Újdonságok

Újabb kínai próbálkozás – a Chery új márkát alapít Európának

Nyomtatás

A kínaiak korábban már megpróbáltak betörni egy új márkával az európai piacra, ám tervük nem igazán jött be – a Qoros azóta már ki is vonult az öreg kontinensről. A Chery azonban ismét próbálkozna, és mindezt olyannyira komolyan gondolják, hogy a Frankfurti Autószalonra elhoznak egy SUV tanulmányt, ami új márkájuk előfutára lesz.

Módosítás dátuma: 2017. augusztus 16. szerda, 12:42

A T-Roc után tovább bőviti SUV kínálatát a Volkswagen

Nyomtatás

A Volkswagen vadonatúj SUV-ja, a T-Roc még be sem mutatkozott, máris arról beszélnek, hogy még tovább bővül majd a németek hobbiterepes kínálata. A T-Roc a Golf méreteivel száll harcba a crossoverek között, de hamarosan kisebb modellekre is számíthatnak a rajongók, ugyanis érkezik a Polo méretű T-Cross, és a pletykák szerint zöld utat kapott egy még ennél is kisebb szabadidőautó, ami a T-Track nevet viselheti majd.

Módosítás dátuma: 2017. augusztus 16. szerda, 11:35

Családdá bővül az Aston Martin Vanquish Zagato széria

Nyomtatás

Az Aston Martin és a Zagato közös munkáiból eddig csak csodálatos dolgok születtek, és nincs ez másként a Vanquish különleges kiadásának esetében sem. Az olasz dizájnstúdió által átszabott sportautó korábban kupéként és kabrióként is láthattuk, ám a gyáriak nem álltak meg itt, és egy négytagú családot faragtak a lenyűgöző ritkaságból: jön a Speedster és a Shooting Brake kivitel is.

Módosítás dátuma: 2017. augusztus 16. szerda, 11:05

Kedvcsináló fotón az új BMW Z4 előfutára – a héten érkezik

Nyomtatás

A BMW nem csak a Frankfurti Autószalonra készül meglepetéssel, hanem a héten megnyitó Pebble Beach Concours d’Elegance rendezvényre is. A bajorok ráadásul egy igencsak fontos modellről rántják majd le a leplet a nagy gyártók szemszögéből is egyre népszerűbb, eredetileg veterán autókról szóló seregszemlén: a jövőre debütáló Z4 előfutáráról van szó, amiről már egy kedvcsináló fotót is megosztottak velünk a németek.

Módosítás dátuma: 2017. augusztus 15. kedd, 23:27

A kész T-Roc-ot is megmutatta a VW – újabb ízelítő videó

Nyomtatás

A kevesebb mint egy hét múlva bemutatkozó Volkswagen T-Roc-ról már több ízleítőt is megosztott velünk a Volkswagen, azonban most először láthatunk olyan képsorokat az autóról, amin már egy valódi, kész példány látható. A németek egészen sok részletet megmutattak nekünk az autóból, és bár egyelőre csak részenként próbálhatjuk meg összeilleszteni a teljes képet, már ennyi is elég arra, hogy kijelenthessük, a T-Roc megőrizte belevalóságát a sorozatgyártásra.

Módosítás dátuma: 2017. augusztus 15. kedd, 22:16

A BMW acélra cseréli az M3 és az M4 karbon kardántengelyét

Nyomtatás

A BMW érdekes bejelentést tett nemrég: a BMW M3 és M4 eddig karbonból készülő kardántengelyét novembertől egy acél alkatrésszel helyettesítik majd. Ez már csak azért is furcsa, mert a bemutató idején külön büszkélkedtek is ezzel a bajorok, ám most egy kissé furcsa indokkal próbálják magyarázni a lépést.

Módosítás dátuma: 2017. augusztus 15. kedd, 17:26

Máris limitált szériát kapott a Ford GT – itt a ’67 Heritage Edition

Nyomtatás

A Ford GT legújabb generációja nemrég vált elérhetővé a vásárlók számára, de máris megérkezett az első limitált kiadás. A különböző speciális változatok nem szokatlanok az ilyen négykerekűek esetén, így várható volt, hogy hamarosan a Ford is előrukkol majd valamivel – noha egyébként is csupán 1000 példány készül majd el a GT-ből. Az első különleges kiadás pedig rögtön az egyik legendás előd előtt tiszteleg, amit a neve is elárul – íme, a ’67 Heritage Edition.

Módosítás dátuma: 2017. augusztus 15. kedd, 12:02

A reklám helye – önvezető flottával készül a tokiói olimpiára a Toyota

Nyomtatás

Egy olimpiát az egész világ nyomon követ – még azok is, akik egyébként nem sportrajongók. Ennél jobb alkalom tehát nemigen van arra, hogy egy gyártó felhívja magára a figyelmet. Erre készül a Toyota és a Lexus is, ugyanis a 2020-as tokiói olimpiára egy egész flottányi önvezető autót szeretnének csatasorba állítani, hogy bemutassák a világnak, hogy hol is tart ez a technológia.

Módosítás dátuma: 2017. augusztus 15. kedd, 11:10

Apa, kezdődik! – ízelítő videón az új BMW M5

Nyomtatás

A felső-középkategóriás szedánok minden generációváltásnál egy új szintre emelkednek, amire az immár több változatban is kipróbált 5-ös BMW is kiváló példa (520d, 530d, 530i). A csúcsváltozat azonban még hátra van: az M5-ről még augusztusban lerántják a leplet a bajorok, de előtte azért nem maradhatnak el a jól megszokott ízelítők sem. Az álcázott példányról készült fotók után ezúttal egy videót osztottak meg velünk a gyáriak, amin immár teljes valójában, matricák nélkül láthatunk néhány részletet az autóból.

Módosítás dátuma: 2017. augusztus 15. kedd, 10:39

Turbós V8-cal és 600 lóerővel jöhet az új Lexus GS F és LC F

Nyomtatás

A Lexus a különböző modelljeik sportváltozataiban eddig ragaszkodott a szívó V8-as erőforráshoz, ám a legfrissebb hírek szerint hamarosan új időszámítás köszönthet be a japán gyártónál. A V alakban elrendezett nyolc henger ugyan marad, de két turbó lélegeztetheti majd az új szerkezetet, ami jóval erősebb lehet elődjénél, és az új GS F-ben debütálhat majd – ami azonban ennél is izgalmasabb lehet, hogy az érkező LC F is ezt a hajtásláncot örökölheti meg.

Módosítás dátuma: 2017. augusztus 14. hétfő, 13:46

Magabiztosabb tekintet – új motorral frissült a Honda Jazz

Nyomtatás

Mostanában egyre rövidebb modellciklusokkal találkozhatunk az autózás világában, aminek egyenes következménye az is, hogy egyre sűrűbben érkeznek a különböző frissítések. A Honda Jazz jelenlegi generációja alig több mint két éve mutatkozott be Európában – igaz, más piacokon ez már több mint 3 éve történt –, de máris lerántották a leplet a ráncfelvarrott verzióról, amit a szeptemberi Frankfurti Autószalonon láthatunk majd először.

Módosítás dátuma: 2017. augusztus 14. hétfő, 11:45

1. oldal / 659