Az alábbi cikkünk még egy korábbi holnapstruktúrából származik, így előfordulhatnak szerkesztési hiányosságok. Megértésüket köszönjük.

A Rolls-Royce Cullinan még idén bemutatkozik, és az angolok már több hivatalos fotót is megosztottak az autóról korábban – igaz, csak egy álcázott prototípusról. A gyáriak ismét megmutattak egy részletet az autóból, és bár csak egy feláras extráról van szó, ez is tökéletesen mutatja, hogy a Rolls-Royce új szintre kívánja emelni a luxust a kategóriában.

Képzeljük csak el azt a teljesen abszurd helyzetet, hogy egy méregdrága luxusterepjáróval kalandozni indulunk, majd a csúcsponton megpihenve felnyitjuk a csomagtartót, és a padlóban rejtőző lapos dobozból kihajtogatunk két széket és egy asztalkát, hogy a nyilvánvalóan elektromosan működő ötödik ajtó árnyékában megpihenve gyönyörködjünk a tájban – és fogyasszunk el esetleg egy csésze teát. Mindenképpen egy idilli álomkép ez, még ha nehéz is elképzelni, hogy valaha megvalósul majd.

Ha nem is sokan, valaki biztosan kihasználja majd a lehetőséget

Ez azonban semmiképp sem a Rolls-Royce-on múlik majd, ugyanis az angolok „Viewing Suit” néven elérhetővé teszik majd ezt az opciót vadonatúj modelljükhöz, és mondanunk sem kell, hogy a lehető legfinomabb bőrrel lesz borítva a két előhajtható kisszék. „Már a Cullinan ötletének felmerülése óta arra koncentrálunk, hogy az igaz autentikus és luxus Rolls-Royce élményt valósítsuk meg a vásárlóink számára, amit lenyűgöző, meglepő és örömteli részletekkel szeretnénk elérni” – emelte ki Torsten Müller-Ötvös, a márka vezére.

„A Cullinan Viewing Suit opciójának igazi szépsége abban rejlik, hogy egyszerűen, a részletekre odafigyelve, a legfinomabb, az utastérrel harmonizáló bőrborítással teszi lehetővé, hogy a legtávolabbi helyeken is elővarázsoljunk egy luxusbútort a semmiből – mindez pedig a Rolls-Royce kiváló mérnökeinek és tervezőinek köszönhető” – folyatatta az úriember. Valószínűleg sosem fogjuk igazán átérezni annak a jelentőségét, hogy a Rolls-Royce mindezt lehetővé teszi a vásárlói számára, holott azoknak valószínűleg eszükbe sem jutott hasonló. Mégis a maga módján lenyűgöző, ahogy az angol gyártó újabb és újabb szintekre tudja emelni a fényűzést.

Kommentek