2018. Április 26., Csütörtök

Frissitve:06:32:31

Hírek

Hangulatban van – íme, a Volvo S90 Ambience koncepció

Nyomtatás

A Volvo teljes jogú tagja a prémium kategóriának, de van egy szegmens, ahova eddig még nem szállt be, ez pedig az Audi A8, a 7-es BMW és a Mercedes-Benz S-osztály által fémjelzett luxusautók köre. A svédek egyelőre nem is tervezik, hogy egy ilyen négykerekűt mutassanak be, de a Pekingi Autószalonra azért elvisznek egy érdekes koncepciót, amivel azt mutatják meg, hogy bizony ők is képesek lennének hozni a szintet.

Módosítás dátuma: 2018. április 23. hétfő, 12:45

Megérkezett hazánkba a megújult Citroën C4 Cactus – 3,95 milliótól indul

Nyomtatás

A Citroën nagyot vállalt 2014-ben azzal, hogy korábbi tanulmányát szinte egy az egyben sorozatgyártásba küldte a C4 Cactus képében. Hazánkban ugyan nem lett túlságosan sikeres az autó, de  európai mértékkel szép eladásokat produkált a különc négykerekű, a franciák azonban mégis úgy döntöttek, hogy a félidős frissítéssel az autó karakterét is átszabják kissé, ezzel a bohókás modellből egy jóval komolyabb típust varázsolva, ami a kiöregedő C4-et is tudja majd mhelyettesíteni. Most pedig végre hazánkba is megérkezett aaz alaposan felfrissült Cactus.

Módosítás dátuma: 2018. április 23. hétfő, 10:24

400 kilométeres hatótávval jön az Audi elektromos SUV-ja

Nyomtatás

Az Audi nagy erőkkel készül első elektromos crossoverének bemutatójára: ugyan csak alapos matricázással, de tulajdonképpen már a Genfi Autószalonon leleplezték az autót – vagy legalábbis egy szériára érett prototípust –, most pedig azt is elárulták, hogy milyen adat fog szerepelni a katalógusban a hatótávolság mellett, ráadásul az új, jóval valóságosabb WLTP norma szerint mérve.

Módosítás dátuma: 2018. április 20. péntek, 18:02

Hiába a kísértés, nem áll be a sorba a McLaren

Nyomtatás

A Porschétől talán még nem volt olyan meglepő húzás a Cayenne megalkotása – noha korábban a németek is csak sportautókban gondolkodtak – ám a Lamborghini Urusra bizony már mindenki felkapta a fejét. Hiába az SUV-őrület nem nyugszik, és már a Ferrari is bejelentette, hogy hamarosan érkezik saját emelt hasmagasságú modelljével. A McLaren azonban kitart amellett, hogy nem készít ilyen jellegű autót, pedig a többi gyártó sikerei magukért beszélnek.

Módosítás dátuma: 2018. április 20. péntek, 17:05

Elképesztő időt ment a Porsche 911 GT3 RS a Nürburgringen (videó)

Nyomtatás

Noha mostanra szinte minden gyártó számára presztízskérdéssé vált a Nürburgring-Nordscleifén teljesített köridő, talán hagyományosan a Porsche az a márka, amelyik igazán otthon van a legendás aszfaltcsíkon. Nem véletlen az sem, hogy a 911 GT2 RS-sel a német gyártó tartja a szériaautók körrekordját, és most ismét komoly villantást sikerült véghez vinniük, méghozzá a 911 GT3 RS-sel.

Módosítás dátuma: 2018. április 20. péntek, 15:10

Mi vagy te? – képeken a Mercedes-Maybach új koncepciója

Nyomtatás

A prémiumgyártók nem félnek meglepni a rajongóikat egy-egy meghökkentő tanulmánnyal, de az, amit a Mercedes-Maybach tett most elénk, arra talán senki nem számított. A csillagosok a jövő heti Pekingi Autószalonra készített tanulmányuk utasterét már többször megmutatták nekünk, ám most egy „véletlen” szivárogtatásnak köszönhetően kívülről is megcsodálhatjuk az autót, amire elsőre nem igazán találunk szavakat.

Módosítás dátuma: 2018. április 20. péntek, 13:34

Zene füleinknek – így szól a McLaren új titán kipufogója

Nyomtatás

A McLaren modellek személyre szabásáért felelős MSO nem pusztán új színekkel és bőrökkel, hanem műszaki fejlesztésekkel operál, és mostanában nem fukarkodik, ha újdonságokról van szó. Ezúttal a brit gyártó legkisebb modelljéhez kínálnak új titán kipufogódobot, még izgalmasabb hangaláfestéssel fogyókúráztatva a szuperautót.

R hadművelet – három bivalyerős Volkswagen jöhet még idén

Nyomtatás

A Volkswagen R részlege már régóta okoz örömet a német márka rajongóinak, de eddig nem terjesztették ki igazán a sportos modellek sorát. Idén azonban a hírek szerint három modelljük megvadított változata is bemutatkozhat, ugyanis érkezik a T-Roc R, a Tiguan R és talán mind közül a legizgalmasabb, az Arteon R is. Teljesítményben nem lesz hiány, noha a pontos adatokat egyelőre még nem igazán ismerjük.

Módosítás dátuma: 2018. április 19. csütörtök, 11:11

Hibridként és összkerékhajtással is jöhet a következő Ford Mustang

Nyomtatás

Az első Európában is hivatalosan elérhető Ford Mustang még csak most frissült, ami azt jelenti, hogy modellciklusának nagyjából a felénél jár. Ez azonban egyáltalán nem szegi kedvét a sajtónak abban, hogy máris a következő generáció lehetséges újításait találgassák, amelyeket ráadásul félig-meddig a gyáriak is megerősítettek.

Módosítás dátuma: 2018. április 19. csütörtök, 09:22

SUV lesz a Mercedes-Maybach új koncepciója – videón az utastér

Nyomtatás

Egy rövidke videóval karöltve a héten jelentette be a Mercedes-Maybach, hogy a Pekingi Autószalonra egy látványos koncepcióval készül. Ahogyan az várható volt a csillagosok tovább bökdösik fantáziánkat a jövő heti bemutató előtt, és ezúttal egy újabb videón mutatják meg nekünk az autó utasterét, és annak látványos hangulatvilágítását – de egy skiccet is megosztottak velünk a gyáriak.

Módosítás dátuma: 2018. április 19. csütörtök, 08:43

Legendás névvel érkezik júniusban az Aston Martin újdonsága (videó)

Nyomtatás

Az Aston Martin hatalmas lendülettel kezdte meg nagy megújulását, és a DB11 illetve az új Vantage után hamarosan érkezik harmadik teljesen új generációs modelljük, ami ráadásul nem is egy, hanem rögtön két jól csengő típusnevet is visszahoz a kínálatba. Az angolok ugyanis egy ízelítővel karöltve bejelentették, hogy legfrissebb típusuk a DBS Superleggera nevet viseli majd.

Módosítás dátuma: 2018. április 18. szerda, 13:35

2. oldal / 832