Az alábbi cikkünk még egy korábbi holnapstruktúrából származik, így előfordulhatnak szerkesztési hiányosságok. Megértésüket köszönjük.

Az autózás drága hobbi, így sokszor sajnos csak az álmodozás marad a rajongóknak. Manapság azonban a részletes online konfigurátorok segítségével már nem csak a fantáziánkban jelenhetnek meg álomautóink. A Rolls-Royce Cullinan nemrég mutatkozott be, és az angolok máris elérhetővé tették oldalukon a négykerekű minden részletre kiterjedő konfigurátorát, amivel bizony jó ideig el lehet játszadozni.

Napjainkban már egy átlagos négykerekű esetében is rengeteg lehetőség áll rendelkezésre, ha személyre szabásról van szó, de egy olyan márkánál, mint a Rolls-Royce, a variációk száma szinte végtelen – már csak azért is, mert a megfelelő összegért szinte szó szerint bármit képesek megoldani a gyáriak. A konfigurátorban persze keretek közé kell szorítani ezeket a lehetőségeket, de így is hosszú perceket tölthetünk el azzal, hogy melyik fényezést válasszuk ki, miből legyen a Spirit of Ecstasy szobrocska az autó orrán, vagy éppen belül milyen hangulatot varázsoljunk a Cullinanbe.

Egészen különleges összeállítások is lehetségesek - a képre kattintva a Cullinan galériája nyílik emg

A Rolls-Royce oldalán egészen elképesztő, tulajdonképpen akár ízléstelen konfigurációkat is össze lehet állítani, de a kiváló stílusérzékkel megáldott látogatók igazán egyedi Cullinaneket is létrehozhatnak. Az árakat természetesen nem tartalmazza a konfigurátor, de ez talán jobb is így, hiszen valószínűleg olyan összegekkel találkozhatnánk, ami az átlagos halandók számára nehezen feldolgozható – persze tisztelet a kivételnek, de aki egy ilyen autó vásárlásán töri a fejét, annak nem az a 10-20 millió fogja eldönteni, hogy milyen színű legyen a gyapjúszőnyeg vagy az RR embléma a fejtámlákban.

A Cullinan egyik legnagyobb különlegessége talán az adaptív futóműve, amellyel kapcsolatban azt ígérik a gyáriak, hogy még a legkeményebb terepen is kiváló komfortot biztosít – még ha ezt elég nehéz is elhinni. A motortérben egyébként a Rolls-Royce 571 lóerős V12-ese dolgozik, de ezen kívül is rengeteg érdekes részletet tartogat az autó, melyekről mind olvashatnak korábbi bemutatónkban, ide kattintva. A konfigurátort pedig itt érhetik el, és ha valakinek mégsem tetszene annyira a Cullinan, a többi Rolls-Royce modell is elérhető a rendszerben – jó szórakozást kívánunk hozzá.

Kommentek