Az alábbi cikkünk még egy korábbi holnapstruktúrából származik, így előfordulhatnak szerkesztési hiányosságok. Megértésüket köszönjük.

{jcomments off}Az autopult.hu weboldalon megjelent valamennyi cikk - eredeti és fordított anyagok egyaránt -, minden kép-fotó, videó fájl, hangfájl, és egyéb publikált anyag szerzői jog védelme alatt áll, és az Autó Pult tulajdona. Bármilyen formában történő másodlagos terjesztésük vagy felhasználásuk kizárólag a szerkesztőség előzetes írásbeli engedélyével történhet.Az Autó Pult pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. A cikkek nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség egészének a véleményét.

 

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő


a) nem módosítja az eredeti információt,


b) a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

 

Szolgáltatásaink számos olyan linket (kapcsolódási pontot) és szolgáltatást tartalmaznak, amely más weboldalakra vezetnek. Ezen weboldalak tartalmáért és szolgáltatóik adat-, valamint információvédelmi gyakorlatáért az Autó Pult nem vállal felelősséget.

 

Az oldalon megjelenített információk és cikkek legjobb tudomásunk szerint szerzői jogot nem sértenek. Amennyiben viszont bármilyen jogsértő tartalmat találna az oldalon, kérjük, hogy a 2001. évi CVIII. tv. 13. paragrafusa alapján értesítsen bennünket a fentebb megadott elérhetőségeink egyikén. Ez esetben természetesen az adott tartalmat azonnal eltávolítjuk az oldalról.

 

Kommentek