Hírek

Felfrissült a Tesla Roadster

Nyomtatás

Immár a negyedik alkalommal nyúltak hozzá a Lotus Elise-alapú elektromos autóhoz a mérnökök: a Tesla Roadster 2.5 kényelmesebb és csendesebb lett, miközben a sportos oldal sem maradt érintetlen.

Módosítás dátuma: 2011. október 08. szombat, 23:36

Nincs határ: kilencsebességes váltót készít a Mercedes-Benz

Nyomtatás

A patinás stuttgarti márka kétséges lépésre szánta el magát: a hírek – vezető mérnökök elmondása - szerint ugyanis egy kilenc sebességi fokozattal ellátott nyomatékváltót fejlesztenek.

Módosítás dátuma: 2010. július 19. hétfő, 08:49

Újabb részletek a Citroen DS3 WRC-ről

Nyomtatás

A francia márka mostanában nagyon belehúzott, új modelljei sikerre éhesek, de eközben a gyártó nem ül rá az eddigi eredményekre, tevékenyen fejleszt. Most épp a DS3 két sportváltozatát, amelyekkel biztosíthatják a modell WRC karrierjének indulását.

Módosítás dátuma: 2010. július 19. hétfő, 07:20

Új orral, benne pedig dízelmotorral hódít a Nissan Murano

Nyomtatás

Márciusban adtunk először számot arról, hogy a Nissan Muranóhoz rövidesen gázolajos egységet is társítanak a japánok. Megerősített információk alapján a friss hajtásra már alig kell néhány hónapot várnunk, de az autót tekintve nem csak ez az egyetlen újdonság.

Módosítás dátuma: 2010. július 17. szombat, 13:27

Alig mutatkozott be az új BMW X3, máris lebukott az M-csomag

Nyomtatás

A vadonatúj BMW X3 hivatalos leleplezését követően alig 48 órával kiszivárgott az interneten néhány fotó, illetve információ a típus M-sportcsomagjával kapcsolatban.

Lelepleződött a Mercedes titkos ferdehátúja

Nyomtatás

Hamarosan érkezik az A-osztály utódja, így már a Mercedes sem tudja (vagy akarja) eltitkolni az újdonság részleteit. Annyit már biztosan tudni lehet, hogy az új generáció jó adag sportosságot vesz magához, ezzel is a fiatalabb korosztály szívét megcélozva.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 21. kedd, 10:54

Levetkőzött a Lamborghini Gallardo Balboni

Nyomtatás

A Lamborghini egyre csak ontja a Gallardo különféle változatait, most épp a még tesztelés alatt álló Lamborghini Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni Spydert kapta lencsevégre egy szemfüles fotós, amint épp a versenypályán nyüstölik.

Módosítás dátuma: 2010. december 02. csütörtök, 13:50

Sportautó Dél-Afrikából: jön a limitált, V8-as Perana Z-One

Nyomtatás

Úgy néz ki manapság nem telik el úgy hónap, hogy ne kéne számot adnunk egy-egy különc tanulmányról vagy teljesítményhajhász ritkaságról, melyek nagy része mellesleg nem is látja meg a napvilágot.

Módosítás dátuma: 2010. július 16. péntek, 10:39

A közeljövő motorja lehet az EcoMotors szembedugattyúsa? – Bill Gates hisz benne

Nyomtatás

Míg a legtöbb nagy autógyártó a különböző hibrid, elektromos, illetve alternatív technikákon dolgozik gőzerővel annak érdekében, hogy megalkothassa a jövő hajtásrendszerét, egyes más, apróbb cégek középtávon továbbra is a belsőégésű erőforrásokban hisznek.

A Ferrari hivatalosan leleplezte az F458 versenyváltozatát

Nyomtatás

Az olasz autógyártó illetékesei a tegnapi nap folyamán, egy Maranellóban tartott dílertalálkozó alkalmával bejelentették, hogy elkészült F458 Italia modelljüknek Challenge nevű versenyváltozata, amely a világszerte megrendezett márkakupa-sorozatban kap majd főszerepet, az F430 Challenge-ek utódjaként.

Ha levetné tetejét a Volvo S60, már kész is lenne a C60

Nyomtatás

Bár a Volvo egyelőre nem kívánta kommentálni, ennek ellenére már jó ideje hallhatunk olyan pletykákat, miszerint egy teljesen új kabrió készülne a legutóbbi S60-as alapjaira. Valószínűtlennek tűnik, mivel a gyártó

Módosítás dátuma: 2010. július 15. csütörtök, 11:13

805. oldal / 854