Az alábbi cikkünk még egy korábbi holnapstruktúrából származik, így előfordulhatnak szerkesztési hiányosságok. Megértésüket köszönjük.

Az új Uniroyal MS plus 77 tovább növeli a biztonsági tartalékokat vizes, havas és jeges úton. Az új fejlesztésű futófelülettel és alapanyag-keverékkel készülő gumiabroncs kiváló tapadást, remek vízre felúszás elleni védelmet és rövid fékutakat biztosít téli körülmények között. A közép- és felsőkategóriás személygépjárművek számára kifejlesztett új téli gumiabroncs idén ősztől széles méretválasztékban érhető el a kereskedésekben.

Európa jelentős részéhez hasonlóan, Magyarországon is gyakoribb az eső, mint a havazás a téli időszakban. Ezért kiváló vizes tapadással és nagy vízre felúszás elleni védelemmel rendelkező téli gumiabroncsot érdemes választani. A vizes útra szánt gumiabroncsok specialistája, az Uniroyal most bemutatkozó MS plus 77 modellje tökéletesen megfelel ezeknek az elvárásoknak. Továbbfejlesztett technikai megoldásainak köszönhetően az új modell, az MS plus 66 nevű elődjénél jobb menetbiztonságot kínál a személygépkocsik és a szabadidőautók tulajdonosai számára vizes, jeges és havas útfelületen egyaránt.

Az Uniroyal MS plus 77 gumiabroncs 52 méretben lesz elérhető 15 és 18 col közötti keréktárcsa-átmérővel, egészen 240 km/h sebességhatárig terjedő sebességindexekkel. Az Uniroyal 46 mérettel a személygépjárműveket célozza, további 6 méretet pedig a szabadidőautók tulajdonosainak figyelmébe ajánl. Tehát az elődjénél több méretváltozatban elérhető új abroncs már a bevezetéstől kezdve megoldást kínál a kisautók méretosztályától egészen a luxuskategóriáig.

/Sajtóanyag/

Kommentek