Újdonságok

Könnyebb és erősebb A110-zel készül az Alpine

Nyomtatás

Az Alpine A110 olyan ellenfeleknek rontott neki, mint például az Alfa Romeo 4C vagy éppen a Porsche Cayman, ráadásul a Reanult újonnan útjára indított márkájának első fecskéje minden téren képes szembeszállni az előbb említett modellekkel. A franciák azonban még magasabbra vágynak, és a hírek szerint fejlesztés alatt áll egy még vadabb verzió az autóból, amely nem csak erősebb, de könnyebb is lesz.

Módosítás dátuma: 2017. december 07. csütörtök, 11:18

Egyelőre nem készít sportváltozatot szedánjaiból a Jaguar

Nyomtatás

A Jaugar a limitált XE SV Project 8 segítségével nemrég megmutatta, hogy mire képes, hiszen új rekordot állított fel a Zöld Pokolban a szedánok között. Úgy tűnik azonban, hogy az angolok ezzel meg is elégednek, ugyanis a legfrissebb hírek szerint a vadmacskás gyártó a limitált szériát leszámítva nem kíván beszállni a sporszedánok között zajló hatalmas versenybe sem az XE-vel, sem az XF-fel.

Módosítás dátuma: 2017. december 07. csütörtök, 10:30

A WTCC sikerre – limitált szériát kapott a Volvo S60/V60

Nyomtatás

A Volvo – a magyar szurkolók nagy bánatára – világbajnoki címet ünnepelhetett a WTCC-ben, ugyanis Michelisz Norbi orra elől Thed Björk halászta el a végső győzelmet az utolsó hétvégén, ahol egyébként Norbit az időmérőn fékhiba hátráltatta. A Polestar a győzelem örömére a Volvóval közösen egy különleges szériát dob piacra az S60 és a V60 modellekből, melyek néhány látványos elem mellett teljesítmény terén is felülmúlják átlagos testvéreiket – igaz, nem túl sokkal.

Módosítás dátuma: 2017. december 06. szerda, 17:39

Mégsem Supra néven jön a Toyota új sportautója? – csúszik a bemutató is

Nyomtatás

A Toyota ugyan hivatalosan sosem jelentette ki, hogy a januári Detroiti Autószalonon bemutatja majd a várva várt új Suprát, szinte mindenki azt gondolta, hogy a japánok végre leleplezik majd az autót. Most azonban bejelentették a gyáriak, hogy nem viszik el az autót az amerikai seregszemlére, sőt, ami talán még sokkolóbb lehet a rajongók számára, még az sem teljesen biztos, hogy Supra marad a végleges név, még ha korábban már egy kiszivárgott katalóguson is szerepelt már ez a típusjel.

Módosítás dátuma: 2017. december 06. szerda, 11:55

59 150 forint/lóerő – elérhető itthon az új BMW M5

Nyomtatás

Ritkán vesszük elő a forint/lóerő arányt, és ez nem véletlen, hiszen ez a mutató közel sem nevezhető mérvadónak – a prémiumok között nem meglepő módon mindig magasabbra adódik. Az immár hazánkban is megrendelhető BMW M5 esetében azonban mégsem annyira ijesztő szám jön ki (59 150 Ft/LE), hiszen majdnem ugyananakkora összeggel találkozunk, mint például egy alapfelszereltségű X2 esetében (58 750 Ft/LE), de hogy egy nem prémiumot is említsünk, a 110 lovas dízellel szerelt Opel Insignia tesztautónál jóval többre jön ki a forint/lóerő mutató (103 545 Ft/LE).

Módosítás dátuma: 2017. december 06. szerda, 11:59

Már rendelhető hazánkban a BMW X2 – 11,28 millió az alapára

Nyomtatás

A BMW az X2 bemutatásával ismét tanúbizonyságot tett arról, hogy nem fél új utakra lépni: az X1 alapjaira épülő, ám annál jóval vagányabb, kupés vonásokat felvonultató újdonság igazán vagányra sikerült. A bajorok pedig már meg is kezdték a piaci bevezetést, aminek hála immár itthon is rendelhető az autó – mi pedig megvizsgáltuk, hogy mennyit is kell a kereskedésekben hagynunk, hogy a miénk lehessen.

Módosítás dátuma: 2017. december 05. kedd, 16:10

Megérkezett az Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio – 28 milliótól elérhető

Nyomtatás

Az Alfa Romeo nem viccelt, amikor bemutatta első SUV-ját, és rögtön a legvadabb, Quadrifoglio Verde (QV) változatban rántották le róla a leplet. A QV kivitel piaci bevezetése azonban azóta is váratott magára, míg a normál változatok már viszonylag régóta elérhetőek. Most azonban végre a Zöld Pokol leggyorsabb SUV-ját is megrendelhetjük akár hazánkban is.

Módosítás dátuma: 2017. december 05. kedd, 14:24

Jövőre érkezik az új Mercedes Sprinter – az utasterét már láthatjuk

Nyomtatás

Korábban az Autó Pulton nem igazán foglalkoztunk nagyobb áruszállítókkal, azonban amióta a Hyundai H350 ellátogatott szerkesztőségünk garázsába, felébredt bennünk a vágy, hogy ezt a kategóriát is kiismerjük, és azóta már a Renault Master és az új Volkswagen Crafter is bizonyíthatott hasábjainkon. Ezek után pedig nagy érdeklődéssel várjuk, hogy mire lesz képes a jövőre érkező vadonatúj Mercedes-Benz Sprinter, ami szakítva a Volkswagennel, ezúttal teljesen új, saját alapokra építkezik. A csillagosok pedig már meg is mutatták, hogy milyen lesz az újdonság utastere.

Módosítás dátuma: 2017. december 05. kedd, 13:02

Az első szuper-SUV – bemutatkozik a Lamborghini Urus

Nyomtatás

Sokat vártunk rá, de végre megérkezett: az Urus tanulmányként még 2012-ben mutatkozott be, és egy jó ideig egyáltalán nem volt biztos, hogy valaha elkészíti majd sorozatgyártásban is a Lamborghini. Végül azonban úgy döntöttek, hogy megalkotják a szuper-SUV-t, így 5 évvel a koncepció bemutatója után az olaszok leleplezték az immár szériában is elérhető változatot, és nem okoztak csalódást.

Módosítás dátuma: 2017. december 06. szerda, 10:58

Frissültek a Ford kisáruszállítói – íme, az új Connect és Courier Van

Nyomtatás

A Ford nemrég frissített a Tourneo Custom modellt, ám itt még nem álltak meg az amerikaiak, ugyanis ezúttal a kisebb testvéreket fektették kés alá a gyáriak: megérkezett a ráncfelvarrott Transit Connect és Transit Courier Van is. A két „dobozos” esetében az áruszállító és a személyszállító változatok egyaránt frissültek.

Módosítás dátuma: 2017. december 04. hétfő, 18:44

Mégsem Cullinan néven jön Rolls-Royce első SUV-ja?

Nyomtatás

A Rolls-Royce jövőre érkező SUV-ját már régóta a Cullinan néven emlegetjük, és szinte mát mindenki elkönyvelte, hogy ez a sorozatgyártásra is megmarad majd. Most azonban a gyáriak egyik magas rangú alkalmazottja elárulta, hogy bár sokan hivatalosnak hiszek ezt a típusnevet, a márka sosem állította, hogy ezt viseli majd az első emelt hasmagasságú modelljük.

Módosítás dátuma: 2017. december 04. hétfő, 13:00

10. oldal / 693