2018. Augusztus 19., Vasárnap

Frissitve:02:02:45

Autószalonok

Chiron a visszapillantóban: a Koenigsegg Regera a világ leggyorsabb autója

Nyomtatás

A leggyorsabb szériagyártású autó posztja mindig is az egyik legérdekeltebb volt; ezek a járgányok az autós paklik legveszedelmesebb ütőkártyái és a technika kiemelkedő vívmányai egyben. Sokáig a Bugatti Veyron ülhetett a képzeletbeli trónon, azonban a héten hiába érkezett meg a méltó utód az 1500 lóerős Chiron személyében, a Koenigsegg Regera mindenkit maga mögé utasít bámulatos gyorsaságával.

Módosítás dátuma: 2016. március 04. péntek, 17:13

Négykarikás dízel expressz - bemutatkozik a 435 lóerős Audi SQ7 TDI

Nyomtatás

Az Audi nem is olyan régen temérdek innovációval felvértezve mutatta be a Q7-est, a gyártó SUV családjának legnagyobb tagját, és már akkor is tudni lehetett, hogy egy vérbeli csúcsragadozó állhat majd a kínálat csúcsára egy 'S' sportverzió személyében. Tegnap be is mutatkozott az SQ7 TDI, amely igazi szélvészgyors dízelmozdony a négykarikások palettáján.

Módosítás dátuma: 2016. március 04. péntek, 10:54

A kiállítás legszebb oldala - a 2016-os Genfi Autószalon Hölgyei (galéria)

Nyomtatás

A Genfi Autószalon 2016-ban is rengeteg újdonsággal kecsegtet, de a négykerekűek mellett ezúttal is érdemes volt odafigyelni az autócsodákat körülvevő hölgykoszorúra, a lányok ugyanis mint minden évben, idén is kimondottan kellemes hangulatot varázsoltak az óriási csarnokokba.

Zseniális elektromos háromkerekűt hozott a Morgan Genfbe

Nyomtatás

A Morgan rendkívül büszke ikonikus 3-kerekűjére, a ’3 Wheeler’ modellre, ami egy igazi új veteránként is felfogható, legalábbis koncepcióját tekintve. Nem mellesleg pedig világszerte rengeteg rajongója van a különc járgánynak, többek között mi is imádjuk a hangulatos brit jószágot.

215 lóerővel robbant be Genfbe a Ford Fiesta ST

Nyomtatás

Az apró négykerekű méregzsákok kedvelői már régóta várnak egy radikálisabb Ford Fiestára, a hírek pedig arról szóltak, hogy már készülőben van egy izgalmas RS modell. Végül úgy néz ki, hogy az RS érkezése – legalábbis egyelőre – elmarad, ehelyett viszont a Ford sportmodellekért felelős Performance részlege a jelenlegi ST-t paprikázta fel, piacra dobva az ST200 névre keresztelt utódot. A hét elején számoltunk be a mókagép érkezéséről, a Genfi Autószalonon pedig már élőben is megcsodálhattuk minden idők legizmosabb szériagyártású Fiestáját.

6. oldal / 71