Az alábbi cikkünk még egy korábbi holnapstruktúrából származik, így előfordulhatnak szerkesztési hiányosságok. Megértésüket köszönjük.

A Lamborghini egy felettébb izgalmas kedvcsináló videóval igyekszik megkedveltetni velünk a Huracán típuscsaládot, aminek megkedveléséhez alapvetően semmiféle kedvcsináló videóra nem is lenne szükség. A hozzávalók egyszerűek: egy jó kamerás csapat mellett ‘csupán’ három darab Huracán egy-egy ügyes sofőrrel, valamint egy remek hegyi szerpentin.

Olasz autógyártóról lévén szó szinte adta volna magát a világ egyik legjobb autós útvonalaként számon tartott olaszországi Stelvio hágó, azonban a Lamborghini érdekes módon ezúttal nem volt hű hazájához és inkább Romániában forgatott - persze hol máshol, mint a világhírű Transzfogarasi (DN 7C) úton, amelyet alig két hete mi is bejártunk a szintén - és méltán - híres Transzalpinával (DN 67C) együtt. Múlt heti beszámolónkat ide kattintva olvashatják, amit ha eddig nem tettek meg, akkor szerintünk érdemes pótolni - igaz, nekünk Lamborghini helyett ‘csak’ egy BMW 440i Coupé jutott, de így is fantasztikus élményben volt részünk, ugyanis az útvonal hihetetlenül jó.

Persze egy Lamborghini volánja mögött ülve egészen elképzelhetetlenül nagy élmény lehet a Transzfogarasi út hajtűkanyarjainak teljesítése, ugyanis a vezető és a sofőr mögött üveghangon üvölt a Lamborghini Győrben (az Audinál) gyártott 5,2 literes V10-es szívómotorja, ami a kivitel függvényében akár 640 lóerőt teljesíthet, mindehhez pedig zseniális futómű, fék és vezethetőség társul. A forgatáshoz a Lamborghini vitt mind Coupé, mind pedig nyitott Spyder kivitelű Huracánt, a habot a tortán pedig a Nordschleife-rekorder Huracán Performante jelenti. De felesleges is tovább húzni a szót, beszéljenek helyettünk inkább a Lamborghini csodálatos felvételei; bízunk benne, hogy az ízelítővideónak lesz hosszabb folytatása - jó lenne a V10-eseket üvöltve is hallani.

Kommentek