Blog

Búcsúzik Európából a Subaru WRX STI

Nyomtatás

A Subaru illetékesei bejelentették, hogy az európai piacról kivonják legerősebb modelljüket, a WRX STI-t. A rali-stílusú kompakt sportszedán a hírek szerint jövő nyáron búcsúzik a palettáról, vagyis aki nagyon szeretne rendelni egyet magának, néhány hónapig még hazánkban is megteheti.

Vidám videón a Honda Civic fejlődésének 45 éve

Nyomtatás

Szinte hihetetlen, de a Honda Civic bizony immár 45 éve velünk van, a japánok világszerte töretlen népszerűségnek örvendő kompakt modellje ugyanis 1973-ban debütált. A szép életpálya tiszteletére a Donut Media egy kedves, alig másfél perces angol nyelvű grafikus videóval kedveskedett a modellnek és rajongótáborának, amiben dióhéjban végigkísérhetjük a Civic óriási fejlődését. Alább Önök is megnézhetik a kisfilmet.

Kissé rendhagyó, de fantasztikus volt a VIII. Porsche Tíz Torony Túra

Nyomtatás

Immár nyugodtan kijelenthetjük, hogy gyakorlatilag nincs ősz a Porsche Club Pannonia (PCP) által szervezett Tíz Torony Túra nélkül, és természetesen Tíz Torony Túra sincs ősz nélkül: a PCP vidám és barátságos Porsche-barát csapata idén nyolcadízben szervezte meg a nívós Porsche-rendezvényt, ami annak függvényében, hogy ki miként tekint rá, lehet egy baráti összejövetel, egy izgalmas verseny, egy kiváló lehetőség az indulók autócsodáinak megmozgatására, sőt, az intelligens szervezés révén akár egy kulturális kirándulás hazánk legszebb tájait érintve.

Módosítás dátuma: 2017. október 17. kedd, 20:45

Az Opel ismét vitorlákat bontott - Földváron holnap lesz a Finn Gold Cup döntője

Nyomtatás

Amint az Opel és a magyar Fifty-Fifty vitorláshajó együttműködéséről még korábban beszámoltunk, nincs ez másképp most sem: a négykerekűek mellett a fehér vitorláknak éppúgy szerelmesei vagyunk, következzen tehát egy programajánló, amiben villámos sikerek várhatóak, és ehhez még jósnak sem kell lennünk.

Hat Lamborghini vette birtokba a Transzfogarasi szerpentint - videóval

Nyomtatás

A Lamborghini egy felettébb izgalmas kedvcsináló videóval igyekszik megkedveltetni velünk a Huracán típuscsaládot, aminek megkedveléséhez alapvetően semmiféle kedvcsináló videóra nem is lenne szükség. A hozzávalók egyszerűek: egy jó kamerás csapat mellett ‘csupán’ három darab Huracán egy-egy ügyes sofőrrel, valamint egy remek hegyi szerpentin.

Módosítás dátuma: 2017. július 25. kedd, 08:02

1. oldal / 125