2018. Április 26., Csütörtök

Frissitve:06:32:31

Forma-1

A Volkswagen egyre közelebb a Forma 1-hez?

Nyomtatás

Már többször hallhattunk róla, hogy a világ legnagyobb autógyártói címére pályázó Volkswagen konszern bizony kacérkodik a gondolattal, hogy beszálljon a Formula 1-be. Ezek a pletykák most ismét felszínre kerültek, méghozzá azért, mert egyes források szerint a márka megvalósíthatósági tanulmányt készít a témában.

Módosítás dátuma: 2014. december 05. péntek, 11:40

Tíz jó tanács, ha kilátogat a Formula-1 hungaroringi futamára

Nyomtatás

Az nem kérdés, a száguldó cirkuszt élőben látni nagy élmény, csak az nem minden, hogy ebben a nagy élményben mekkora hányad az a sok kis negatívum, ami akkor éri a nézőt, ha nincs vele tisztában, hogy mi vár rá. Hogy ne vegyes szájízzel menjünk haza a hazai futamról, érdemes előre felkészülni a helyi körülményekre.

Módosítás dátuma: 2014. július 25. péntek, 14:21

Felébredt a kómából Michael Schumacher, kommunikál a családjával – hivatalos!

Nyomtatás

Rendkívül örömteli hírről számolhatunk be Olvasóinknak a hét elején: Michael Schumacher felébredt a kómából! A nagyon pozitív hír úgy ért minket, akár derült égből a villámcsapás, az utóbbi időben ugyanis nagyon hallgatott Schumacher családja és menedzsere a hétszeres F1-es világbajnok állapotáról, s valójában már szinte mindenki csak a legrosszabbra tudott számítani.

Mi tartja sakkban a Forma-1-et?

Nyomtatás

Túl vagyunk az idény első versenyén, a vélemények megoszlanak, hogy helyes-e az irány. Jól érzékelteti az F1 képlékeny helyzetét, hogy ma már sokan olyan dolgoknak is örülnek, amire régen még háziasszonyok sem kapták fel a fejüket.

Módosítás dátuma: 2014. március 18. kedd, 19:24

Dupla pontok: Alonso háromszoros, Raikkönen kétszeres, Massa egyszeres bajnok lenne

Nyomtatás

Az idén érvénybe lépő dupla pontok szerint többek között Fernando Alonso, Kimi Räikkönen és Felipe Massa is lényegesen sikeresebb lehetne a Forma-1-ben.

Button az élen Jerezben, azonnal elfüstölt a Red Bull

Nyomtatás

Egyelőre Jenson Button vezeti a jerezi F1-es teszt harmadik napját a McLarennel, míg a Red Bull Racing már az első kiállásánál elfüstölt és megállt.

4. oldal / 14