2018. Június 20., Szerda

Frissitve:04:45:28

Programajánló: hétvégén Mercedes-Benz találkozó lesz Etyeken

Nyomtatás

Az ősz első hétvégéjén izgalmas programot tudunk ajánlani a Mercedes-Benz rajongói számára, ugyanis a márka 1947-ben újraindult személyautó gyártásának, és ami ennél talán még jelesebb alkalom, az akkor még önálló AMG tuningműhely alapításának 50. évfordulója alkalmából egy rendhagyó találkozót rendeztek meg, amely szeptember 2-án, a Korda Filmparkban lesz.

Száznál is több különleges autócsoda várja majd az érdeklődőket a filmgyártás világát bemutató Korda Filmpark területén, egyúttal az Etyeki Piknik gasztronómiai kincseinek felfedezésére is lehetőség nyílik. Nem bíztak semmit a véletlenre a szervezők: a Kezes-lábos hangulatot megidéző szüreti esemény és a különleges helyszín a patinás márkához méltó ünnepi közeggel kecsegteti a nagyérdeműt.

A szeptember 2-án 10 és 18 óra között megrendezésre kerülő esemény nemcsak az évfordulók miatt különleges, hanem a helyszín, a programok és a résztvevők sokszínűsége miatt is. Laczházy Sebastian, a SPEEDWORLD Hungary ügyvezetője és az esemény egyik főszervezője hangsúlyozta, hogy olyan Mercedes találkozót terveznek idén, melyre korábban nem volt példa a márka rajongóinak körében idehaza: az országos sokadalom különlegessége abban rejlik, hogy klubtagságtól és típustól függetlenül minden Mercedes tulajdonost várnak.

„Az esemény apropóját a második világháború utáni, 1947-es gyártás újraindítása és a 20 évvel későbbi AMG manufaktúra működésének megkezdése adja, melyek a Mercedes-Benz történelmének mérföldkövei” – fejtette ki Kövesdi Dénes, a Mercedes-Benz W123 Club Hungary társelnöke a rendhagyó találkozó apropóját. A stuttgarti márka minden típusának és évjáratának tulajdonosai mellett az autót mellőző piknikezők, a „laikusok” és a nem csillagos emblémát viselő autósok előtt is nyitott a rendezvény. A stúdió látogatóközpontjában a filmgyártás világát, a filmes trükkök hátterét tekinthetik meg az érdeklődők, de színpadi és off-road programok is szerepelnek a repertoárban.

Az esemény főtámogatója természetesen a hazai képviselet, így biztosak lehetünk benne, hogy a gyönyörű veteránok és egyedi négykerekűek mellett modern autócsodák is várnak majd minket a rendezvényen. Hat éves korig a gyermekek belépése ingyenes, a jegyárakról pedig bővebben a Korda Filmparak oldalán, ide kattintva olvashatnak. Az autós szépségverseny regisztrációja még nyitott, a W123-as közösségi oldalon jelentkező Mercedes tulajdonosok (plusz egy felnőtt) 3100 forintos belépő díj ellenében hajthatnak be a területre.

A csillagos márka, az autózás, a filmipar és a gasztronómia kedvelőinek tehát egyformán kellemes kikapcsolódást nyújthat a hétvégi program – meleg szívvel ajánljuk.
Szóljon hozzá!

A hozzászólások nem tükrözik az Autó Pult véleményét, értük az oldal nem vállal felelősséget.
Regisztráljon Ön is! A regisztrált felhasználók hozzászólása azonnal megjelenik.

Share/Save/Bookmark