Kánaán - videón a világ legritkább és legdrágább szuperautói

Nyomtatás

Az autózás szerelmesei számára elképzelni sem lehet jobb programot, mint a hollandiai TT Circuit Aspen versenypályán minden évben megrendezésre kerülő Supercars Sunday (szuperautók vasárnapja) rendezvény, ahol a világ leggyorsabb és legdrágább autói gyűlnek össze, hogy a szemünket és a fülünket egyszerre kényeztessék. Az idei rendezvényről a Carspotter Jeroen néven tevékenykedő videóblogger készített egy hosszú összefoglalót – hangerőt a maximumra!

A sorban olyan ritkaságokkal találkozhatunk, mint a Koenigsegg Agera RS és Agera RS ML, a Bugatti Veyron Grand Sport és a szintén rendkívül ritka Veyron WRC Edition, két LaFerrari, egy McLaren P1 és egy P1 GTR, illetve egy Pagani Huayra, de ha mindez nem lenne elég, akkor olyan kevésbé ismert, ám rendkívül látványos négykerekűek is felvonultak, mint például a spanyol Tramontana egyik modellje.

Természetesen voltak „kevésbé különleges” résztvevők is: többféle Porsche, Ferrari, Aston Martin és Lamborghini is felvonult, de a Mercedes-AMG legújabb sportautója, a GT R is részt vett az eseményen, sőt, az ebben a társaságban valóban hétköznapinak ható Nissan GT-R is megbújik a tömegben. Ha nem is nézik végig, mindenképpen érdemes belenézni a majd’ 12 perces videóba, ugyanis igazi ritkaságokat hallhatunk üvölteni, és összehasonlítás szempontjából is kiváló anyaggal van dolgunk – köszönet érte Carspotter Jeroen-nak.
Hozzászólások  

 
#1 Nocturne 2017-06-06 14:17
MO éves költségvetése a képen :)
Idézet
 

Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark