2018. Április 26., Csütörtök

Frissitve:06:32:31

Forma-1

Pirelli: 2-3 kiállás lesz Kanadában

Nyomtatás

A Pirelli sportigazgatója azzal számol, hogy minden versenyző legalább kétszer kilátogat majd a boxutcába a kanadai futam alatt. Bevetésen a közepes és a szuperlágy keverék, de pénteken tesztelni fogják a módosított közepes keveréket is.

Raikkonen: egyszer minden sorozat megszakad

Nyomtatás

Kimi Räikkönen nem tulajdonít túl nagy jelentőséget annak, hogy ezen a hétvégén beállíthat egy rekordot, majd a következő versenyen az élre állhat a táblázatban. A Lotus F1 Team versenyzője nagyon díjazza, hogy megbízható az E21, de a lényeg a címe, amit már senki sem vehet el tőle.

A Mercedes legújabb trükkjei: bekeretezett váltó és hűvösre tett gumik

Nyomtatás

A Mercedes AMG két fontos újítást is bevezetett a W04-es kódszámú versenyautóján, melyek hozzájárultak a monacói sikerhez: a karbonból készült váltót egy keretben helyezték el, és módosítottak a hátsó fékhűtésen, aminek köszönhetően jelentősen csökkent a hátsó abroncsok hőmérséklete.

Button csinálhat helyet Raikkonennek a McLarennél?

Nyomtatás

Giancarlo Minardi szerint az sem elképzelhetetlen, hogy Kimi Räikkönen jövőre visszatér a McLarenhez, ahol Jenson Buttont váltaná. Az szinte biztos, hogy a Lotus F1 Team nem tudja megtartani a finnt, mivel nincs meg a szükséges keret.

14. oldal / 14