2018. Április 26., Csütörtök

Frissitve:11:45:07

Hírek

250 lóerősre csitított 2.3 Ecoboost motorral jön a Ford Focus ST

Nyomtatás

Épp, hogy csak lerántotta a Ford a leplet a Focus új generációról, befutottak az első hírek a sportváltozatokról is. Az RS a jelenlegi receptet követve 2,3 literes négyhengeressel és összkerékhajtással érkezik majd a távoli jövőben, viszont az ST-t már jövőre köszönthetjük, méghozzá ugyanennek a turbómotornak a szerényebb változatával.

Slágertermék a Lamborghini Urus

Nyomtatás

Az Urus személyében megérkezett a Lamborghini történelmének második SUV modellje, amely már most biztosan felállhat az olasz gyártó legnépszerűbb modelljeinek járó dobogó tetejére. Exkluzivitása ellenére nagy sor áll azért, hogy a szuper-SUV-t birtokolhassák.

Célegyenesben a 8-as BMW fejlesztése – 530 lóerővel érkezik

Nyomtatás

Feljebb lép a 6-os BMW, és ez már az elnevezésben is tetten érhető: visszatér a 8-as a BMW palettájára, vele pedig egy minden eddiginél izgalmasabb és exkluzívabb luxuskupét kapunk. A fejlesztés a végső stádiumában jár az év végi premier előtt, a bajorok pedig nem haboztak beavatni minket a részletekbe.

Mérföldkő: itt az első elektromos BMW SUV, az iX3 tanulmány

Nyomtatás

A BMW a mai nap folyamán, a Pekingi Autószalonon hivatalosan is bejelentette, hogy 2020-ban fog debütálni a márka első, sorozatgyártásban kínált, tisztán elektromos hajtáslánccal szerelt típusa, amelyet a bajor prémiumgyártó világszerte népszerű X3 szabadidőmodelljének műszaki alapjaira épít fel. A szériagyártású elektromos X3 előfutáráról, a BMW Concept iX3-ról a németek ma rántották le a leplet Pekingben.

Módosítás dátuma: 2018. április 25. szerda, 20:34

Akár 50 milliós árcédulát is kaphat a Volvo Polestar 1

Nyomtatás

A Polestar tavaly szakadt le a Volvóról, és be is mutatták első „önálló” modelljüket, amely egyszerűen csak az 1 jelölést kapta. A Ford Mustanggal való viszonylagos hasonlóság ellenére (vagy éppen azért?) a vásárlók megőrülnek a Polestar 1-ért - a keresletet egyelőre a várhatóan közel ötvenmillió forintos árcédula sem tompítja.

Felfrissült a Hyundai i20

Nyomtatás

Egyszerre kapott kisebb és nagyobb ráncfelvarrást a Hyundai i20. Hogy lehet ez? Úgy, hogy az ötajtós, azaz a kisautó változat leginkább csak tudásban fejlődött, míg a „terepes” Active kivitel formailag is modernebb lett.

Univerzális – bemutatkozott a GS-t váltó új Lexus ES

Nyomtatás

Amerikából jöttem – mantrázhatjuk a Lexus ES kapcsán, amely a tengerentúli piacon már 1989 óta elérhető. Most pedig végre bemutatkozott Európában is, felváltva a Lexus kiöregedő felső-középkategóriás modelljét, a GS-t.

Mielőbb tankoljanak, mert péntektől jelentősen drágulnak az üzemanyagok

Nyomtatás

Titkon azt reméltük, hogy a MOL erre a hétre már nem jelent be üzemanyagár-változást, azonban az illetékesek ma mégsem kíméltek minket a kedvezőtlen hírekkel: a friss bejelentés értelmében most pénteken, tehát még a hosszú hétvége előtt jelentős mértékben, 6-6 forinttal emelkedik a benzin és a gázolaj literára a hazai benzinkutakon.

Módosítás dátuma: 2018. április 25. szerda, 17:03

Crossoverként születhet újjá a Mitsubishi Lancer

Nyomtatás

A Mitsubishi nem ijed meg attól, hogy egy legendás nevet úgy hasznosítson újra, hogy annak semmi köze ne legyen az eredeti modellhez, amely viselte azt. Kiváló példa erre az Eclipse Cross – ami egyébként éppen most vendégeskedik szerkesztőségünk garázsában –, és úgy tűnik, hogy a jövőben a Lancer is beállhat majd ebbe a sorba. Az egykoron legendás raliautókról és EVO változatokról híres modellt már átlagos változatokban sem lehet kapni Európában, és a legfrissebb hírek szerint a jövőben egy crossover képében térhet majd vissza a palettára.

Módosítás dátuma: 2018. április 24. kedd, 16:53

Hosszított kivitelben mutatkozott be a négyajtós Mercedes A-osztály

Nyomtatás

A Mercedes-Benz még év elején mutatta be a következő generációs kompakt palettájának alapjául szolgáló új A-osztályt, és azt már korábban is tudjuk, hogy a négyajtós kupé felépítésű CLA mellé jön majd a szintén négyajtós, de valamivel klasszikusabb és praktikusabb formát kapó A-osztály szedán változata is. A csillagosok pedig a Pekingi Autószalonra készülve be is mutatták az autót – igaz, a távol-keleti piacra szánt hosszított L kivitelben, de a formákon ez nem sokat változtat majd.

Módosítás dátuma: 2018. április 24. kedd, 15:43

Minek nevezzelek? – itt a Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury

Nyomtatás

A hivatalos nevén Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury fotóit nem tudta titokban tartani a csillagos márka, így már korábban láthattuk teljes valójában a különleges koncepciót. Ez azonban talán nem is olyan nagy probléma, hiszen – legalábbis részünkről – azért fel kellett dolgozni a látottakat, hogy mostanra, amikor végre hivatalosan is bemutatkozott az autó, a többi részletre is oda tudjunk figyelni.

Módosítás dátuma: 2018. április 24. kedd, 15:10

1. oldal / 832