Az alábbi cikkünk még egy korábbi holnapstruktúrából származik, így előfordulhatnak szerkesztési hiányosságok. Megértésüket köszönjük.

Az alábbiakban videós Hölgyteszt sorozatunk második epizódját adjuk közre, melyben a tavalyi Párizsi Autószalonon pástra lépett apró hősünket, a vadiúj fejlesztésű smart fortwo-t mutatjuk be Önöknek.

Videónkról annyit elárulhatunk, hogy a 'low-budget' forgatás két egyetemista ötleteiből, tervezéséből és maximális lelkesedéséből valósulhatott meg. A koncepció tőlem származik, de nagyon sokat köszönhetek Hajmási Péternek, aki minden ötletemre, helyszín javaslatomra, éjjel támadt gondolatomra nyitott volt, és a tervezés egész folyamatában remek alkotótársam volt, sok nevetés kíséretében. A mintegy 10 perces felvételt máris megtekinthetik:

Nem tagadható, hogy ebben a műfajban, melynek női szereplő bevezetésével az Autó Pult úttörője, még kezdők vagyunk. A második adás tekintetében is vannak olyan pontok, ahol tisztában vagyunk azzal, hogy lehetne még javítani, továbbfejlődni. A fejlődéstől persze nem is zárkózunk el, így javaslataikat, megjegyzéseiket bármelyik kommunikációs csatornánkon örömmel fogadjuk.

Bízunk benne, hogy Olvasóink olyan örömmel fogadják majd videó tesztünket, mint amilyennel mi készítettük a kisfilmet!

Szeretettel:

Simon Sára

Kommentek