2018. Augusztus 19., Vasárnap

Frissitve:02:02:45

Autószalonok

610 lóerővel érkezett Genfbe a legek 7-es BMW-je

Nyomtatás

A BMW pontosan három hete jelentette be a vadonatúj 7-es sorozat csúcsváltozatát, az M760Li xDrive névre keresztelt zászlóshajót. A bajorok azt ígérték, hogy a nyilvánosság előtt élőben első ízben a Genfi Autószalonon fogják prezentálni a villámgyors limuzint, így nem lepődtünk meg, amikor a németek svájci standján megpillantottuk a gyártó friss büszkeségét.

Csillaghullás – óriásgalérián a 2016-os Genfi Autószalon sztárjai

Nyomtatás

Tegnap megnyitotta kapuit az év talán legfontosabb autószalonja. Genfre kivétel nélkül az összes gyártó készült egy-két, de inkább még több újdonsággal, mi pedig a helyszínen igyekeztünk minél több tapasztalatot összegyűjteni az autóipar legfrissebb csillagairól. A premierdömping nem engedett egyetlen percnyi szabadidőt sem a kint lévő kollégáknak, akik ezekben a percekben már épp búcsúköreiket róják a kiállításon, este pedig pakolás, ugyanis holnap 1300 kilométernyi autózás vár rájuk.

Módosítás dátuma: 2016. augusztus 24. szerda, 15:18

James Bond után, szabadon – Aston Martin DB11 bemutató

Nyomtatás

Az Aston Martin DB11 premierjét az egész szakma nagyon várta, hiszen a patinás brit márka teljes palettájának lecserélésére készül, amely folyamatban a szóban forgó modell kiemelt szerepet kap. Noha a legújabb epizódban James Bond a kereskedelmi forgalomban nem kapható DB10-es volánja mögé ülhetett be, az egyszerű földi halandók a 007-es szolgálati autója ihlette DB11-ben találhatják meg választásukat, már amennyiben képesek megfizetni az elegáns brit luxussportautó nem éppen szerény vételárát.

Módosítás dátuma: 2016. március 02. szerda, 17:57

Ezek megőrültek: 20 colos kerekekkel jött Genfbe az új Renault Scénic

Nyomtatás

Szó nincs arról, hogy pusztán egy hatásvadász cím miatt kiragadtuk volna a Genfben frissen leleplezett Renault Scénic kompakt egyterű legőrültebb extráját; mert ha szériában mondjuk 16-17 colos kerekeken gördülne a modell, amihez opcionálisan óriásfelniket is lehetne rendelni, akkor semmit nem szólnánk.

Genfben debütált minden idők legerősebb Jaguarja (videóval)

Nyomtatás

Az előzetes híreknek megfelelően a Genfi Autószalonon lehullt a lepel minden idők legerősebb Jaguarjáról, pontosabban Jaguarjairól, az alig két hete bejelentett F-Type SVR Coupé és Roadster testvérpárról. A kis kétüléses karosszériák és a rettenetesen erős 5-literes kompresszoros V8-as motor ismeretében nem meglepő, hogy a mérnökök a széria összkerékhajtás mellett döntöttek.

Módosítás dátuma: 2016. március 02. szerda, 11:35

8. oldal / 71