2018. Augusztus 16., Csütörtök

Frissitve:10:08:10

Hírek

Csodás négyajtós kupétanulmány a BMW-től

Nyomtatás

A BMW legfrissebb formatervezési elképzeléseit magán viselő, Gran Coupé névre kereszt tanulmányautó a napokban zajló Pekingi Autószalonon mutatkozott be.

Módosítás dátuma: 2010. június 22. kedd, 12:08

210 lóerős lesz a Polók csúcsa – jön az R-változat

Nyomtatás

A legfrissebb, Wolfsburgból kiszivárgott információk szerint a remek, és a válság ellenére is meglehetősen sikeres Polo két éven belül egy új csúcsváltozatot kap, amelynek neve Polo R lesz, a kisautó tehát belép a legerősebb, R-szériás Volkswagenek exkluzív klubjába. Természetesen a Genfi Autószalonon bemutatott GTI-nél is izmosabb lesz a modell, amely mind három, mind pedig ötajtós karosszériával egyaránt elérhető majd.

Peugeot és Citroën emblémával is kapható lesz a Mitsubishi ASX

Nyomtatás

A Mitsubishi Motors és a PSA konszern még szorosabbra fonja együttműködését Európában, ennek megfelelően hamarosan a Peugeot és a Citroën kínálatában is feltűnhet a japán gyártó crossovere.

Összkerékhajtású hibrid kerékpárt készített a Lexus

Nyomtatás

Bár Japánban már tavaly bemutatta, Európába (méghozzá egy angol kiállításra) először csak most érkezik a Lexus kerékpár-tanulmánya, amely hibrid hajtásának köszönhetően mind a négy kerekét hajthatja.

Kövér profittal nyitja az évet a Ford

Nyomtatás

A Ford mai hivatalos bejelentése szerint jól megy a szekér, ugyanis az első negyedév 2,1 milliárd dollár profitot hozott, mintegy 50 százalékkal megdöntve az előzetes várakozásokat (és 3,5 milliárdnyit javítva az előző időszak hasonló értékén).

1,5 literes négyhengeres turbómotorok az F1-ben?

Nyomtatás

Nem, ez nem áprilisi tréfa; a legfrissebb információk szerint az F1-es csapatok ezekben a napokban, hetekben a 2013-tól bevezetésre kerülő új motorcsaláddal kapcsolatban tárgyalnak.

Módosítás dátuma: 2010. április 27. kedd, 15:40

A Honda beárazta a CR-Z-t – 6,5 millió forint a hibrid sportkocsi alapára

Nyomtatás

Korábban már többször is beszámoltunk a Honda Genfben bemutatott legfrissebb üdvöskéjéről, az IMA nevezetű hibrid rendszerrel hajtott CR-Z sportkocsiról; a hivatalos magyarországi árakra azonban mostanáig várni kellett.

Jön a hibrid Porsche 918 Spyder? – ott a sor vége!

Nyomtatás

A Porsche 918 Spyder múlt havi genfi bemutatója abszolút sikernek tekinthető, ugyanis rengeteg pozitív visszajelzést kapott, és kap azóta is a vállalat. Wolfgang Duerheimer, a Porsche fejlesztési vezetője szerint azonban autójuk csak akkor kerül majd ténylegesen gyártásba, ha

Módosítás dátuma: 2010. április 27. kedd, 11:22

Magát mutogatja a Saab 9-5 SportCombi

Nyomtatás

Mióta a Spyker kezébe került a Saab, felpezsdült az élet a svéd gyártó háza táján: rögtön elkezdődik a 9-5 forgalmazása, melyet már konfigurálni is lehet, sőt a tervezőasztalon már egy kisautó tervei forognak.

Módosítás dátuma: 2010. december 02. csütörtök, 13:52

Panamera visszahívás biztonsági öv hiba miatt

Nyomtatás

A Porsche visszahív 3,176 2010-es modellévű Porsche Panamerát, mivel a vezető biztonsági övének potenciális hibája azt eredményezheti, hogy az egy esetleges balesetnél kioldódik.

Kémfotókon az új Porsche Boxster – akár 3 hengeres motorral

Nyomtatás

A németországi Nürburgring legendás, több mint 20 kilométer hosszú Nordschleife-i aszfaltcsíkján szinte mindig lehet találni valami érdekeset, a legtöbb autógyártó ugyanis általában ott teszteli legfrissebb portékáját/portékáit; ezt pedig bizony jól tudják a kémfotósok is, akik szinte hétről hétre megörvendeztetnek minket valami érdekességgel.

Módosítás dátuma: 2010. december 02. csütörtök, 13:52

837. oldal / 862