2018. Augusztus 19., Vasárnap

Frissitve:02:02:45

Autószalonok

Genf bájai - az autószalon legszebb oldala

Nyomtatás

A Genfi Autószalonon két dologból biztosan nincsen hiány. Az autókról folyamatosan tudósítunk, azonban most örömmel Önök elé tárjuk a show legszebb oldalát: nézegessenek bátran hostess hölgyeket! Bár az idei felhozatal ugyancsak gazdag, viszont meglepődve láttuk, hogy egyre több a hímnemű host(ess) is, de szerencsére a szebbik nem képviselőiből még mindig jobb az arány. És változatlanul elismerésünket fejezzük ki a hölgyeknek, akik sokszor akár 12 óra folyamatos pózolás után is képesek igazán őszintének tűnő mosollyal nézni a kamerába.

Módosítás dátuma: 2010. március 03. szerda, 02:11

Különleges, Tag Heuer Tesla került Genfben bemutatásra – élő képekkel

Nyomtatás

Az amerikai sportautó-gyártó a Genfi Autószalonon egy érdekes, limitált darabszámban piacra kerülő Tesla Roadsterről rántotta le a leplet. Az egyik leghíresebb óragyártónak, a Tag Heuer-nek a 150. születésnapját szeretné megünnepelni az újdonsággal az elektromos modelleket készítő tengerentúli cég.

Módosítás dátuma: 2010. március 02. kedd, 15:48

A válság csak félősöknek van – Mit várhatunk a Genfi Autószalontól?

Nyomtatás

Ahogy a hírszerkesztők kezeinek heveny gyulladásai is jelzik: az autógyártók érzik a kiutat a válságból, és mindent beleadnak a 80. Genfi Autószalonra való felkészülésbe. Gyakorlatilag nincsen olyan gyártó, a Toyotától a Pagani-ig, aki ne készülne újdonsággal az év legnagyobb autós eseményére. Több mint 100 világpremier 80 ezer négyzetméteren. Kezdjünk is bele: nézzük meg, mit tartogat számunkra a kiállítás:

Módosítás dátuma: 2010. február 27. szombat, 13:08

Néhány nap múlva indul a 80. Genfi Autószalon

Nyomtatás

A 80. Genfi Autószalon hivatalosan 2010. március 4-én kezdődik, a sajtó számára azonban már két nappal korábban, március 2-án kinyitja kapuit. Természetesen az Autó Pult is ott lesz

Módosítás dátuma: 2010. február 20. szombat, 21:09

71. oldal / 71