2018. Június 21., Csütörtök

Frissitve:01:57:12

Porschék bűvöletében – megérkezett az új Autó Pult táblamagazin

Nyomtatás

Megjelent kétheti táblamagazinunk legújabb száma, amelyet ide kattintva természetesen ezúttal is ingyenesen letölthetnek. Szokásunkhoz híven igyekeztünk érdekes tartalommal megtölteni a friss magazint, amely ezúttal egy exkluzív különkiadás.

A forróság és a nyári vakáció ellenére is maximális fordulatszámon tartjuk az izgalmakat. Ebben ezúttal a Porsche kap főszerepet, amely márkanév már önmagában szavatolja a hevesebb szívdobogást, pedig a java még hátravan.

Július végén egy hét leforgása alatt 2000 kilométert tettünk meg a stuttgarti sportautó-gyártó modelljeinek volánja mögött. Mindezt Ázsia kapujától, Isztambultól egészen Budapestig tartó túránk során tudtuk le egy kihívásokkal teli megmérettetés keretében, amely feledhetetlen kalandokkal szolgált, kezdve a világ egyik legjobb versenypályájától a világ egyik legjobb autós útvonalán át a világ talán legjobb sport- és luxusautóiig.

A túráról készült beszámoló és videó megtekintését követően odacsapunk a lovak közé: átfogó tapasztalatainkat kamatoztatva tartós tesztre hívjuk a Porsche egyik legnépszerűbb modelljét, a négyajtós luxuskupé, azaz a Panamera dízelváltozatát.

Utána a Porsche egyik legélvezetesebb gyártmánya, a Boxster új generációja következik. A szellős roadstert a világ egyik legjobb autós útvonalán is faggattuk - a romániai Transzfogarasi hágón szerzett felejthetetlen élményről külön cikkben is beszámolunk. De ez még nem minden: az i-re a pontot a zuffenhauseni márka méregdrága büszkeségéről, a rövidesen érkező Porsche 918-ról szóló beszámoló teszi fel, amelyben már részletes technikai adatokat is olvashatnak a mérnöki csodáról.

A két hét múlva megjelenő következő számban különben igazi újdonsággal is szolgálunk olvasóink számára: a magazinunkban eddig tesztelt modellek adatai között csemegézhetnek az utolsó oldalakon, amelyet hamarosan az Autó Pult teljes, óriási mérési adatbázisával is kibővítünk! Összehasonlításra fel!

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődésüket legfrissebb táblamagazinunkkal kapcsolatban, amelyet itt (a magazin ikonjára kattintva) akár ebben a pillanatban letölthetnek. Amennyiben egy gyors regisztrációra is szakítanak időt, ígérjük, hogy egyetlen számról sem fognak lemaradni.
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark