Hírek

Újabb ízelítőn a sorhatos Toyota Supra

Nyomtatás

A Goodwood Festival of Speed általában a legexkluzívabb négykerekűek kedvelt terepe, ám mostanra már olyannyira fontossá vált, hogy a nagyobb tömeggyártók is szinte mindig készülnek rá valamivel. A Toyota ezúttal egy igen izgalmas négykerekűt visz el a rendezvényre, ugyanis azok után, hogy versenyruhában tavasszal már megmutatták nekünk az új Suprát, most végre utcai változatban is láthatjuk majd – ráadásul rögtön mozgásban.

Sorozatgyártásba kerül az Italdesign-Nissan GT-R50

Nyomtatás

A Nissan GT-R idén ünnepli 50. születésnapját, erről pedig valami igazán különlegessel szerettek volna megemlékezni a japánok. Sikerült. Ehhez pedig talán nem is választhattak volna jobbtársat, mint a szintén most fél évszázados Italdesign stúdió, akikkel közösen egy igazán egyedi modellt alkothattak meg, természetesen a GT-R, és annak is Nismo változatának alapjain: íme, az egyelőre egyetlen példányban elkészülő GT-R50, amely hamarosan egy limitált széria erejéig megvásárolható lehet.

2021-ben sorozatgyártásba kerül a Porsche Cross Turismo is

Nyomtatás

Az már nem is titok, hogy még az idei évben hatalmas premier várható a Porsche háza táján: az illetékesek leleplezik a Mission E prototípus végleges változatát, amely Tacyan névre hallgat majd, vele pedig fennállásának 70. évfordulóján megjelenik az első teljesen elektromos modell a gyártó palettáján. Hogyan tovább? Már az sem titok.

Thor és Väder – elkészült a két utolsó Koenigsegg Agera RS

Nyomtatás

A Koenigsegg Agera RS rengeteg csúcsot döntött meg, melyek közül talán a leggyorsabb 0-400-0 sprint és a sebességrekord a legkiemelkedőbbek. Természetesen már rég elkelt az összes példány a kivételes svéd sportautóból, és most elkészült a két utolsó darab is, melyek a Final Edition sorozaton belül a Thor és a Väder neveket kapták – ezeknek megfelelően pedig teljesen egyedi a stílusuk.

Módosítás dátuma: 2018. július 06. péntek, 18:44

A Toyota megmutatja a Suprát Goodwoodban

Nyomtatás

A Goodwood Festival of Speed általában a legexkluzívabb négykerekűek kedvelt terepe, ám mostanra már olyannyira fontossá vált, hogy a nagyobb tömeggyártók is szinte mindig készülnek rá valamivel. A Toyota ezúttal egy igen izgalmas négykerekűt visz el a rendezvényre, ugyanis azok után, hogy versenyruhában tavasszal már megmutatták nekünk az új Suprát, most végre utcai változatban is láthatjuk majd – ráadásul rögtön mozgásban.

Módosítás dátuma: 2018. július 06. péntek, 17:56

Ezüst nyíl – ízelítőn a Mercedes látványos koncepciója

Nyomtatás

A Pebble Beach Concours D’Elegance rendezvény a legnagyobb gyártók körében is hatalmas elismerésnek örvend, méghozzá olyannyira, hogy valamelyik nagy márka szinte mindig készül külön is egy látványos koncepcióval az eseményre. Ezúttal a Mercedes-Benz jelentette be, hogy az Aesthetic Progressive Luxury névre keresztelt formatanulmánnyal lepik majd meg a látogatókat – és egy szép szobor képében már ízelítőt is nyújtottak abból, hogy milyen lesz a négykerekű.

Módosítás dátuma: 2018. július 06. péntek, 12:10

Elektromos ötajtósként élhet tovább a Volkswagen Beetle

Nyomtatás

A legendás Volkswagen Beetle jövője kapcsán rengeteg pletyka látott már napvilágot: némelyik arról szól, hogy végleg elbúcsúzik, némelyik pedig elektromos utódot emleget. Most egy újabb hírcsokor érkezett, amely a Beetle tovább élését hirdeti, és még a villanyos hajtáslánc tekintetében is stimmel, ám ezúttal a klasszikus háromajtós felépítéstől elbúcsúzva egy ötajtós felépítést rebesgetnek.

Módosítás dátuma: 2018. július 06. péntek, 11:31

Luxus telekjáró lehet a Land Rover első elektromos autója

Nyomtatás

A Land Rover most érezheti csak igazán nyeregben magát, hiszen a crossoverek és SUV-k iránti őrület egyre csak fokozódik, és ez a prémium márkákat sem kerülheti el. Az angolok azonban mégis úgy érezhetik, hogy valami még hiányzik a kínálatból, ugyanis a tavaly őszi pletykák után most újra felszínre kerültek olyan hírek, hogy a Road Rover néven normál, nem emelt hasmagasságú modellt mutatnának be a gyáriak – ráadásul ez lehet majd a márka első tisztán elektromos autója.

Módosítás dátuma: 2018. július 06. péntek, 10:52

Hivatalosan is bemutatkozott az új Suzuki Jimny

Nyomtatás

Ahogyan korábban megígérték, úgy a Suzuki ma végre le is leplezte a vadonatúj Jimnyt, így a korábbi hivatalos fotók után ezúttal már minden technikai részlet is a rendelkezésünkre áll a japánok karakteres kis terepjárójával kapcsolatban. Annyit azért előre is elárulhatok, hogy nem minden előzetes információ volt helyes, de inkább nézzük is, hogy mire képes az újdonság.

Módosítás dátuma: 2018. július 05. csütörtök, 17:12

Két egyedi DB11-et mutatott be az Aston Martin Q részlege

Nyomtatás

Amióta az Aston Martin életre hívta a különleges vásárlói igényekért és limitált szériás modellekért felelős Q részleget, az angolok csak úgy ontják az egyedi változatokat. Ezúttal két DB11 öltött különleges ruhát: az egyik a híres, évente megrendezésre kerülő Henley Royal Regatta evezős verseny tiszteletére, a másik pedig a Benjamin Knapp Voith által megalapított Classic Driver magazin 20. születésnapja alkalmából készült el.

Módosítás dátuma: 2018. július 05. csütörtök, 14:42

Rajzokon az ősszel érkező új Mercedes-Benz GLE utastere

Nyomtatás

Alapjait tekintve a GLE – ami egyébként még ML-ként kezdte a pályafutását – az egyik legrégebbi modell a Mercedes-Benz palettáján, így nem csoda, hogy ősszel le is leplezik majd a vadonatúj verziót. Ennek örömére a csillagosok már most megosztottak velünk néhány ízelítő rajzot, méghozzá az autó utasteréről. A kezdetleges skiccektől részleteket hiába várnánk, de nagyvonalakban kirajzolódhat előttünk, hogy mire is számíthatunk majd a méretes SUV esetében.

Módosítás dátuma: 2018. július 05. csütörtök, 12:43

3. oldal / 853