Autószalonok

Felfrissült Párizsban a Dacia Logan és Sandero

Nyomtatás

Beszálló modelljeit frissítette a 2016-os Párizsi Autószalonra felkészülve a Dacia. A részleteiben átfésült modellek minőségibb kialakítású belteret kapnak, miközben reflektorfénybe a viszonylag új belépő erőforrásuk kerül.

A legerősebb magyar – bemutatkozott az Audi RS3 Sedan

Nyomtatás

A hazai gyártású autók közül 400 lóerővel az Audi RS3 Sedan veszi át a stafétabotot, melynek premierjére a Párizsi Autószalonon került sor. A kompakt négyajtós mindent megkapott mellé sportos testvéreitől, hogy méltó RS modellé váljon.

500 km egyetlen feltöltéssel: megérkezett az Opel Ampera-e

Nyomtatás

Az Opel a várakozásoknak megfelelően lerántotta a leplet Párizsban vadonatúj elektromos autójáról, az Ampera-e nevű modellről, amely a tavaly bemutatott Chevrolet Bolt ikertestvére. Ebből kifolyólag nagy csodára nem kell számítanunk a specifikációk terén, gyakorlatilag szinte minden tekintetben megegyezik a Chevy Bolttal az Opel Ampera-e, néhány apróbb formai elemet és az emblémákat leszámítva.

Módosítás dátuma: 2016. szeptember 30. péntek, 10:42

Meglepetés nélkül – az új Audi Q5 bemutatkozik

Nyomtatás

A forradalom ezúttal is elmarad a négykarikások háza táján: az új Audi Q5 is kívül-belül nagyon ismerős formákkal érkezett meg, de tulajdonságaiban és felszereltségeiben rengeteget fejlődött.

A prémium kis crossovereket veszi célkeresztbe a Lexus UX

Nyomtatás

Megnyitotta kapuit a Párizsi Autószalon, vele együtt pedig közelebbről is szemügyre vehetjük a Lexus UX-et. A tanulmánnyal a Toyota C-HR prémium testvérét alkotja meg a japán gyártó, amely jövőbe mutató, futurisztikus megoldásokkal teletömve vonza magához a tekintetet.

3. oldal / 71