Bárpult

Vezettük; sőt, le is mértük az új BMW 530d-t – Autó Pult blog

Nyomtatás

A tegnapi nap során két tesztautót is levizsgáztattunk a tököli reptéren: az egyik egy Suzuki Swift Sport volt, amelyről rövidesen, teszt formájában beszámolunk olvasóinknak; a másik viszont (egyelőre) igazi érdekesség:

Módosítás dátuma: 2010. április 13. kedd, 07:42

A vörös kérő – Alfa MiTo teszt, hölgyeknek

Nyomtatás

Bizony a MiTo nem újdonság már, mégis mind a mai napig sokunkat rabul ejt. No de nem is ez cikkünk apropója, hanem a – jó eséllyel elég nagyszámú – leendő hölgy tulajdonosok megszólítása, ugyanis mind a mai napig nem született hasznos cikk számukra e fontos és rabul ejtő járműről.

Módosítás dátuma: 2010. március 08. hétfő, 10:37

Nők négy keréken - új rovatot indítottunk

Nyomtatás

„Drágám, mi lenne, ha nem csupán a sminkedet ellenőriznéd percenként a tükörben. Észrevetted, hogy zöldre váltott a lámpa?” „Drágám, egy ekkora parkolóhelyre két elefántot tereltem volna be ennyi idő alatt úgy, hogy kényelmesen elférjenek…” „Drágám, biztos, hogy ez a megfelelő autó vagy csak az új télikabátod színéhez választottad?”

Módosítás dátuma: 2010. március 08. hétfő, 02:23

Életképek Genfből – Autólesen a szalon előtt

Nyomtatás

Már vagy két hete kongatják a harangokat. Sőt, igazság szerint két hónapja, de most már tényleg mindenki kívülről tudja, aki kicsit is érdeklődik a négykerekűek iránt: a Genfi Autószalon, az év autós eseménye, holnap veszi kezdetét. A jeles alkalomról pedig az Autó Pult csapata sem maradhatott le, így hát kilátogattunk a svájci városba.

Módosítás dátuma: 2010. március 02. kedd, 13:46

Rémálom egy (+1) Suzukival – Autó Pult blog

Nyomtatás

Egy kellemes kis fogyasztástesztes kirándulásnak indult a múlt hét szerda a 2 kis Suzukival, a végén viszont orbitális szívás lett belőle; de ne rohanjunk még ennyire előre. Az egész úgy kezdődött, hogy nagy örömünkre azonos időszakra sikerült leegyeztetnünk

Módosítás dátuma: 2013. január 27. vasárnap, 20:13

A láthatatlan frissítés – a megújult Lexus IS-F közelebbről

Nyomtatás

A Lexus tökéletes érzékkel pótolta az IS-F eddigi legnagyobb hiányosságát. Mindenféle komolyabb formatervi átmunkálás helyett önzáró Torsen differenciálművel tette még kívánatosabbá 423 lóerős középkategóriás szedánját. A brit evo magazin munkatársai pedig már ki is próbálhatták a kifinomultabban őrjöngő japánt.

Módosítás dátuma: 2011. augusztus 13. szombat, 06:53

Elindult az Autó Pult

Nyomtatás

Nem vagyok jós. E cikk írásának napján még január van, és a fagyos szél kövér hópelyheket tapaszt a szerkesztőség ablakára. Még egy hónap van hátra az Autó Pult megnyitásáig. És akkor miért most írom a nyitó sorokat? Mert bízok barátaimban, partnereimben, magamban, és az általunk végzett munkában - és tudom, hogy február 22-én egy olyan oldal indul el, amely a legfontosabb dolgot állítja középpontba: a független, objektív és pontos tájékoztatást. Vagyis nem mást, mint Önt, kedves olvasó.

Módosítás dátuma: 2010. április 13. kedd, 07:45

Sosem halunk meg - újra Európában az MG

Nyomtatás

Azt gondolták, hogy a Saab nagy túlélő? Korántsem, igaz, fennmaradása komoly jelentőséggel bír az autóiparban. Azonban a britek produkálják rendre a legnagyobb feltámadásokat, amelyre a legújabb példát az MG szolgáltatja. A márka ugyanis hamarosan ismét megkezdi az árusítást - egyelőre csak a szigetországban. Ámde korábbi, egyértelműen sportos modelljei helyett igazi meglepetéssel kezdenek

Módosítás dátuma: 2010. február 22. hétfő, 01:59

69. oldal / 69