Motorsportok

Legendát vegyenek - eladó a McRae család makulátlan kedvence

Nyomtatás

A Silverstone Aukciósház jövő februárban egy egyedülálló lehetőséggel szolgál a ralirajongók számára. Nem kisebb értéket kínálnak majd eladásra, mint egy 1977-es Ford Escort Mk2 RS1800 Group 4-es járművet, melyet a McRae família minden autóversenyző tagja terelgetett már.

Módosítás dátuma: 2013. december 19. csütörtök, 19:10

Elmarad az idei Bajnokok Tornája, így Schumacher sem gurul pályára

Nyomtatás

A bangkoki zavargások miatt lefújták az idei Bajnokok Tornája (ROC) eseményt, melyen többek között a hétszeres világbajnok Michael Schumacher is pályára gurult volna.

Írásba foglalva: 2014-től DTM lesz a Hungaroringen

Nyomtatás

Ma délután Budapesten írták alá a DTM és a Hungaroring közötti megállapodást, melynek keretében jövőre visszatér a Német Túraautó Bajnokság Magyarországra. A szerződés három évre szól, további két év opció. Ezzel összeállt a jövő évi versenynaptár.

Susie Wolff a Bajnokok Tornáján: az első női résztvevő a ROC történelmében

Nyomtatás

Susie Wolff lesz David Coulthard csapattársa a brit csapatban, és ezzel a Williams F1 Team fejlesztőversenyzője a ROC első női résztvevője. A skót hölgy természetesem rendkívül boldog a felkérésnek köszönhetően.

Hivatalos: 2014-ben DTM futam a Hungaroringen!

Nyomtatás

Az 1988-as futam után, 26 év kihagyást követően ismét testközelből láthatjuk hazánkban a Német Túraautó-bajnokság csapatait: sporttörténelmi pillanatnak is szemtanúi lehetnek a jövőre Mogyoródra kilátogató nézők, ugyanis a 2000-ben újjáalakult DTM-sorozatnak ez lesz az első hungaroringi bemutatkozása.

Módosítás dátuma: 2013. október 16. szerda, 18:29

Zöld pokolból a tűz poklába – tragikus balesetben elhunyt Sean Edwards

Nyomtatás

Tragikus balesetben elhunyt a Porsche Szuperkupa éllovasa, Sean Edwards. A 26 éves brit tehetség privát teszten vett részt oktatóként egy Porsche 966 GT3-mal kedden az ausztráliai Queensland Raceway-en, ám az egyik kanyarban versenyautója kisodródott és a pályát szegélyező gumifalba csapódott.

Módosítás dátuma: 2013. október 15. kedd, 17:06

25. oldal / 27