Hírek

17,95 millió forinttól elérhető már hazánkban az új Audi A6

Nyomtatás

Az Audi új, érzelmesebb formanyelve a vadonatúj A6 esetében szinte tetőzik, így nem csoda, hogy nagyon sokan vágynak a felső-középkategóriás prémium limuzinra. Jó hírünk van: már nem kell várni, a modell rendelhető, igaz, a belépőmodellek híján egyelőre meglehetősen borosos alapáron.

Módosítás dátuma: 2018. június 13. szerda, 12:41

Hivatalos: a világ leggyorsabb versenye lett az Isle of Man TT

Nyomtatás

Peter Hickman elképesztő körrekordjával hivatalosan is a világ leggyorsabb közúti versenye lett az Isle of Man TT. Az elképesztő viadal, amely megannyi motoros és néhány autós versenyző életét követelte már, idén is ereje teljében folytatódik, még nagyobb tempóval, ezáltal pedig még több veszéllyel.

Meglepetés: erősödik és frissül a Mercedes-Benz SLC

Nyomtatás

Búcsúzott már sok különleges változattal, keltették már halálhírét, de ő köszöni, jól van. Sőt, minden eddiginél jobb formában. A harmadik generációs SLK, azaz új nevén SLC immár hét éve van piacon, és egyelőre a Mercedes-Benz-nek vannak tervei vele. Erre utal, hogy a Mercedes-AMG SLC 43 nemrégiben erősödött is.

Ízelítőn a legalább 405 lóerős Volvo S60 Polestar

Nyomtatás

Már csak egyetlen hét van hátra az új Volvo S60 premierjéig, amely a kombi V60-nal ellentétben dízelmotorral már nem is lesz elérhető. Hibrid erőforrással viszont annál inkább, ugyanis a piaci rajtnál elérhető a két konnektoros hibrid mellé hamarosan felsorakozik egy harmadik is: a Polestar által kezelésbe vett T8-as csúcsverzió, amelyről már ízelítőket is kaptunk.

Balaton Edition kivitelben kapjuk meg a jubiláló VW Californiát

Nyomtatás

A Volkswagen California, amely Kategóriájának legsikeresebb lakóautója újabb mérföldkőhöz érkezett. A Hannover Limmer körzetében található üzemben ugyanis elkészült a 100 000. California lakóautó és a „négy keréken guruló szabadság álma” várhatóan egy újabb gyártási rekordhoz segíti a Volkswagen márkát az idei évben. Csak a tavalyi évben a márka rekordmennyiségű, 15 155 darabot gyártott a lakóautóból, amely 18 százalékos bővülés a korábbi évhez képest. Hazánkban pedig egy különleges kiadásban, California Balaton Edition néven kerül forgalomba először ez a modell.

Módosítás dátuma: 2018. június 12. kedd, 18:02

Máris hivatalos videón láthatjuk a Škoda Kodiaq RS-t

Nyomtatás

Tegnap még csak egy nagyon sejtelmes fotót osztott meg velünk a Škoda a hamarosan érkező Kodiaq RS-ről, ma már azonban egy közel egyperces videóval is készültek nekünk, amin máris jóval többet mutattak meg nekünk. Álcázás persze van a Nürburgringre kivitt prototípuson, de néhány részlet azért így is kiderül a kisfilmből, amiben azt mutatják be, ahogyan Sabine Schmitz, a Zöld Pokol jól ismert tesztpilótája készül egy gyorskörre a legendás pályán – a folytatás pedig csütörtökön érkezik a csehek ígérete szerint.

Módosítás dátuma: 2018. június 12. kedd, 15:59

Északi szomszédainkhoz költözik a Land Rover Discovery gyártása

Nyomtatás

Sokan örültek volna, ha hazánkban épül a Land Rover legújabb gyáregysége, azonban végül Szlovákiát, és azon belül is Nyitra települését választották az angolok. Északi szomszédaink pedig büszkén húzhatják ki magukat, ugyanis a Land Rover az Discovery gyártását helyezi majd az új üzembe – a márka anyaországában azonban kevésbé örülnek ennek, ugyanis elbocsátások várhatók a gyáriak Solihullban lévő egységében.

Módosítás dátuma: 2018. június 12. kedd, 14:46

Jön a második generációs Audi A1 – íme, az első ízelítő

Nyomtatás

A német prémiumtrió közül egyedül az Audi az, amelyik – legalábbis saját néven – a kiskategóriában is kínál négykerekűt, méghozzá az A1 képében. A jelenleg futó első generáció már elég koros, de hamarosan érkezik a vadonatúj verzió, ugyanis az Audi nem mond le erről a szegmensről. A négykarikások pedig már meg is osztottak velünk egy ízelítőt a következő A1 utasteréről.

Módosítás dátuma: 2018. június 12. kedd, 12:21

Erősebb motorral frissül a Mazda MX-5

Nyomtatás

A Mazda MX-5 legújabb, negyedik generációja is sokkal inkább az élmények, mintsem a teljesítmény hajhászásáról szól, ugyanakkor az erősebbik, 160 lovas hajtáslánc és a kevesebb mint egy tonnás üres tömeg bizony megteszik a hatásukat. Eljött azonban a pillanat, hogy a nagyravágyóbbak igényeit is kielégítse a Mazda, ugyanis Japánban néhány szerencsés már kipróbálhatta a frissített MX-5-öt, amely minden tekintetben fejlődött – és nincs okunk azt feltételezni, hogy Európában nem ugyanezeket a változtatásokat kapja majd meg a kis roadster.

Módosítás dátuma: 2018. június 12. kedd, 11:33

Még idén jön a Škoda Kodiaq RS – itt az első ízelítő

Nyomtatás

A Škoda Kodiaq kapcsán már régóta emlegetnek egy RS variánst, és most úgy tűnik, végre hivatalossá vált, hogy érkezik az akár hétszemélyes SUV megvadított verziója. A gyáriak már egy ízelítőt is megosztottak velünk a hírek szerint legkésőbb ősszel bemutatkozó újdonságról, de mielőtt bárki is nagyon elkezdene örülni, szinte semmi sem látszik a négykerekűből – maga a megerősítés azonban bőven ad okot az örömre.

Módosítás dátuma: 2018. június 12. kedd, 15:59

Legenda újratöltve – itt a Porsche 911 Speedster koncepció

Nyomtatás

A Porsche 911 még idén új generációba lép, de ahogyan az várható volt, a jelenlegi, 991-es széria nem búcsúzhat el egy igazán különleges változat nélkül. Egyelőre ugyan még csak koncepcióként, de a németek leleplezték a Speedster verziót, ami minden szempontból egyedi, és természetesen a vezetési élményt helyezi előtérbe.

Módosítás dátuma: 2018. június 11. hétfő, 13:13

10. oldal / 853