2018. Április 26., Csütörtök

Frissitve:06:32:31

Forma-1

Audi: Számunkra nem vonzó a Forma-1

Nyomtatás

 

A Porsche után az Audi is kijelentette, hogy a Forma-1 nem rendelkezik vonzó tulajdonságokkal, így nem tervezik a szereplést. A márka főnöke elmondta: a WEC mindent megad nekik, amire szükségük van.

Módosítás dátuma: 2013. július 05. péntek, 13:14

Újra lesz Sato a Forma-1-ben: japán pénz folyik be a Sauberhez?

Nyomtatás

A Speedweek információi szerint a Sauber révén ismét távol-keleti versenyző próbálhatja ki magát a Forma-1-ben: Kimiya Sato kaphatja meg a harmadik napot a Fiatal Versenyzők Tesztjén.

Hivatalos: Németországban bemutatkoznak a kevlárpalástos F1-es abroncsok

Nyomtatás

A sorozatos gumirobbanások és az FIA szabálymódosítása után ezen a hétvégén éles bevetésre kerülnek a kevlárpalástos hátsó abroncsok, melyek váltják a Silverstone-ban csődöt mondó acélpalástos elődöket. A Magyar Nagydíjra újabb változások jönnek.

Majdnem vörös zászló vetett véget a Brit Nagydíjnak

Nyomtatás

Charlie Whiting bevallotta, nem sok kellett neki ahhoz, hogy “a piros zászlóért nyúljon”, és leintse a versenyt a sok defekt miatt. A meghibásodásokkal kapcsolatban elmondta: az ügy nem várhat, és még a hét elején megoldást kell találni.

Jövőre lenyűgöző és hatékony F1-es gépeket látunk majd

Nyomtatás

"Jövőre lenyűgöző és hatékony F1-es gépeket látunk majd" - erre a következtetésre jutott Charlie Whiting, az FIA versenyigazgatója. Bernie Ecclestone régi cimborája elmondta, az új turbómotorok biztonságosak lesznek, és a hatékonyság ellenére több lóerőt adnak le, mint a jelenlegi V8-asok.

Nem dízelek - Prost szerint rendben lesz az F1-es turbómotorok hangja

Nyomtatás

Alain Prost örömmel látja, hogy visszatérnek a feltöltéses motorok a Forma-1-be, és szerinte senkinek sem kellene aggódni azok hangja miatt. A Renault nagykövete egyúttal arra számít, hogy a versenyzőknek változtatni kell majd a hozzáállásukon a futamok alatt.

10. oldal / 14