Hírek

380 kilométeres hatótávval mutatkozott be a Kia Niro EV

Nyomtatás

A Kia Niro a Hyundai Ioniq crossover megfelelőjeként szépen lassan felveszi annak hármas felállását. A teljes hibridet már tesztelhettük, a konnektoros verzió már bemutatkozott, most pedig megérkezett a teljesen elektromos modell előfutára – vele pedig nagy dobásra készülnek a koreaiak.

Az iPhone X technológiai áttörését hasznosíthatják a jövő elektromos Volkswagenjei

Nyomtatás

A most zajló Las Vegas-i Elektrotechnikai Kiállításon (CES) mindenki igyekszik nagyot dobni; ez alól pedig az autógyártók sem kivételek. Ezúttal a Volkswagen és az Nvidia dolgozott ki egy közös megoldást, amely az első ízben az iPhone X-en látott arcfelismerést alkalmazná a jövő elektromos autó, például az ID Buzz esetében. De miről is van szó?

Módosítás dátuma: 2018. január 09. kedd, 10:39

Nem a Leaf alapjain jön a Nissan elektromos crossovere

Nyomtatás

Az előzetes információk alapján a Nissan Leaf crossover testvéreként tekinthettünk az IMx tanulmány által előrevetített elektromos modellre, ám úgy tűnik, hogy ennél is ambíciózusabb céljaik vannak a japánoknak. A most zajló CES-es is megjelent újdonsággal kapcsolatban ugyanis most gyári források erősítették meg, hogy egyedi platformon kel majd életre.

Erőkúra: rövidesen felfrissül a Mercedes-AMG sportautója, a GT

Nyomtatás

Szinte minden nap rádöbbenünk, hogy mennyire rohan az idő, amit többek között mi sem bizonyít jobban, mint például a Mercedes-AMG sportautója, az AMG GT: olyan érzésünk van, mintha a GT alig két éve lenne velünk, azonban a modell már több, mint 3 éve mutatkozott be, 3 éve tavasszal pedig már megérkeztek tulajdonosaikhoz az első példányok.

Javában készül az új Hyundai Veloster – erre számíthatunk

Nyomtatás

A Hyundai Veloster előző generációja nálunk nem volt nagy sikertermék, amihez az is hozzájárult, hogy a forgalmazása idő előtt megszűnt Magyarországon. Ennek ellenére a sportos kompakt kap új generációt, sőt, az ízelítőkkel sem fukarkodnak már róla a gyáriak.

Súlycsökkentéssel jön még az idén az új Renault Clio

Nyomtatás

Az október elején kezdődő Párizsi Autószalonra fontos premierrel készül a Renault: itt leplezik le a Clio új generációját, amely a mostanában különösen erős kisautó szektorban jelentős súlycsökkentéssel és új hajtásláncokkal kíván érvényesülni.

Túl sok a jóból? – ilyenek lesznek az új Mercedes A-osztály kormánykerekei

Nyomtatás

Az új Mercedes-Benz A-osztály premierje már a nyakunkon van, mi pedig nem győzzük árgus szemekkel kémlelni az újdonságot, melynek fontossága nem elhanyagolható. Az első- és összkerékhajtású kompakt ugyanis a jövőben legalább féltucat alapját adja, köztük a Kecskeméten készülő új CLA-val.

2017-ben is győztesként szárnyalt a Ford Magyarországon

Nyomtatás

A Ford magyarországi importőre ma tartotta 2017-es évértékelő sajtótájékoztatóját, ahol számos érdekes szám, illetve információ hangzott el a márka múltjáról, jelenéről és jövőjéről. Ami a lényeg, hogy a magyarországi piacot az értékesített személy- és haszonjárműveket összesítve 2017-ben is uralta a Ford, vagyis a legsikeresebb magyarországi márkáról beszélhetünk. Az idei évre nézve az importőrnek a fő célja természetesen az, hogy megtartsa előkelő pozícióját, persze lehetőleg még tovább növelve az eladásokat.

Módosítás dátuma: 2018. január 05. péntek, 20:01

Bemutatkozott a Hyundai új hidrogénes modellje

Nyomtatás

A nagyközönség előtt csak a hónap végi CES-en mutatkozik be a Hyundai új hidrogénes modellje, ám ez nem akadályozta meg a gyártót abban, hogy már most megmutassa nekünk az FCEV-et.

Idén jön a 60 kWh-s Nissan Leaf – ezt várhatjuk tőle

Nyomtatás

Az első új Nissan Leafeken jóformán még meg sem száradt a festék, a jelenleg 8,5 milliótól elérhető 40 kWh-s változat mellett még az idén bemutatják a nagyobb, 60 kWh-s akkucsomaggal felszerelt kivitelt, ami nagyobb távok leküzdésére is lehetővé teszi a modellt.

Még az idén bemutatkozik a Volkswagen T-Cross

Nyomtatás

A Volkswagen és társmárkái hihetetlen tempóval pótolják be lemaradásukat a crossover és SUV modellek terén, a változásokat pedig nem könnyű követni. Alig érkezett meg a VW T-Roc, hamarosan már a T-Cross premierje készülhetünk.

5. oldal / 808