2018. Április 26., Csütörtök

Frissitve:06:32:31

Újdonságok

Mi vagy te? – képeken a Mercedes-Maybach új koncepciója

Nyomtatás

A prémiumgyártók nem félnek meglepni a rajongóikat egy-egy meghökkentő tanulmánnyal, de az, amit a Mercedes-Maybach tett most elénk, arra talán senki nem számított. A csillagosok a jövő heti Pekingi Autószalonra készített tanulmányuk utasterét már többször megmutatták nekünk, ám most egy „véletlen” szivárogtatásnak köszönhetően kívülről is megcsodálhatjuk az autót, amire elsőre nem igazán találunk szavakat.

Módosítás dátuma: 2018. április 20. péntek, 13:34

Zene füleinknek – így szól a McLaren új titán kipufogója

Nyomtatás

A McLaren modellek személyre szabásáért felelős MSO nem pusztán új színekkel és bőrökkel, hanem műszaki fejlesztésekkel operál, és mostanában nem fukarkodik, ha újdonságokról van szó. Ezúttal a brit gyártó legkisebb modelljéhez kínálnak új titán kipufogódobot, még izgalmasabb hangaláfestéssel fogyókúráztatva a szuperautót.

R hadművelet – három bivalyerős Volkswagen jöhet még idén

Nyomtatás

A Volkswagen R részlege már régóta okoz örömet a német márka rajongóinak, de eddig nem terjesztették ki igazán a sportos modellek sorát. Idén azonban a hírek szerint három modelljük megvadított változata is bemutatkozhat, ugyanis érkezik a T-Roc R, a Tiguan R és talán mind közül a legizgalmasabb, az Arteon R is. Teljesítményben nem lesz hiány, noha a pontos adatokat egyelőre még nem igazán ismerjük.

Módosítás dátuma: 2018. április 19. csütörtök, 11:11

Hibridként és összkerékhajtással is jöhet a következő Ford Mustang

Nyomtatás

Az első Európában is hivatalosan elérhető Ford Mustang még csak most frissült, ami azt jelenti, hogy modellciklusának nagyjából a felénél jár. Ez azonban egyáltalán nem szegi kedvét a sajtónak abban, hogy máris a következő generáció lehetséges újításait találgassák, amelyeket ráadásul félig-meddig a gyáriak is megerősítettek.

Módosítás dátuma: 2018. április 19. csütörtök, 09:22

SUV lesz a Mercedes-Maybach új koncepciója – videón az utastér

Nyomtatás

Egy rövidke videóval karöltve a héten jelentette be a Mercedes-Maybach, hogy a Pekingi Autószalonra egy látványos koncepcióval készül. Ahogyan az várható volt a csillagosok tovább bökdösik fantáziánkat a jövő heti bemutató előtt, és ezúttal egy újabb videón mutatják meg nekünk az autó utasterét, és annak látványos hangulatvilágítását – de egy skiccet is megosztottak velünk a gyáriak.

Módosítás dátuma: 2018. április 19. csütörtök, 08:43

Legendás névvel érkezik júniusban az Aston Martin újdonsága (videó)

Nyomtatás

Az Aston Martin hatalmas lendülettel kezdte meg nagy megújulását, és a DB11 illetve az új Vantage után hamarosan érkezik harmadik teljesen új generációs modelljük, ami ráadásul nem is egy, hanem rögtön két jól csengő típusnevet is visszahoz a kínálatba. Az angolok ugyanis egy ízelítővel karöltve bejelentették, hogy legfrissebb típusuk a DBS Superleggera nevet viseli majd.

Módosítás dátuma: 2018. április 18. szerda, 13:35

Hivatalos képek a Lexus GS utódjáról

Nyomtatás

Most már bizonyos: közvetlen utód nélkül szűnik meg pár héten belül a Lexus GS gyártása, a felső-középkategóriás modell helyét pedig a vadonatúj, globális modellként piacra lépő ES veszi át. Az elvárások ennek megfelelően kimondottan magasak a jövő héten bemutatkozó típussal szemben, az új generációt pedig a legújabb képcsokor már teljes valójában tárja elénk.

A nagytestvérek nyomában – itt a BMW M2 Competition

Nyomtatás

A BMW M2 Competition csomagos változatának teljesítményéről már régóta pletykáltak, ám most végre bemutatkozott az autó. Ahogyan azt már korábban különböző források megerősítették, az autó valóban 410 lóerővel csábítgatja majd a vásárlókat, ami a Competition csomag eddig viszonylag rövid – ám hamarosan tovább íródó – történetében a legnagyobb erősödést jelenti. Nézzük hát, mire képes a még tovább vadított M2.

Módosítás dátuma: 2018. április 18. szerda, 11:46

Ilyen lesz az új BMW modellek műszercsoportja

Nyomtatás

A digitális kijelzők terjedésével nem csak egyre modernebb és divatosabb lesz az új autók műszerfala, de a személyre szabási lehetőségek is gyarapodnak: az okos műszercsoportok egy teljesen új világot tárhatnak a vezető elé. Ezúttal a BMW mutatta meg, hogy mire számíthatunk tőlük a jövőben.

Három kompakt SUV-val készül a Mercedes – jöhet a GLA Coupé is

Nyomtatás

Manapság nagyon úgy tűnik, hogy a prémium gyártók bármilyen modellt el tudnak adni: gyakorlatilag hajszálnyi réseket próbálnak újabb és újabb típusokkal betömni. A legújabb hírek szerint pedig a Mercedes-Benz új szintre emelheti ezt a stratégiát, ugyanis a kompakt szegmensben rögtön három crossovert küldenének harcba – már, ha igaznak bizonyulnak a legfrissebb értesülések.

Módosítás dátuma: 2018. április 16. hétfő, 17:38

Ősszel érkezhet a shooting brake felépítésű Kia Proceed

Nyomtatás

Az már eddig is biztos volt, hogy az új Kia Ceed nem kap háromajtós kivitelt, helyette viszont a korábbi Proceed koncepció valósulhat meg. Mindez annyit tesz, hogy a normál ötajtós és kombi változatok mellé egy különleges, kupé-kombi, vagy más néven „shooting brake” csatlakozik majd, ami egészen egyedi lehet a kompaktok kategóriájában, sőt, szinte az egész piacon – leszámítva a prémiumok között versenyző Mercedes-Benz CLA Shooting Brake-et. Most pedig már az is biztosnak tűnik, hogy legkésőbb őszig kell várnunk a különleges újdonságra.

Módosítás dátuma: 2018. április 16. hétfő, 14:11

2. oldal / 713