Engedünk a csábítónak - a Fiat 500 Abarth a mi nyelvünket beszéli

Nyomtatás

Borongós szombaton reggeli kávénkkal az utcán sétálgatva igyekszünk kikeveredni a péntek este utáni bódultságból. A koffein nem segít, de a megpillantott lány idegen nyelven való temperamentumos monológja hatalmas pofont kever le bágyadt elménknek, egy jó adag adrenalint pumpálva ereinkbe.

Szavak nélkül értjük meg egymást, mert a tetszetős külcsínhez hihetetlen belső értékek társulnak. Az 1,4 liter űrtartalmú szív heves dobogása ugyanis 160 lóerős teljesítményt szül, amit a 230 ezres percenkénti fordulaton dolgozó turbófeltöltő éles sivítása fest alá. A közvetlenség jeleként kanyart kanyarra szövünk, miközben a Koni csillapítói vigyáznak testi épségünkre, hogy végül a Bose hangrendszer által szült dallamok csitítsanak le minket - nem tehetünk olyasmit, amit magunk is megbánnánk.

Ahhoz, hogy a hölggyel (Catrinel Menghia) egy nyelvet beszéljünk, nem is olaszul, románul kellene megtanulnunk

A hosszú lábak csábításának nem engedhetünk, mert este már régi ismerősünkkel, a tomporos J.Lo-val megyünk színházba, aki bizonyára zokon venné, hogy a sportos tetovált lány elcsábított minket egy ködös délelőttön. Márpedig a színésznőnek nehéz dolga lesz, az Abarth töretlenül ért a nyelvünkön.

A Fiat 500 by Gucci már hazánkban is elérhető
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark