hiszem, hogy az Ignis nevet senkinek sem kell bemutatnom hazánkban, hiszen a Suzuki előző generációs kis crossoveréből rengeteget látni az utakon. Nem csoda hát, hogy ismét a jól ismert típusjelhez nyúltak a japánok, amit ezúttal is egy emelt hasmagasságú modellre aggattak rá a gyáriak, ami egy igazán divatos kisautónak ígérkezik, és hamarosan hazánkban is elérhető lesz.

Módosítás dátuma: 2016. szeptember 30. péntek, 16:05

Az Outlander jövője? - itt a Mitsubishi GT-PHEV tanulmány

Nyomtatás

A Mitsubishi az elmúlt időszakban hatalmas energiát fordít a különböző SUV-k és crossoverek fejlesztésére, miközben az elektromos rendszerek terén is igyekeznek élen járni. Ezekből a törekvésekből született meg a Párizsi Autószalonon bemutatott GT-PHEV koncepció, mely az Outlander következő generációjának előfutára lehet – mind formailag, mind pedig a hajtáslánc tekintetében.

Módosítás dátuma: 2016. szeptember 30. péntek, 12:48

Hamarosan szériában - íme, a SsangYong LIV-2 koncepció

Nyomtatás

A Párizsi Autószalon tegnapi megnyitójával a SsangYong legújabb koncepciójáról is lehullt a lepel, így immár minden fontos információt tudunk a LIV-2-vel kapcsolatban. A méretes SUV nem okozott csalódást, ami nem is csoda, hiszen a koreaiak a Rexton utódjának szánják az autót – a méretes SUV-k kategóriájában pedig hatalmas a verseny.

Módosítás dátuma: 2016. szeptember 30. péntek, 11:40

2. oldal / 71