Magazin

Első a fajtájából – jópofa reklámot kapott a Mercedes X-osztály

Nyomtatás

Nem vagyok marketing szakember, de ha az lennék, biztosan az egyik kedvenc feladatom lenne egy olyan autó reklámfilmjén dolgozni, ami egyedülálló a maga nemében, hiszen ilyenkor szinte semmi nem szab határt a kreativitásnak. A Mercedes-Benz X-osztály az első igazi prémium pickupként Európában mindenképpen egyedülálló, és a németek marketingesei ki is használták ezt a lehetőséget, és egy látványos, jópofa reklámot kreáltak az autónak.

Módosítás dátuma: 2017. október 20. péntek, 11:25

Világsztár kampányol az önvezető autózás mellett (videó)

Nyomtatás

A teljesen autonóm autózás még viszonylag messze van, de egyes helyzetekben az a gyártók már most rábíznák a négykerekűre az irányítást. Az önvezető technológia elterjedésének rengeteg kihívása van, és bár a legtöbb ezek közül a mérnökök tudását teszi próbára elé, van egy, amelynek megoldása sokkal inkább a reklámszakemberek feladata, ez pedig az emberi bizalom megnyerése. Az Intel most egy világsztárral próbálja meggyőzni az embereket, hogy nincs mitől félni.

Módosítás dátuma: 2017. október 11. szerda, 11:30

Volt már autóbalesete? Többet nem lesz!

Nyomtatás

A teljesen önvezető autózásig még hosszú és rögös út vezet, de a különböző vezetői asszisztens rendszerek már itt vannak, és az autópiac összes új típusához elérhetőek – kategóriától függetlenül. Az eredmény: drasztikusan csökkenhet a balesetek száma. Mindez azonban más kérdéseket is felvet.

Módosítás dátuma: 2017. október 11. szerda, 11:30

Utazás a múltba – különleges élményvezetés a Jaguar Land Rovertől

Nyomtatás

Manapság rengeteg cég foglalkozik különböző élményvezetések szervezésével. Ilyen eseményeken általában izgalmas sportautókat, versenyautókat vagy éppen kemény terepeseket próbálhatunk ki, azonban a Jaguar Land Rover most megpróbálta kissé újraértelmezni ezt a műfajt. Az angolok egy olyan csomagot állítottak össze, ahol legendás veteránokat próbálhatunk ki, ráadásul hozzájuk illő környezetben.

Módosítás dátuma: 2017. október 10. kedd, 10:51

Legendás helyszínen őrült meg ismét Ken Block – íme, a Climbkhana (videó)

Nyomtatás

Azt gondolhatnánk egy idő után, hogy még az autózás legelborultabb rajongói is meg tudják unni az eszeveszett driftelést, azonban Ken Block – és persze profi videós stábja – előadásában egyszerűen nem lehet ráunni az ordító motorokra, füstölő kerekekre és kilinccsel előre vett kanyarokra. Az amerikai pilóta és csapata ráadásul mindig kitalál valamit, amitől egyedi lesz az adott anyag: ezúttal a Pikes Peak hegyi felfutón száguldott végig keresztbe az emberünk.

Módosítás dátuma: 2017. szeptember 27. szerda, 14:20

1. oldal / 112