Forma-1

Hamilton és Vettel is nagyon meglepődött a Hungaroringen

Nyomtatás

Lewis Hamilton azon lepődött meg, hogy megszerezte az első rajtkockát, addig Sebastian Vettel azon, hogy nem ő zárt az első sor első helyén a Magyar Nagydíjon.

Két DRS-zóna lesz a Hungaroringen

Nyomtatás

A Magyar Nagydíj helyszíne is két DRS-zónát kap, de ezeknek csak egy érzékelési pontjuk lesz. A negyedik versenybíró szerepét Allan McNish kapta.

A Magyar Nagydíj kilátásai: a Red Bull favorit, a Mercedes szenvedő alany?

Nyomtatás

Bár Jean Alesi nem tartozik a Hungaroring szerelmesei közé, azt ő is kénytelen elismerni, hogy nagyon fontos verseny a Magyar Nagydíj. Forróságra számíthatunk, ráadásul itt mutatkozik be a legújabb Pirelli P Zero F1-es abroncs is. Ez a Ferrarinak és a Lotusnak is kedvezhet, de Massa szerint a Red Bull lesz a favorit.

A Forma-1 egészségesebb lesz az új motorokkal

Nyomtatás

Még több gyártó érkezésével számol Charlie Whiting, aki lelkesen várja az új turbók korszakát. A Forma-1 versenyigazgatója és biztonságért felelős vezetője elmondta: biztos benne, hogy Oroszországban fényes jövő vár a sportra.

Hivatalos: a Marussia Ferrari-motorokra vált 2014-től!

Nyomtatás

A Marussia F1 Team ma reggel hivatalosan is megerősítette, hogy a Scuderia Ferrari turbómotorjait fogják használni 2014-től. A megállapodás hosszú távra szól – hangsúlyozták Banburryben.

Fordul a kocka a Hungaroringen: Lágyabb gumikat kap a mezőny a Magyar Nagydíjra

Nyomtatás

A legfrissebb jelentések szerint a közelgő Magyar Nagydíjon az eredeti tervekkel ellentétben a mezőny nem a kemény-közepes kombinációt fogja használni.

Módosítás dátuma: 2013. július 10. szerda, 12:29

9. oldal / 14