Hírek

Morcos tekintet – bemutatkozott a vadonatúj Toyota RAV4

Nyomtatás

A Toyota RAV4 24 évvel ezelőtt kategóriát teremtett, hiszen a kompakt crossoverek szegmense akkor még ismeretlen volt az autóipar számára. A japánok modellje azóta már a négy generációt élt meg, és a ma megnyitott New Yorki Autószalonon bemutatkozott a vadonatúj, ötödik verzió, amely minden szempontból túlnő elődjein, és a gyáriak legfrissebb filozófiáját követve, jóval bevállalósabb lett.

Módosítás dátuma: 2018. március 28. szerda, 10:43

Az utolsó ízelítő – holnap bemutatkozik az új Toyota RAV4 (videó)

Nyomtatás

A Toyota már korábban bejelentette, hogy a holnap nyitó New Yorki Autószalonon bemutatja majd a vadonatúj RAV4-et, ám akkor még csak egy sejtelmes fotót osztottak meg az újdonságról, és a várt ízelítő-hadjárat is elmaradt. Alig egy nappal a leleplezés előtt azért mégis megosztottak velünk egy nagyon rövid kis videót, amin feltűnik az autó orra, megerősítve a korábbi híreket.

Módosítás dátuma: 2018. március 27. kedd, 16:49

270 lóerővel jöhet az új Peugeot 508 csúcsváltozata

Nyomtatás

A Peugeot a Genfi Autószalonon leplezte le vadonatúj, új filozófia alapján megtervezett középkategóriását, a második generációs 508-ast. A franciák rögtön bemutatták a GT betűpárost viselő sportosabb változatot is, amely 225 lóerővel áll majd a vásárlók rendelkezésére, ám az oroszlános márka nem elégszik majd meg ennyivel, és állítólag még idén, az őszi Párizsi Autószalonon megmutatják majd csúcsváltozatot.

Módosítás dátuma: 2018. március 27. kedd, 13:33

Jövőre Európába is megérkezik a kínai Lynk & Co – Volvo alapokon

Nyomtatás

Néhányan talán emlékeznek még a Lynk & Co névre: a Volvót is tulajdonló kínai Geely 2016-ban mutatta be a svéd gyártó modelljeinek alapját használó vadonatúj márkát, és bár Európába azóta sem jutott el az új gyártó, hamarosan ez is megtörténik. A kínaiak ráadásul nemrég bemutatták a 02 névre hallgató kisebb crossoverüket, ami a nagyobb 01 és a szedán 03 mellett talán a legnépszerűbb típus lehet majd.

Módosítás dátuma: 2018. március 27. kedd, 11:56

Sejtelmes videó a MINI-től – elektromos újdonsággal készülnek?

Nyomtatás

Érdekes kedvcsináló videót osztott meg a MINI a holnap nyitó New Yorki Autószalon előtt. Az angolok által készített kisfilmből nehéz következtetni, hogy mégis mire készülnek az észak-amerikai seregszemlén, ugyanakkor a részleteket vizsgálva azért észrevehetünk néhány árulkodó érdekességet.

Módosítás dátuma: 2018. március 27. kedd, 11:10

Újabb ízelítővel hangol a Subaru – holnap jön az új Forester

Nyomtatás

A Subaru SUV-jának jelenleg futó generációja már jó ideje piacon van, és bár a japánok folyamatosan reszelgették a Forestert, mostanra azért kijelenthetjük, hogy megérett már a váltásra az autó. Természetesen a gyáriak is pontosan érezték ezt, így a holnap nyitó New Yorki Autószalonra el is viszik a vadonatúj Forestert, amiről immár a második ízelítőt is megosztották velünk a japánok.

Módosítás dátuma: 2018. március 27. kedd, 10:33

Még a héten bemutatkozhat a legvadabb Jaguar F-Pace

Nyomtatás

A Jaguar a Genfi Autószalonon bemutatott elektromos crossoverével nagyot durrantott, ám az angolok nem használták el az összes puskaporukat az I-Pace-re. A hírek szerint ugyanis a héten megnyíló New Yorki Autószalonra elviszik majd az F-Pace legvadabb, SVR betűhármassal ellátott verzióját, ami bár teljesen más megvilágításban, de mégis hasonlóan izgalmas lehet majd, mint elektromos testvére.

Módosítás dátuma: 2018. március 26. hétfő, 14:42

Szerdától alaposan drágulnak az üzemanyagok

Nyomtatás

A Brent típusú olaj világpiaci árának alapos növekedése nem meglepő módon a hazai üzemanyagárakra is hatással van, így a MOL ma bejelentete, hogy szerdától mind a benzin, mind pedig a gázolaj ára alaposan növekedni fog. Előbbi literenként 6, míg utóbbi 5 forinttal fog emelkedni, amivel egyébként ismét közelebb kerül egymáshoz a két üzemanyag ára.

Módosítás dátuma: 2018. március 26. hétfő, 12:38

Izmos, hibrid terepkupéval készül 2020-ra a Cupra

Nyomtatás

Éppen a múlt héten számoltunk be róla, hogy a Seatnak komoly tervei vannak a következő 1-2 évre, hiszen amellett, hogy jön a vadonatúj Leon, 2020-ra beígérték az első teljesen elektromos modelljüket is. Ezúttal a spanyolok idén elindított sportos almárkájának háza tájáról érkeztek izgalmas hírek: a Cupra egy igazán izmos konnektoros hibriddel készül 2020-ra.

Módosítás dátuma: 2018. március 26. hétfő, 11:53

A vagányság népszerű – a hazai piacon is hódít a Toyota C-HR

Nyomtatás

A Toyota még 2016-ban nagyot vállalt a C-HR bemutatásával, hiszen a vagány, kupészerű crossover alaposan kilógott az akkoriban igencsak konzervatív formákkal operáló márka kínálatából. A japánoknak azonban nagyon is bejött ez a húzás, ami még a hazai piacon is tükröződik, ugyanis 2018 eddig eltelt közel 3 hónapja alatt a C-HR-ből kelt el a legtöbb az összes Toyota modell közül – pedig közel sem a legolcsóbb modellről beszélünk.

Módosítás dátuma: 2018. március 26. hétfő, 11:52

Nagyban játszik – bemutatkozik a vadonatúj Volkswagen Touareg

Nyomtatás

Könnyebb lett, hatékonyabb, ügyesebb, sőt, határozottabb, prémium kiállást kapott – de mégis belül hozott igazán nagy durranást a Volkswagen Touareg új generációja. Egy biztos: a harmadik generációs modell méltán viselheti a márka zászlóshajója címet.

Módosítás dátuma: 2018. március 23. péntek, 20:25

7. oldal / 831