2017. Június 27., Kedd

Frissitve:02:10:03

Blog

Kánaán - videón a világ legritkább és legdrágább szuperautói

Nyomtatás

Az autózás szerelmesei számára elképzelni sem lehet jobb programot, mint a hollandiai TT Circuit Aspen versenypályán minden évben megrendezésre kerülő Supercars Sunday (szuperautók vasárnapja) rendezvény, ahol a világ leggyorsabb és legdrágább autói gyűlnek össze, hogy a szemünket és a fülünket egyszerre kényeztessék. Az idei rendezvényről a Carspotter Jeroen néven tevékenykedő videóblogger készített egy hosszú összefoglalót – hangerőt a maximumra!

Módosítás dátuma: 2017. június 06. kedd, 12:34

Földön és levegőben: látványos videón egy Morgan és egy kétszárnyú repülő

Nyomtatás

Számos videón láthattunk már olyan megmérettetéseket, például gyorsulási versenyeket, amelyeknek egyik tagja egy autó, a másik pedig egy repülő volt. Ezúttal az igazán különleges sportautókat gyártó brit Morgan jóvoltából készült el egy kisfilm, aminek főszereplője egy gyönyörű Morgan Aero 8 modell és egy kétszárnyú ‘show-repülőgép’.

Módosítás dátuma: 2017. május 22. hétfő, 14:36

II-es Golf a csúcson: 0-281 km/h 8,69 másodperc alatt

Nyomtatás

Bármennyire nem asztalunk a tuning, ezúttal nem tudtunk szó nélkül elmenni egy második generációs Volkswagen Golf mellett, hiszen kis túlzással emberfeletti képességekkel rendelkezik, társaihoz képest mindenképp. A német legendát ugyanis addig reszelgették, mígnem 1233 lóerős nem lett.

Módosítás dátuma: 2017. május 12. péntek, 22:55

Még a föld is beleremeg: videón üvölt az új Porsche 911 GT3

Nyomtatás

Az új Porsche 911 GT3-ról nagyjából mindent tudunk: bár első ránézésre csak egy kisebb ráncfelvarrásnak tűnik az ikonikus, utcán is kiválóan használható 911-sportmodell legújabb változata, valójában ennél sokkal többről van szó, hiszen az autó a lemezek alatt alaposan átalakult.

Hiperautók egy csomagban: LaFerrari, P1 és 918 Spyder a kalapács alatt

Nyomtatás

Amennyiben meg kellene neveznünk a világ legkomolyabb szériagyártású szupersportautóit az elmúlt évekből, a McLaren P1, a Porsche 918 Spyder és a Ferrari LaFerrari egészen biztosan szerepelne a listán - mellesleg már egyik modell sem kapható, hiszen mindegyiket ‘kiárusították’. Persze csemegékből nincs hiány, hiszen ott vannak többek között a Bugatti, a Lamborghini vagy a Pagani csodaautói, de a szakma szerint azért mégiscsak a fent említett három modell jelenti a sportautógyártás csúcsát.

Módosítás dátuma: 2017. április 24. hétfő, 16:19

1. oldal / 124