Hírek

Nyolc év, egymillió példány: a Nissan a Juke-ot ünnepli

Nyomtatás

A Nissan nyolc éve mutatta be az akkor még elképesztően futurisztikusnak és egyedinek tűnő Nissan Juke-ot. A kis crossover egy nagyobb és több kisebb frissítéssel együtt azóta is piacon van, és bár az emberek szeme már hozzászokott a furcsa formákhoz, elavultnak még mindig nem mondható az autó, a japán márka angliai, Sunderlandben található üzemében pedig az egymilliomodik Juke is legördült a futószalagról.

Módosítás dátuma: 2018. július 18. szerda, 17:38

Péntektől nagyobb mértékben csökken az üzemanyagok ára

Nyomtatás

Az elmúlt időszakok folyamatos drágulása után múlt héten szerdán és ma is kissé enyhültek az autósok terhei. Péntektől pedig ismét csökken az üzemanyagok ára, ráadásul ezúttal egyszerre lesz annyival olcsóbb a benzin és a dízel is, mint amennyivel a legutóbbi két árcsökkenés alkalmával összesen.

Módosítás dátuma: 2018. július 18. szerda, 16:21

A Lexus szerint még nem jött el az elektromos autók ideje

Nyomtatás

A Lexus stratégiáját nem egyszerű kiismerni: a japán márka – a Toyotával karöltve – a hibrid hajtásláncok úttörője, azonban konnektoros modelljük még egy sincs, és a tisztán elektromos négykerekűek terén sem igazán látszik a törekvés. Most pedig azt is megtudhatjuk, hogy miért: a gyáriak szerint korai még a villanyautók forradalma, habár ezzel a véleményükkel valószínűleg egyedül vannak a piacon.

Módosítás dátuma: 2018. július 18. szerda, 11:23

Kiszivárgott képeken láthatjuk a frissített Audi TTS-t

Nyomtatás

A Győrben készülő Audi TT legújabb generációja már négy éve mutatkozott be, és a négykarikások kisebb sportkupéja bizony nincs túlságosan reflektorfényben. A németek is tudják ezt, így hamarosan érkezhet a frissített változat, amit nem igazán tudtak titokban tartani a gyáriak, ugyanis a TTS verzióról máris kiszivárgott néhány hivatalos fotó.

Módosítás dátuma: 2018. július 18. szerda, 10:45

Új multimédiás rendszerrel frissült a Nissan Micra kínálata

Nyomtatás

A Nissan multimédia terén sosem tartozott a legmodernebbek közé, noha mindig megbízható teljesítményt nyújtott. A Micrával azonban most új szintre lép a japán márka, ugyanis a mostantól elérhető legfrissebb rendszerüknek köszönhetően a kisautójuk minden eddiginél fejlettebb kapcsolódási és egyéb lehetőségekkel kíván az vásárlók kedvére tenni.

Módosítás dátuma: 2018. július 18. szerda, 09:55

1. oldal / 627