Olaj a tűzre - versenyszínekben a Fiat 500 Abarth

Nyomtatás

A Fiat 500 dicső múltját már számos limitált kiadású modellel próbálták felidézni, de ezúttal a legbrutálisabb és legsikeresebb versenyautók színeiben is tündökölhet a kis olasz. Az újdonság az Abarth által finomhangolt verzió alapjaira készül, mely a Gulf olajipari vállalat ikonikus festését kapja meg. Legnagyobb meglepetésünkre a babakék csöppségből csupán 10 darab készül a világra jönni, így talán még a 695 Tributo Ferrari kiadásnál is ritkábban találkozhatunk vele.

Az egyediség iránti igény persze sosem volt olcsó mulatság, s becslések szerint ezúttal is mintegy 25.000 eurót, azaz mire hazánkban rendszámot kap, közel hét és fél millió forintot kell az asztalra csapnunk érte. A lelkes gyűjtőket ismerve az összeg kiadására azért nem sok esély van - valószínűleg már mind a 10 példányon foglaló ül.

Csüggedni nem érdemes: aki megkívánta a harci díszekben magát kellető apróságot, az persze bármikor felmatricázhatja korábban megvásárolt Fiat Abarth 500 EsseEsse-jét (melynek egy egészen jól felszerelt verziója is megáll 6 millióból), s ekkor talán még spórolhat is, nem is beszélve arról, hogy így a közismert versenyszínek bármelyikét választhatjuk - ha pedig jól ügyeskedünk, akkor egy igazán egyedi darabot tudhatunk magunkénak.
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark