2017. Augusztus 21., Hétfö

Frissitve:09:34:44

Blog

Hat Lamborghini vette birtokba a Transzfogarasi szerpentint - videóval

Nyomtatás

A Lamborghini egy felettébb izgalmas kedvcsináló videóval igyekszik megkedveltetni velünk a Huracán típuscsaládot, aminek megkedveléséhez alapvetően semmiféle kedvcsináló videóra nem is lenne szükség. A hozzávalók egyszerűek: egy jó kamerás csapat mellett ‘csupán’ három darab Huracán egy-egy ügyes sofőrrel, valamint egy remek hegyi szerpentin.

Módosítás dátuma: 2017. július 25. kedd, 09:02

Kánaán - videón a világ legritkább és legdrágább szuperautói

Nyomtatás

Az autózás szerelmesei számára elképzelni sem lehet jobb programot, mint a hollandiai TT Circuit Aspen versenypályán minden évben megrendezésre kerülő Supercars Sunday (szuperautók vasárnapja) rendezvény, ahol a világ leggyorsabb és legdrágább autói gyűlnek össze, hogy a szemünket és a fülünket egyszerre kényeztessék. Az idei rendezvényről a Carspotter Jeroen néven tevékenykedő videóblogger készített egy hosszú összefoglalót – hangerőt a maximumra!

Módosítás dátuma: 2017. június 06. kedd, 12:34

Földön és levegőben: látványos videón egy Morgan és egy kétszárnyú repülő

Nyomtatás

Számos videón láthattunk már olyan megmérettetéseket, például gyorsulási versenyeket, amelyeknek egyik tagja egy autó, a másik pedig egy repülő volt. Ezúttal az igazán különleges sportautókat gyártó brit Morgan jóvoltából készült el egy kisfilm, aminek főszereplője egy gyönyörű Morgan Aero 8 modell és egy kétszárnyú ‘show-repülőgép’.

Módosítás dátuma: 2017. május 22. hétfő, 14:36

II-es Golf a csúcson: 0-281 km/h 8,69 másodperc alatt

Nyomtatás

Bármennyire nem asztalunk a tuning, ezúttal nem tudtunk szó nélkül elmenni egy második generációs Volkswagen Golf mellett, hiszen kis túlzással emberfeletti képességekkel rendelkezik, társaihoz képest mindenképp. A német legendát ugyanis addig reszelgették, mígnem 1233 lóerős nem lett.

Módosítás dátuma: 2017. május 12. péntek, 22:55

Még a föld is beleremeg: videón üvölt az új Porsche 911 GT3

Nyomtatás

Az új Porsche 911 GT3-ról nagyjából mindent tudunk: bár első ránézésre csak egy kisebb ráncfelvarrásnak tűnik az ikonikus, utcán is kiválóan használható 911-sportmodell legújabb változata, valójában ennél sokkal többről van szó, hiszen az autó a lemezek alatt alaposan átalakult.

1. oldal / 124