Gazdaság

Péntektől nagyobb mértékben csökken az üzemanyagok ára

Nyomtatás

Az elmúlt időszakok folyamatos drágulása után múlt héten szerdán és ma is kissé enyhültek az autósok terhei. Péntektől pedig ismét csökken az üzemanyagok ára, ráadásul ezúttal egyszerre lesz annyival olcsóbb a benzin és a dízel is, mint amennyivel a legutóbbi két árcsökkenés alkalmával összesen.

Módosítás dátuma: 2018. július 18. szerda, 16:21

Szerdától újra csökken az üzemanyagok ára

Nyomtatás

Az elmúlt időszakok folyamatos drágulása után múlt héten szerdán kissé enyhültek az autósok terhei. Habár pénteken nem volt változás, az olaj árának csökkenése szerdától ismét árcsökkenést hoz hazánkba.

Módosítás dátuma: 2018. július 16. hétfő, 12:18

Rengeteget drágulnak a héten az üzemanyagok – pénteken ismét emelés lesz

Nyomtatás

Épp most hétfőn szolgáltunk rossz hírrel az autósok számára, amikor megírtuk, hogy a MOL jelentős mértékben emeli az üzemanyagok árát: a benzin kiskereskedelmi literára ma 7, míg a gázolajé 5 forinttal emelkedett. A rosszhír-sorozatnak sajnos nincs vége, hisz ma újabb áremelést jelentett be a MOL: péntektől, vagyis július 6-tól 3-3 forinttal lesznek drágábbak az üzemanyagok.

Szerdától alaposan drágulnak az üzemanyagok

Nyomtatás

A forint folyamatos gyengülése és az olajár emelkedése okán az elemzők már múlt héten is áremelkedés jósoltak az üzemanyagok esetében, és erre a héte csak még tovább romlott a helyzet, így immár elkerülhetetlen, hogy nagyobb mértékben is emelkedjen a benzin és a dízel literenkénti átlagára. Előbbi 7, utóbbi pedig 5 forinttal lesz drágább szerdától.

Módosítás dátuma: 2018. július 02. hétfő, 14:48

Szerdától ismét csökken az üzemanyagok ára

Nyomtatás

Az üzemanyagárak csökkenő tendenciája nagy örömünkre ezen a héten is folytatódik, ugyanis a MOL ma bejelentette, hogy szerdától mind a benzinért, mind pedig a gázolajért kevesebbet kell majd fizetnünk. Míg előbbi 2, addig utóbbi 3 forinttal lesz majd olcsóbb literenként.

Módosítás dátuma: 2018. június 11. hétfő, 12:05

1. oldal / 131