Újdonságok

Megerősítették, hogy készül az új Citroën csúcsszedán

Nyomtatás

Maga Linda Jackson, a Citroën vezetője erősítette meg a hírt, hogy a C5 és a C6 után hagyott űr kitöltésére már készül a márka új csúcsszedánja, amely a márka hagyományainak megfelelően különbözik majd a gyakran egy kaptafára épülő riválisoktól.

Hivatalos: érkezik a Lexus LC kabrió

Nyomtatás

A Lexus LC papíron nagyon jól sikerült kupé, amelynek különleges megjelenéséhez ezen a szinten még bőven elfogadható 30-39 millió forintos árcédula társul – legyen szó erőteljes szívó V8-asról vagy hatékony hibrid hajtásról. Mi teheti még izgalmasabbá a képet? Hát persze, hogy a kabrió verzió!

Nagyravágyó Ford tervek: 40 villanyos újdonság 2022-ig

Nyomtatás

Elektrifikált paradicsom vár az elkövetkező években az autóvásárlókra, a gyártók ugyanis folyamatosan licitálnak egymásra a közeljövőben bemutatkozó elektromos, illetve elektromos rásegítésű – egyszerűbben fogalmazva hibrid – modellek számát tekintve. Ezúttal a Ford mondott egy nagyot, amihez nagyjából minden bizonnyal tartani is fogja magát a gyáróriás.

Számos újítás várható tavasztól a BMW-nél, a motorok is tisztulnak

Nyomtatás

Az elmúlt években nagyon sok támadás érte a dízelmotorokat, mégpedig nem alaptalanul, hiszen magas teljesítmény és nyomaték ide, vagy alacsony fogyasztás és széndioxid-kibocsátás oda, bizonyított tény, hogy a környezetre és az egészségre sajnos igencsak rossz hatást gyakorolnak a modern dízelek (is).

Módosítás dátuma: 2018. január 17. szerda, 19:35

Terepre, indián! – felfrissült a Jeep Cherokee

Nyomtatás

Különféle tengerentúli fórumokon, vagyis a modell hazai, és egyben legnagyobb felvevőpiacán a pletykák már tavaly év vége felé napvilágot láttak a Jeep Cherokee ráncfelvarrását illetően, a frissítésre pedig máris sor került, a Jeep ugyanis a napokban zajló Detroiti Autószalonon leleplezte közepes méretű modelljének legfrissebb verzióját.

Bátor terepjáró-vízió a Nissantól: íme, az Xmotion koncepció

Nyomtatás

Vajon mire gondolt a költő?” – kérdezhetnénk érthető módon a Nissan legújabb terepjáró-tanulmányautója láttán, amiről a japánok a Detroiti Autószalonon rántották le a leplet. Elképzelésünk sincs, hogy melyik leendő Nissan előfutára lehet az óriási kerekekre állított jószág, de vélhetően nagyon messze áll a szériagyártástól, úgyhogy ezen nem is kell gondolkodnunk.

A jövő luxus SUV-ja a Lexustól: íme, az LF-1 Limitless tanulmány

Nyomtatás

A Lexus legújabb tanulmányautója kétségtelenül a napokban zajló Detroiti Autószalon egyik legnagyobb sztárja: Amerikában eleve töretlen népszerűségnek örvend a japán prémium márka, és a tengerentúli vásárlók különösen akkor jönnek lázba, ha egy merész formatervű óriás SUV modellt látnak.

Hivatalos: 700 lóerő feletti teljesítménnyel jön az új Ford Mustang Shelby GT500

Nyomtatás

A valaha készült legerősebb közúti Ford modell. Hamarosan nem az új GT, hanem egy másik legenda, a Shelby GT500 viseli majd büszkén ezt a jellemzőt: a 2019-ben érkező sportmodell ugyanis legalább 700 lóerős teljesítménnyel rendelkezik.

Ha ilyen lesz az Infiniti jövője, akkor kérünk belőle

Nyomtatás

A Detroiti Autószalonon az Infiniti leleplezte a Q Inspiration Concept tanulmányt, amely egyes pletykák szerint a zászlóshajó Q70-es előfutára, a gyártó szándékai szerint viszont maga a jövő záloga: innen merít majd ihletet a japán prémium márka összes közelgő modellje.

Módosítás dátuma: 2018. január 16. kedd, 10:03

Szélsőségek helyett lóerők – az új Hyundai Veloster bemutatkozik

Nyomtatás

Elődje már-már bohókásan szélsőséges kialakítását elhagyta, helyette visszafogottan magabiztos kiállást kapott a vadonatúj Hyundai Veloster. Okkal. N csúcsmodellje ugyanis az eddigi 204-es plafon helyett rögtön 275 lóerővel lép új területekre.

Módosítás dátuma: 2018. január 16. kedd, 09:40

Köztes élmények – a Mercedes-AMG 53-as modellek bemutatkoznak

Nyomtatás

A Mercedes-Benz rögtön három olyan újdonságot hozott el a Detroiti Autószalonra, amelynek bármelyikét örömmel a garázsunkban tudnánk. Az E-osztály Coupé, Cabriolet, illetve az új CLS egyaránt 53-as megjelölést viselve, köztes AMG verzióban érkezett meg, koncepciójukban azonban bőven túlmutatnak a köztes jelzőn.

2. oldal / 693