Álmok mezején: máris saját képünkre szabhatjuk a Lamborghini Urust

Nyomtatás

A vezetés szerelmesének lenni sajnos nagyon drága hobbi, így sokszor csak az álmodozás jut nekünk. Az internet világában azonban már valamivel könnyebben élhetjük bele magunkat vágyainkba, hiszen az autógyártók általában fejlett konfigurátorokkal állnak rendelkezésre, hogy a legapróbb részletekig saját ízlésünkre szabhassuk a négykerekűeket. Szerencsére kiváltképp igaz ez a kőkemény luxus- és sportautókat gyártó márkák esetében is – ezúttal a Lamborghini indította útjára az Urus online konfigurátorát.

Sokan csalódtak az olasz márkában amiért behódolt a legfrissebb trendeknek és piacra dobott egy SUV-t, azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy az LM002 képében már korábban is volt egy kőkemény terepese a gyáriaknak, ami azóta igazi legendává vált. Az Urus persze minden szempontból más stílust képvisel, de a marcona kiállás és az elképesztő teljesítmény nem maradt el, ráadásul tulajdonképpen egy új kategóriát teremtett az autó, amit a gyáriak csak szuper-SUV-ként emlegetnek.

650 lóerő, 850 Nm, 3,6 másodperces 0-100-as sprint: csak néhány adat, ami szinte hihetetlenül hangzik egy több mint 5,1 méteres SUV-tól, ami közel 2,2 tonnát nyom. Az Urus meghazudtolja a fizika törvényeit, most pedig mindenki a saját ízlésére szabhatja az autót, köszönhetően a Lamborghini online konfigurátorának. Az olyan alap dolgok mellett, mint például a színösszeállítás és a keréktárcsák, arról is dönthetünk, hogy terepjárósabb, fekete kiegészítőket, vagy színre fújt elemeket kapjon az autó.

Az utastérben is sok a személyre szabható elem: a karbon mellett akár fabetéteket is választhatunk, míg a kéttónusú ülések papagáj-zöld színben is elérhetőek. A konfigurátorban ugyan valamilyen szinten végesek a lehetőségek, de biztosak lehetünk benne, hogy a valóságban az olaszok szinte bármit meg tudnak valósítani, amit a vásárlók szeretnének – persze megfelelő összegért cserébe. Mindenesetre érdemes kalandozni egy kicsit az új konfigurátorban, amit ide kattintva érhetnek el.
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark