Magazin

Koenigsegg úr személyesen hozta el az Agera R-t a Genfi Autószalonra

Nyomtatás

A Koenigsegg nem csak azért különleges, mert a svéd gyártó termékei a világ legjobbjai közé tartoznak, hanem azért is, mert kiváló vezetőjük, a Genfi Autószalonon is tiszteletét tevő Christian von Koenigsegg ezen eredményeket igen rövid idő alatt, saját erejéből érte el.

Módosítás dátuma: 2011. március 01. kedd, 14:15

Testközelből találkoztunk az új Lamborghini Aventadorral

Nyomtatás

Szinte még magunkhoz sem tértünk az utazás fáradalmaitól, máris a talán leginkább várt újdonsággal találkozhattunk a Genfi Autószalonon. A Lamborghini Aventador V12-es motorja baljós morgással kelt életre a függönyök mögött, hogy aztán pilótája begördüljön vele a világot jelentő deszkákra.

Módosítás dátuma: 2011. március 01. kedd, 11:40

Rendhagyó megoldásokkal érkezik a Svájcban debütáló Ford B-MAX

Nyomtatás

A Ford az idei Genfi Autószalonra időzítette legújabb, és egyben legkisebb egyterűjének világpremierjét, hiszen itt látható először az európai piacokon csak Fusionként ismert modellt nyugdíjba küldő négykerekű, a B-MAX tanulmány verziója.

Módosítás dátuma: 2011. március 01. kedd, 10:13

Teljes gőzzel előre – a Genfi Autószalon összes újdonsága, egy helyen

Nyomtatás

Aki rendszeres olvasója az Autó Pultnak, bizonyára még álmából felriasztva is gondolkodás nélkül tudja, hogy március elsején nyitja meg kapuit a világ egyik legnevesebb és egyben legnemesebb autós rendezvénye, az évente megrendezésre kerülő Genfi Autószalon (a nagyközönség különben március 3-13 között látogathatja a kiállítást).

Módosítás dátuma: 2011. február 24. csütörtök, 15:04

A Detroiti Autószalon legszebb oldala - gyönyörű Hölgyek a NAIAS-ról

Nyomtatás

Nem csak Európában (Frankfurtban, Genfben, Párizsban, vagy esetleg Lipcsében) kerülnek ám neves autós események megrendezésre: a kapuit múlt héten megnyitó Detroiti Autószalon (NAIAS) a Los Angeles-i mellett az egyik legrangosabb tengerentúli kiállítás, ahol sok-sok gyártó tart fontos bemutatókat – ráadásul nem csak a „kintiek”. Idén sem volt másképp: Detroitban számos fontos modell ünnepelhette világpremierjét.

Módosítás dátuma: 2011. január 16. vasárnap, 17:09

Az Esseni Autószalon legszebb oldala – a hölgyek

Nyomtatás

Bár a premierben gazdag Los Angeles-i Motor Show árnyékában kissé elveszett az idei esseni autó kiállítás, ha másért nem is, az autók mellett naphosszat pózoló hölgyekért érdemes megemlékezni róla.

Módosítás dátuma: 2010. november 29. hétfő, 16:56

Kaliforniai lányok a Los Angeles-i Autószalonról - galériával

Nyomtatás

Nem csak Európában (Frankfurtban, Genfben, Párizsban, vagy esetleg Lipcsében) kerülnek ám neves autós események megrendezésre: a kapuit múlt héten megnyitó Los Angeles-i Autószalon az egyik legrangosabb kiállítás, és hiába beszélünk a tengerentúlról, mégis sok-sok gyártó tart Amerikában fontos bemutatókat – ráadásul nem csak a „kintiek”. Idén sem volt másképp: Los Angelesben több mint 20 modell ünnepelhette világpremierjét.

Módosítás dátuma: 2010. november 22. hétfő, 17:11

Tengerentúli premieráradat – óriásgaléria Los Angelesből

Nyomtatás

Bár az idén csak a sajtóanyagokon keresztül tudtunk Önökhöz közelebb hozni a Los Angeles-i Autószalon forgatagát, most helyszíni képeken keresztül is bepillanthatnak a rengeteg premier körüli amerikai felhajtásba.

Módosítás dátuma: 2010. november 21. vasárnap, 17:59

Őrület Las Vegasban – ellentmondásos tuning az idei SEMA Show-n (galériával)

Nyomtatás

Az autórajongók számára – ahogy a forgalmazók és az újságírók számára is – a legjelentősebb eseményként az autószalonok vad kavalkádja szolgál, elég, ha annyit mondok: Párizs, Frankfurt, Detroit, Los Angeles, Tokió, Genf; az értők rögtön rávágják a helyes választ, a helyszínek közötti kapocs, hogy a legrangosabb kiállításoknak adnak otthont.

Módosítás dátuma: 2010. november 06. szombat, 14:53

A Chevrolet kitett magáért: 4 fontos újdonság Párizsban

Nyomtatás

Mint azt már korábban is említettük, a nagy tömegekhez szóló gyártók nem lepték el a párizsi termeket temérdek újdonsággal, de szerencsére akadt egy-két üdítő kivétel - az egyik legszorgosabb márka pedig nem más volt, mint a Chevrolet.

Módosítás dátuma: 2010. október 05. kedd, 16:37

Vámpírok bálja – életképek a Párizsi Autószalonról

Nyomtatás

Első pillantásra a Párizsi Autószalon sajtós nyitánya sem tért el a többitől: sok-sok autó, közepes tömeg, lelkes hostessek, és egy kis nasi, a sarkokban dolgozó emberekkel. De mindez megváltozott, amint lement a Nap.

Módosítás dátuma: 2010. október 05. kedd, 11:03

110. oldal / 113