2018. Augusztus 20., Hétfö

Frissitve:02:02:45

Blog

Hat Lamborghini vette birtokba a Transzfogarasi szerpentint - videóval

Nyomtatás

A Lamborghini egy felettébb izgalmas kedvcsináló videóval igyekszik megkedveltetni velünk a Huracán típuscsaládot, aminek megkedveléséhez alapvetően semmiféle kedvcsináló videóra nem is lenne szükség. A hozzávalók egyszerűek: egy jó kamerás csapat mellett ‘csupán’ három darab Huracán egy-egy ügyes sofőrrel, valamint egy remek hegyi szerpentin.

Módosítás dátuma: 2017. július 25. kedd, 09:02

Kánaán - videón a világ legritkább és legdrágább szuperautói

Nyomtatás

Az autózás szerelmesei számára elképzelni sem lehet jobb programot, mint a hollandiai TT Circuit Aspen versenypályán minden évben megrendezésre kerülő Supercars Sunday (szuperautók vasárnapja) rendezvény, ahol a világ leggyorsabb és legdrágább autói gyűlnek össze, hogy a szemünket és a fülünket egyszerre kényeztessék. Az idei rendezvényről a Carspotter Jeroen néven tevékenykedő videóblogger készített egy hosszú összefoglalót – hangerőt a maximumra!

Módosítás dátuma: 2017. június 06. kedd, 12:34

Földön és levegőben: látványos videón egy Morgan és egy kétszárnyú repülő

Nyomtatás

Számos videón láthattunk már olyan megmérettetéseket, például gyorsulási versenyeket, amelyeknek egyik tagja egy autó, a másik pedig egy repülő volt. Ezúttal az igazán különleges sportautókat gyártó brit Morgan jóvoltából készült el egy kisfilm, aminek főszereplője egy gyönyörű Morgan Aero 8 modell és egy kétszárnyú ‘show-repülőgép’.

Módosítás dátuma: 2017. május 22. hétfő, 14:36

II-es Golf a csúcson: 0-281 km/h 8,69 másodperc alatt

Nyomtatás

Bármennyire nem asztalunk a tuning, ezúttal nem tudtunk szó nélkül elmenni egy második generációs Volkswagen Golf mellett, hiszen kis túlzással emberfeletti képességekkel rendelkezik, társaihoz képest mindenképp. A német legendát ugyanis addig reszelgették, mígnem 1233 lóerős nem lett.

Módosítás dátuma: 2017. május 12. péntek, 22:55

Még a föld is beleremeg: videón üvölt az új Porsche 911 GT3

Nyomtatás

Az új Porsche 911 GT3-ról nagyjából mindent tudunk: bár első ránézésre csak egy kisebb ráncfelvarrásnak tűnik az ikonikus, utcán is kiválóan használható 911-sportmodell legújabb változata, valójában ennél sokkal többről van szó, hiszen az autó a lemezek alatt alaposan átalakult.

Hiperautók egy csomagban: LaFerrari, P1 és 918 Spyder a kalapács alatt

Nyomtatás

Amennyiben meg kellene neveznünk a világ legkomolyabb szériagyártású szupersportautóit az elmúlt évekből, a McLaren P1, a Porsche 918 Spyder és a Ferrari LaFerrari egészen biztosan szerepelne a listán - mellesleg már egyik modell sem kapható, hiszen mindegyiket ‘kiárusították’. Persze csemegékből nincs hiány, hiszen ott vannak többek között a Bugatti, a Lamborghini vagy a Pagani csodaautói, de a szakma szerint azért mégiscsak a fent említett három modell jelenti a sportautógyártás csúcsát.

Módosítás dátuma: 2017. április 24. hétfő, 16:19

Csengőhangként letölthető az új V8-as Ford Mustang morajlása

Nyomtatás

A Ford nem sieti el a vadonatúj, pontosabban fogalmazva ráncfelvarrott Mustang pontos specifikációit, ehelyett csak szép lassan csepegteti a híreket és információkat a legendás sportautó kapcsán.

Módosítás dátuma: 2017. április 11. kedd, 20:27

Merénylet a csend ellen – így üvölt a BMW X4 M40i (videó)

Nyomtatás

Akik ismerik, jól tudják: Vajda János kollégánk nem az a típus, aki dübörgő kipufogóval és vállra tetovált V8-felirattal hirdeti a lefojtás nélküli motorhang diadalát. Ám ő is imádja a szívhez szóló, gyönyörű mechanikai dallamokat, a sorhat pedig ezek között is személyes kedvence. Így egyik szeme sírt, a másik pedig nevetett, amikor a BMW X4 M40i-t tesztelte.

Módosítás dátuma: 2017. április 07. péntek, 14:38

A Peugeot 3008 lett a COTY 2016-os Év Autója

Nyomtatás

A hagyományoknak megfelelően a Genfi Autószalon ‘nulladik’ napján, vagyis ma megválasztotta a COTY zsűrije a 2016-os Év Autóját. A 22 ország összesen 58 szakmai zsűritagja közel egy éve dolgozik a végeredményen; a döntés tehát megszületett, és ahogy az a legtöbbször lenni szokott, megosztó eredmény született, ami persze nem csoda, hiszen a döntés mindig személyes ízlés és személyes preferencia kérdése is.

Módosítás dátuma: 2017. március 07. kedd, 16:47

Bemutatkozik minden idők legkisebb Rolls-Royce modellje

Nyomtatás

A patinás brit luxusautógyártó, a BMW Group tulajdonában lévő Rolls-Royce nem éppen kisméretű modelljeiről híres: jelenleg például a Rolls legkisebb típusai is közel 5,3 méter hosszúak, tömegük pedig megközelíti a 2,5 tonnát. A gyártó viszont most egy teljesen egyedi törpeautót mutatott be, aminek bár semmi köze nincs a szériagyártású ‘vasakhoz’, mégis érdekes és kedves kis jószág.

A Tesla logója nagyon nem tetszik az Adidasnak

Nyomtatás

Megszokhattuk már, hogy az autógyártók egy-egy hasonló elnevezés vagy logó, embléma kapcsán gyakran nemtetszésüket fejezik ki a „másoló” miatt, súlyosabb esetben pedig akár bíróságra is viszik az ügyet, azonban ezúttal egy egészen más területről érkezett éles kritika: a Tesla új modelljének logóját meglepő módon az Adidas támadja.

Módosítás dátuma: 2017. február 09. csütörtök, 19:06

2. oldal / 58