2018. Augusztus 19., Vasárnap

Frissitve:02:02:45

Autószalonok

Baljós árnyak - élőben is ijesztő a BMW M2, már alig várjuk!

Nyomtatás

A BMW M GmbH új méregzsákja, az M2 korántsem tekinthető a bajor márka legfontosabb genfi újdonságának, hiszen a sportmodellt már tavaly ősszel leleplezték a németek. Azonban mi első ízben csak most, a svájci kiállításon találkozhattunk az autóval, amely már a képeken is ijesztően néz ki, de élőben az összhatás sokkal letaglózóbb.

Kicsiben komoly - Genfben porondra lépett az Opel Mokka X

Nyomtatás

2012-es piaci bevezetése óta egyre magasabbra tör az Opel Mokka. Ideális méreteivel, divatos fellépésével és kényelmesen magas üléspozíciójával jól illik a trendekhez a szubkompakt crossover. Ezt igazolja a több mint félmillió megrendelés, amely Európa-szerte a kategória egyik kedvencévé teszi. E sikertörténetet hivatott folytatni az Opel Mokka X, amely világpremierjét épp most, a Genfi Autószalonon ünnepli. Kollégáink gyorsan lencsevégre is kapták az Opel büszkeségét, amin a tervezők épp ott változtattak, ahol arra szükség volt. Élőben is meggyőzően fest a családbarát városi terepes.

Módosítás dátuma: 2016. március 02. szerda, 11:45

Élőben is szép a Kia Optima kombi - genfi galéria

Nyomtatás

Alig két hete, az új Kia Optima hazai menetpróbáján megállapítottuk, hogy nagyot fejlődött elődjéhez képest a modell, azonban nagyon hiányoltuk a praktikus a puttonyos változat hiányát. Szerencsére nem kellett rá sokat várnunk, a koreaiak ugyanis rá két nappal bejelentették a kombi Optimát: a Sportswagon (rövidítve SW) Genfben ünnepli világpremierjét, az Autó Pult helyszíni csapata pedig máris lencsevégre kapta a koreaiak büszkeségét. Fogadják szeretettel genfi képeinket.

Genfi üléspróbán az új Mercedes E-osztály - a kategória Csillaga

Nyomtatás

Immár bő másfél hónap telt el azóta, hogy a Mercedes-Benz Detroitban leleplezte talán legfontosabb modelljének, az E-osztálynak vadonatúj generációját, a luxuslimuzin azonban csak most, a Genfi Autószalonon ünnepelte európai premierjét.

Módosítás dátuma: 2016. március 02. szerda, 09:33

Végre! – Genfben bemutatkoztak a ’normális’ Alfa Giuliák

Nyomtatás

Már kezdtük azt hinni, hogy nem fogjuk megélni az Alfa Romeo új prémium középkategóriás Giulia modelljének ’épeszű’ változatainak érkezését, de az olaszok Genfben végre bejelentették őket.

9. oldal / 71