2017. Június 27., Kedd

Frissitve:02:10:03

Magazin

Olasz és brit egyben - ruhakollekció az Alfa Romeo stílusában

Nyomtatás

Képzeljék el, milyen lenne egy öltöny vagy egy női ruha az autózásban használt legfinomabb és legjobb minőségű anyagokat felhasználva – hívogató, nemde? Az Alfa Romeo meg is valósította ezeket az álmokat, és egy brit szabászattal, a Hawes & Curtis-szel összedolgozva létrehoztak egy menő, és nem mellékesen kifejezetten modern kollekciót.

Módosítás dátuma: 2017. június 21. szerda, 14:13

Mennyi az annyi? Milliós kedvezmények a hazai autópiacon

Nyomtatás

Ha a listaárakat nézzük, mostanában sokszor úgy tűnhet, hogy teljesen kezdenek elszállni az autógyártók: Suzuki Swift 5,6 millióért, dízel Golf 12 millióért, alapmotoros Mercedes-Benz C-osztály 20 millió felett. De ez csak féligazság: egyrészt soha nem látott extradömpingből válogathatunk, másrészt pedig sokmilliós kedvezményeket kaphatunk. Megvizsgáltuk, hogy a hazai piacon ki szolgál a legnagyobb leárazásokkal és a végén bebizonyosodott: valójában olcsóbbak az autók, mint valaha.

Módosítás dátuma: 2017. június 20. kedd, 13:45

Apák napjára szeretettel: a legmenőbb autós ajándékok

Nyomtatás

Modern társadalom ide vagy oda, tegnap meglepően csattintotta fel a telefonom, vagyis azon belül egy alkalmazás, hogy bizony június 18. nem más, mint az édesapák napja. Ebből az alkalomból persze – most már – ildomos megajándékozni az apukákat is (vagyis legalább az apukáknak saját magukat), amire az autómárkák számos remek ötletet nyújtanak. Lássuk hát, mivel lehet meglepni a benzingőzt inhaláló családfőket!

Módosítás dátuma: 2017. június 19. hétfő, 18:59

Le Mans-i legendákkal ünnepli új létesítményének megnyitóját a JLR

Nyomtatás

A Jaguar Land Rover csoport igen szép múltra tekinthet vissza, és az angolok úgy érezték, hogy ideje végre méltó módon ünnepelni a gazdag történelmüket. A gyáriak egy egész üzemet hoztak létre a klasszikusokkal foglalkozó részlegüknek, ahol természetesen néhány gyönyörű veteránt is megcsodálhatnak a látogatók. A megnyitót pedig igazán stílusosan ünnepelték, hiszen a hétvégén esedékes Le Mans-i 24 órás futam tiszteletére három korábbi győztest helyeztek a középpontba.

Módosítás dátuma: 2017. június 16. péntek, 11:19

Ezeket még gyártják? – háttérbe szorult modellek az autópiacon

Nyomtatás

A modellciklusok egyre rövidülnek az autóiparban, ami nagyrészt a technológia villámgyors fejlődésének köszönhető. Az átlagot a 6-7 év jelenti, de az sem ritka, hogy még ennél is hamarabb lecserélnek egy-egy modellt a gyártók – és nem feltétlenül a sikertelenség miatt. Persze olyan is előfordul, hogy valamilyen okból - olykor a sikertelenség, olykor pedig éppen a nagy sikerek okán - elfeledkeznek egy-egy modellről a gyáriak, és a megszokottnál jóval tovább tartják a kínálatban. Ezeket az autókat igyekszünk összeszedni most, de néhány olyan típust is megemlítünk majd, amelyek nem feltétlenül koruk miatt, de mégis feledésbe merültek.

Módosítás dátuma: 2017. június 15. csütörtök, 17:14

1. oldal / 104