Hírek

410 lóerővel, április végén jöhet a BMW M2 Competition

Nyomtatás

Már januárban volt róla szó, hogy a BMW áprilisra tervezi az igencsak népszerű M2 Competition csomagos változatának bemutatóját, és bár még mindig nem erősítették meg hivatalosan az időpontot, megbízható források szerint pontosan április 25-ére tervezik a leleplezést. A belsős informátorok már azt is tudni vélik, hogy az előbb-utóbb minden M-es BMW-hez elérhető Competition csomaggal szerelt kupé még erősebb lesz, mint azt előzetesen vártuk.

Módosítás dátuma: 2018. március 19. hétfő, 16:17

Még többet mutat magából a pénteken érkező új Volkswagen Touareg

Nyomtatás

Most már tényleg csak napok kérdése, és teljes valójában is megcsodálhatjuk a vadonatúj Volkswagen Touareget, hiszen pénteken végre megnyílik az idei Pekingi Autószalon, és ezzel együtt a németek új prémium SUV-ja is felfedi majd magát. A gyáriak persze addig sem hagyják nyugodni a fantáziánkat, hiszen a korábbi álcázott képek és videók után ismét készültek két ízelítő képpel és egy minden eddiginél többet mutató videóval is.

Módosítás dátuma: 2018. március 19. hétfő, 14:13

Négykarikás csúcs-SUV – júniusban bemutatkozik az Audi Q8

Nyomtatás

Az Audi a nagy SUV őrületben talán kissé későn ébredt két német prémium konkurenséhez képest, de nem kell félteni a négykarikásokat sem, hiszen jelenlegi négytagú (Q2, Q3, Q5 és Q7) palettájukhoz még idén két vadonatúj típus csatlakozik, méghozzá a teljesen elektromos e-tron és a csúcsot jelentő Q8 képében.

Módosítás dátuma: 2018. március 19. hétfő, 12:37

Még idén jön a frissített Volkswagen Passat és az új T-Cross

Nyomtatás

Idén már négy éve lesz, hogy a jelenleg futó, B8-as jelölésű Volkswagen Passat bemutatkozott a nagyközönségnek, és bár egyáltalán nem érezhetjük úgy, hogy ez idő alatt megöregedett volna a modell – főleg, hogy a legmodernebb extrákat folyamatosan megkapta az autó –, a kötelező frissítés azért nem maradhat el. A Volkswagen pedig még idén bemutatja a ráncfelvarrott Passatot, ezt pedig maga Herbert Diess, a márka vezetője árulta el.

Módosítás dátuma: 2018. március 19. hétfő, 11:07

Crossoverként jöhet az Alfa Romeo MiTo utódja?

Nyomtatás

Az Alfa Romeo nincs könnyű helyzetben, hiszen hiába kezdett teljes, prémium irányú megújulásba a márka a Giuliával és a Stelvióval – amelyek egyébként kifejezetten jól teljesítettek próbáink során –, az eladások továbbra sem szárnyalnak igazán. Az olaszok persze nem adják fel, és a hírek szerint jönnek a nagyobb testvérek, és nem csak felfele, de lefelé is figyelnek a gyáriak: ezúttal a MiTo utódlásáról reppentek fel pletykák a sajtóban, melyek szerint crossoverként szeretne majd hódítani az utód.

Módosítás dátuma: 2018. március 19. hétfő, 10:26

1. oldal / 603