Hírek

A Focus alapjain jöhet a Ford első elektromos SUV-ja

Nyomtatás

Ahogyan a legtöbb autógyártó, a Ford is az elektromos hajtásláncokban és a crossoverekben látja a jövőt, így nem meglepő, hogy az amerikaiak is beígértek már egy tisztán villanyos SUV-t, ami a Mach 1 nevet viseli majd, és 2020-ban jut el a kereskedésekbe. Ezen kívül eddig nem túl sokat tudhattunk az autóról, de most ismét felkapta a fejét néhány érdekes pletyka.

Módosítás dátuma: 2018. május 23. szerda, 13:01

Még tovább emelkednek az üzemanyagárak péntektől

Nyomtatás

Az előzetes, igencsak ijesztő becslések ellenére a hét közepén megúsztuk emelés nélkül, azonban péntektől ismét alapsan nőnek majd az üzemanyagárak, ugyanis a benzin és a dízel literenkénti átlagára is 6 forinttal nő majd. A gázolaj már múlt héten túllépte a 400-as határt, most pedig a benzin is nagyon közel került ehhez.

Módosítás dátuma: 2018. május 23. szerda, 12:16

Dízel-hibrid hajtáslánccal karöltve frissült a Kia Sportage

Nyomtatás

A legtöbb azonos alapokra építő konszern esetében igaz, hogy a testvérmodellek nagyjából egyszerre újulnak meg, frissülnek fel. Nincs ez másként a Kia-Hyundai párosnál sem, így semmi meglepő nincs abban, hogy a Tucson után a Sportage is megkapta a félidős ráncfelvarrását. A dél-koreaiak azonban mindig szeretnek némi csavart vinni a történetbe, hogy ne legyen unalmas, és ezúttal ez egy 48 Voltos elektromos rendszerrel szerelt dízel hajtásláncot jelent.

Módosítás dátuma: 2018. május 23. szerda, 10:57

Hamarosan dízelmotorral bővülhet a Mercedes G-osztály kínálata

Nyomtatás

A Mercedes-Benz G-osztályról és annak csillagászati árcédulájáról nemrég számoltunk be Önöknek. A legendás terepes alaposan frissített verziója persze egyébként is méregdrága, ráadásul egyelőre csak és kizárólag V8-as benzinmotorral érhető el. A legfrissebb hírek szerint azonban hamarosan érkezik egy dízel variáns is, amely azért bőven faraghat majd az alapárból.

Módosítás dátuma: 2018. május 22. kedd, 18:38

Csütörtökön végre Európába is megérkezik a Citroën C5 Aircross

Nyomtatás

Talán sokan már nem is emlékeznek rá, de 2017 áprilisában a Citroën bemutatta a C5 Aircrosst, amely Kínában bizony már tavaly október óta elérhető. Európába azóta sem hozták el a franciák az autót, de ez nem annyira meglepő, hiszen már a leleplezéskor elmondták, hogy csak 2018 második felétől lesz elérhető az öreg kontinensen a kompakt SUV. Most pedig az is kiderült, hogy a Citroën május 24-én meg is ejti az európai premiert, tehát betartják az ígéretüket.

Módosítás dátuma: 2018. május 22. kedd, 14:43

1. oldal / 615