Hírek

Párizsban láthatjuk a Lotus legújabb szuperautóját

Nyomtatás

Ahogy azt már korábban megírtuk, a Lotus nagy erőkkel készül a szeptember végén kezdődő Párizsi Autószalonra, ezt pedig mi sem mutatja jobban, minthogy a gyártó egyik szóvivője hivatalosan is megerősítette, hogy legújabb szuperautójuk tanulmány verziója kiállításra kerül a rendezvényen.

Módosítás dátuma: 2010. július 21. szerda, 12:29

A Ferrari F458 ég, mint a Reichstag - fókuszban a magnézium?

Nyomtatás

Újabb Ferrari F458 Italia tért vissza az anyatermészethez, miután egy erős igénybevételű utat követően lángra kapott a motor, majd az egész autó. Ennek a darabnak sajnos nem volt olyan szerencséje, mint a legutóbb felgyulladtnak – teljes enyészet maradt csak az autó után.

Módosítás dátuma: 2010. augusztus 08. vasárnap, 22:08

1609 km/órás élvezet - Kiállításon tetszelgett a Bloodhound SSC

Nyomtatás

A Bloodhound SSC életének rövid ideje alatt is több generációs múltat hagyott maga után, hiszen a projekt 2008-as indulása óta immáron több mint 10 típussal számolt le a 3900 oktatási intézmény diákjaiból összeverbuvált csapat.

Módosítás dátuma: 2010. július 21. szerda, 10:52

A Škoda a válság ellenére is rekordeladásokat produkált

Nyomtatás

A Škodának komoly oka lehet az ünneplésre, ugyanis jelentésük szerint a 2010-es év első felében 378.747 autót sikerült értékesíteniük, ami 15 %-kal több mint az előző év hasonló periódusában.

Módosítás dátuma: 2010. július 21. szerda, 10:44

Végre megjött az M37! - beárazták hazánkban az Infiniti csúcslimuzinját

Nyomtatás

Mi már hónapok óta nagyon várjuk, és végre Európába, így hazánkba is megérkezett a legnagyobb Infiniti szedán, a húszéves márka legfiatalabb és egyben egyik legkívánatosabb tagja.

Módosítás dátuma: 2010. július 21. szerda, 10:07

Kiscicából kardfogú tigrissé vált a Mini John Cooper Works

Nyomtatás

A Mini, a Mini Clubman és a Mini Cabrio ráncfelvarrása után a sportosabb John Cooper Works modell sem kerülhette el a sorsát.

Módosítás dátuma: 2010. július 20. kedd, 16:00

Jövőre érkezik a Volkswagen városi minije, a Lupo/Up!

Nyomtatás

Nemrég újabb részleteket tudtunk meg a Volkswagen készülő minijéről, melyet eddig a gyártó csak Up! néven emlegetett. Ezután azonban ne is keressük a furcsa elnevezést, hiszen a németek belátták, hogy jobb lesz, ha visszatérnek a már jól bevált Lupóhoz.

Módosítás dátuma: 2010. július 20. kedd, 13:21

Szinte láthatatlanul frissül a Honda Insight

Nyomtatás

Kicsit több mint egy éve kapható az új Honda Insight, ennyi idő után még nem szokás „facelift” verziót kiadni, azonban a Hondánál úgy látták jónak, ha minél hamarabb orvosolnak néhány problémát az eddigi visszajelzések alapján.

Módosítás dátuma: 2010. július 20. kedd, 10:12

Pár nap és lehull a lepel az A7 Sportbackről

Nyomtatás

Azok az Audi rajongók, akik számolgatják visszafele a napokat kedvencük új csemegéjének érkezését várva, jól tudják, hogy már csak hatot kell aludni a hivatalos bemutatóhoz. Június 26-án lehull a lepel, minden kérdés megválaszolódik: megérkezik az Audi A7. 

Módosítás dátuma: 2010. július 20. kedd, 09:08

Egyszeri és megismételhetetlen – vezessen Ariel Atomot fillérekért!

Nyomtatás

Július 31-re érdemes egy kis szabadidőt félretenni, ugyanis ekkor Magyarország egyetlen Atomjának vezetőüléséből lehet megtapasztalni a Ferrari Enzóval birokra kelő gyorsulást, amely a kevesebb, mint 500 kilós autóban még inkább beindítja az adrenalin-termelést.

Szerdától mérséklődik az üzemanyagok ára

Nyomtatás

Szerdától 2 forinttal csökken a benzin, és 3 forinttal mérséklődik a gázolaj ára a hazai töltőállomásokon - erősítették meg piaci forrásból a holtankoljak.hu értesülését. Így a benzin országos átlagos ára 339,5 forintra, míg a gázolajé 322 forintra csökken. A benzin literenkénti átlagára egyébként utoljára áprilisban volt hasonló szinten.

813. oldal / 863