Az alábbi cikkünk még egy korábbi holnapstruktúrából származik, így előfordulhatnak szerkesztési hiányosságok. Megértésüket köszönjük.

Már több mint nyolc esztendő lepergett azóta, hogy egy borongós téli napon nekiültem az Autó Pult első cikkének. Azóta rengeteget változtunk, de hitvallásunk, elképzelésünk maradt: olyan autós portált szeretnénk készíteni, amely segítséget nyújt vásárlói döntések meghozatalában, és önmagához hű maradva értéket teremt. Ebben kérjük most az Önök segítségét.

Nyolc év eltelt, mi pedig rengeteg tapasztalattal és élménnyel lettünk gazdagabbak. Talán sosem mondtuk, de az út nem volt könnyű. Az autóipari válság közepén autós magazint alapítani, amely ráadásul azóta is szembe megy az internetes trendekkel? Őrültségnek hangzott, és olykor annak is érződött. De mi nem akartuk máshogy. Nem is tudnánk máshogy. Azóta sokan jöttek, még többen mentek, mi pedig maradtunk.

Az út mindig élmény, még ha néha döcögős is

A szándékaink pedig nem változtak. Szeretnénk segíteni mindenkinek az autóvásárlásban. Fennhéjazó, valótlan, szenzációhajhász cikkek nélkül, anélkül, hogy bizonyos autótípusokat érdemtelenül az égbe emelnénk, vagy a földbe döngölnénk. Hiszen minden modellnek megvannak a maga erősségei és gyengeségei, de egyúttal a célközönsége is. És sokszor nem is olyan egyszerű, hogy a kínálat sűrű erdejében az igény pontos megoldásra leljen. Ráadásul milliókról van szó – a döntés pedig már csak ezért sem mellékes. Legyen az 2, 20 vagy 70 milliós autó, mi mindig igyekeztünk a potenciális vásárló szemüvegén keresztül is értelmezni azt, sőt, időnket nem sajnálva méricskélni, tapasztalni, legalább 500 minél vegyesebb kilométeren keresztül. Másképp nem is vállalhatnánk a véleményünket.

TCO, azaz teljes használati költség - csak egy a sok aspektus közül, amire mások nem gondolnak

Persze mindig van mit fejlődni, és nagyon is tudjuk hibáinkat, hiányosságainkat. Ó, de még mennyire! De sajnos a viszonylag kis magyar piac az értékközpontú, nem látogatói mennyiséget hajhászó oldalakat nem tartja el. A cikk írója is egyszerre négy vállalkozásban tevékenykedik jelenleg. Így az elmúlt nyolc év a kompromisszumról is szólt a számunkra. Az álmainkat valósítottuk meg, de nagyon is világi korlátokkal.

Egy új honlap - elsősorban erre gyűjtünk

De nem adjuk fel. Sőt, előrébb akarunk lépni. Sok éven át szórakoztattunk, sokaknak százezreket spóroltunk, talán szép perceket is okoztunk – most pedig egy picit ezért mi is kérünk. Az előrelépéshez kérjük az Önök segítségét. Mindenekelőtt szükség van egy új honlapra, amely mobil eszközökön is élvezhetőbb, amely még közelebb hozza az információt az olvasóhoz, anélkül, hogy a mai divat oltárán feláldozná az átláthatóságot – ezt talán minden olvasónk belátja. Ideje lenne már új gyorsulásmérőbe is befektetni, miközben a fotós felszereléseink is állandó frissítésre szorulnak. Aztán jönnek a kisebb beruházások: egy új modul ide, egy szebb galéria oda, egy új hangerőmérő, hogy ne kelljen mindig körbeadni a jelenlegi egyet. És ez csak a kezdet. Fiatalok vagyunk, rengeteg ötlettel, aminek csak az idő és a pénz szab korlátokat.

Ezért – ha tehetik – támogassanak minket a Patreon, PayPal donáció vagy banki átutalás segítségével.

A kapott pénzt mi csak és kizárólag az eszközökre fordítjuk – elsősorban a tervek szerint a nyár derekáig startoló új honlapra. Mindent visszaforgatunk, fizetést nem adunk magunknak belőle – ezzel sokkal többet vállalunk, mint bármelyik alapítvány vagy nonprofit szervezet. Az álmainkban ugyanis nem egy fizetős honlap szerepel. Hanem egy olyan, amely a közösség erejével még többre viszi. Cserébe mi három dolgot tudunk felajánlani: a támogatások átlátható befektetését, az egyéni (e-mailes) megkeresésekre kivétel nélkül adott választ, és a felelősségteljes, szakmai hozzáállással történő tesztelést, beszámolást, tájékoztatást – hiszen ez a szenvedélyünk. Kiemelt támogatóink ráadásul visszafogottan elegáns Autó Pultos pólókat, ingpólókat kapnak, és bizonyos célok elérésekor interaktív közönségtalálkozó is lesz; a részletekért érdemes ellátogatni Patreon oldalunkra az alábbiakban.

Így indultunk, ide jutottunk. Ez csak a kezdet - közösen nincs megállás.

A támogatás mellett pedig a visszajelzéseket is mindig örömmel látjuk. Különösen később, a megújult holnappal kapcsolatban. Hisszük, hogy szükségünk van egymásra, szükség van a közösségre, és reméljük, hogy ami nekünk érték, az kedves olvasóink számára is az.

 

 

Támogatás banki átutalással
Számlatulajdonos:
Transpult Szolgáltató Kft.
Számlaszám: 11709002-20647409
Nemzetközi utaláshoz:
HU48117090022064740900000000
SWIFT kód: OTPVHUHB
Közlemény: Támogatás

Patreon:


 

Kommentek