Újdonságok

Meglepetés - ízelítő képen a Genfben érkező új Volvo XC60

Nyomtatás

Az utóbbi időben a Volvóval kapcsolatban szinte csak a hamarosan érkező új, 40-es szériáról esett szó, pedig a svédek még a kompakt modelljeik előtt, már a Genfi Autószalonon leleplezik a középső, 60-as szériájuk legújabb tagját, amelyről már egy ízelítő képet is megosztottak velünk. Egyelőre ugyan semmilyen kommentárt nem fűztek hozzá a gyáriak a fotóhoz, de első ránézésre szinte biztosak lehetünk benne, hogy az új XC60-ról van szó, még ha ragaszkodva a sorrendhez most az S60/V60 párosnak kéne is következnie.

Módosítás dátuma: 2017. február 24. péntek, 19:17

Három henger, 200 lóerő - megjött az új Ford Fiesta ST

Nyomtatás

Ahogyan a héten már beszámoltunk róla, a Genfi Autószalonon végre élőben is láthatjuk majd a Ford vadonatúj kisautójának sportváltozatát, a Fiesta ST-t. Az amerikai gyártó azonban – persze nyilvánvalóan nem véletlenül – nem tudta kivárni a svájci seregszemle március 7-én esedékes megnyitóját, és az interneten már ma leleplezte a kategória egyik legélvezetesebb tagjának utódját. Az újdonság a legtöbb tekintetben azt hozta amit vártunk, ám képes volt némi újdonsággal is szolgálni az előzetes várakozásokhoz képest.

Módosítás dátuma: 2017. február 24. péntek, 17:54

Így lesz még gyorsabb az új Ford GT: itt a Competition csomag

Nyomtatás

Tekintve az új generáció ritkaságát, bárki, akinek sikerül egy új Ford GT-t birtokolnia, igazán szerencsés embernek vallhatja magát. Akár befektetésnek, akár használati tárgynak vettük a 656 lóerős modellt, a Competition csomag által kínált alkatrészekre érdemes lesz ránéznünk, ha készek vagyunk kompromisszumot kötni a fokozott dinamika érdekében.

Módosítás dátuma: 2017. február 24. péntek, 09:59

680 hibrid lóerővel debütált minden idők legerősebb Porsche Panamerája

Nyomtatás

Már jó ideje folynak a pletykák egy, a 462 lóerő rendszerteljesítményű Panamera 4 E-Hybridnél is izmosabb konnektoros hibrid Porsche Panamera megjelenésével kapcsolatban. Jelentjük, a híresztelések nem voltak alaptalanok, ma reggel ugyanis a Porsche bejelentette a várva-várt modellt.

Módosítás dátuma: 2017. február 24. péntek, 10:07

A Lexus és a Porsche végzett az élen a legfrissebb megbízhatósági kutatáson

Nyomtatás

A J.D. Power intézet hagyományosan már évtizedek óta végzi az amerikai autópiac monitorozását, így a legfontosabb vevőelégedettségi és megbízhatósági információk is tőlük jönnek. A Lexus már évek óta kibérelt helyen áll a kutatásban, a japán prémium gyártó mellé pedig ezúttal is felzárkózott a Porsche.

Izgalmakra kihegyezve - ízelítő képeken a Genfben érkező VW Arteon

Nyomtatás

A Volkswagent gyakran éri az a kritika, hogy autóik formáiba túlságosan kevés izgalmat csempésznek. Ennek eldöntését mindenkinek a saját vérmérsékletére bízzuk, de annyi bizonyos, hogy a németek következő, Genfben érkező újdonságával kapcsolatban senki nem állíthatja majd ezt. Az ugyanis már korábban kiderült, hogy a CC utódjaként érkező Arteon esetében nem fogták vissza magukat a formatervezők, de a most megosztott ízelítő képek után az utolsó kételyeink is eltűnhetnek.

Módosítás dátuma: 2017. február 23. csütörtök, 13:39

Új motorpalettával érkezett meg a frissített Škoda Rapid

Nyomtatás

Miután az Octavia is megkapta a saját ráncfelvarrását, ideje volt, hogy a nála kedvezőbb árazású Rapidot is felfrissítse a Škoda. A költséghatékony modell esetében óvatosabb kezekkel jártak el az illetékesek, de a változás szemmel látható, miközben a modellpaletta is alaposan megújult.

Genfben már ott lesz az új Renault Megane R.S.

Nyomtatás

A sportkompaktok évek óta licitálnak egymásra, aminek csak a vásárlók örülhetnek - az elérhető árú modellek ugyanis mára csaknem olyan motorteljesítményt és futóművet kapnak, amivel sok esetben a méregdrága sportmodellek orra alá is borsot törnek. Napjainkban pedig minden kétséget kizáróan a Renault Mégane sportverziója az egyik leginkább várt újdopnság a szegmensben.

Módosítás dátuma: 2017. február 23. csütörtök, 08:01

Hamarosan frissül a Mercedes-Benz C-osztály, mutatjuk miként

Nyomtatás

Bármennyire is fiatalnak tűnik a Mercedes-Benz C-osztály, s valóban mintha nemrégiben mutatták volna be a csillagosok új hullámjának második tagját, lassan három éves kort ünnepelhet, ami egyet jelent a frissítéssel. Ennek apropóján lelkes autórajongók lencsevégre kapták a stuttgarti középkategóriás elmaszkírozott tesztpéldányát, amiről azért már tudhatunk egy s mást.

Módosítás dátuma: 2017. február 23. csütörtök, 07:58

Szélvészgyors lesz a McLaren 650S utódja (videóval)

Nyomtatás

A McLaren mérnökei, tesztelői gőzerővel dolgoznak a márka legfrissebb csodaautóján, vagyis a népszerű, és egyben kiváló 650S modell utódján, aminek nevét egyelőre homály fedi, de azt már tudjuk, hogy a britek az újdonságot március 7-én szeretnék leleplezni a Genfi Autószalonon.

Még a héten bemutatkozik a Ford tüzes kisautója, az új Fiesta ST

Nyomtatás

A Ford Fiesta legújabb generációjának érkezésére nagy szüksége volt a Fordnak, hiszen a gyorsan frissülő kisautószegmensben kissé elavultnak számított a leköszönő Fiesta. Az újdonságot tavaly novemberben be is mutatta a Ford, az autó pedig már kapható hazánkban, mégpedig a listaárak szerint 4 millió forintos beszállóáron, és a relatíve magas alapárhoz méltó módon már alapból is remek felszereltséggel.

1. oldal / 620