2018. Április 27., Péntek

Frissitve:11:45:07

Újdonságok

Ízelítőn a hónap végén érkező vadonatúj Lexus ES

Nyomtatás

A Lexus nagy bemutatóra készül a Pekingi Autószalonon, ugyanis az április végén esedékes seregszemlén leplezik majd le a vadonatúj ES-t. A hazánkban jelenleg nem elérhető modell első generációja a japánok egyik első modellje volt, amely 1989-ben mutatkozott be, a most soron következő hetedik generációnak pedig minden eddiginél komolyabb feladatot szánnak a gyáriak, akik már egy ízelítőt is megosztottak velünk az újdonságról.

Módosítás dátuma: 2018. április 11. szerda, 14:40

9,3 millió forinttól lehet a miénk az új Mercedes-Benz A-osztály

Nyomtatás

A vadonatúj Mercedes-Benz A-osztály február elején mutatkozott be a nagyközönségnek, és nem kellett sokat várnunk, hogy a hazai importőr beárazza az autót. A csillagosok magyar konfigurátorában ugyanis már elérhető a modell, a teljes extralistával együtt, mi pedig gyorsan bele is mélyedtünk az árlistába – nézzük, mibe kerül a piac talán legmodernebb kompaktja.

Módosítás dátuma: 2018. április 11. szerda, 13:06

Dinamikus puttonyos – itt az új Audi A6 Avant

Nyomtatás

A vadonatúj Audi A6 a legmodernebb technológiákkal és hajtásláncokkal felvértezve mutatkozott be nemrég a Genfi Autószalonon, és úgy tűnik, hogy a négykarikások a kombi verzióval sem sokáig várattak minket. Az A6 Avant ugyanis máris bemutatkozott, és négyajtós testvérének összes technológiai csodája mellett fokozott praktikumot is kínál.

Módosítás dátuma: 2018. április 11. szerda, 10:24

Mindent akar – minden információ a vadonatúj Ford Focus-ról

Nyomtatás

A Ford Focus jelenleg a kompakt kategória egyik legöregebb tagja, de még így is egészen jól tartja a lépést az újabb ellenlábasokkal. Eljött azonban a váltás ideje, és az amerikaiak apait-anyait beleadtak, hogy a vadonatúj Focus rögtön a kategória élére katapultálja magát, amit a modern extrák és a teljesen új alapok mellett az egyik legszélesebb palettával igyekeznek elérni – ráadásul a sportváltozatokat leszámítva már minden kivitel be is mutatkozott.

Módosítás dátuma: 2018. április 10. kedd, 16:04

Erősebb motorral frissülhet hamarosan a Mazda MX-5

Nyomtatás

A Mazda MX-5 az autózás világának egyik legendája, ami ráadásul nem hatalmas teljesítményével, exkluzivitásával vagy drágaságával tudott bekerülni ebbe a körbe, hanem az általa nyújtott élmények miatt. A jelenleg futó generáció sem lóg ki ebből a sorból: 131 vagy 160 lóerős szívómotorral érhető el a roadster, de így is igazi élményhajhász. Egy kis plusz erő azonban sosem árt, és egyre több forrásból lehet arról hallani, hogy a hamarosan esedékes frissítés alkalmával a teljesítmény is növekedni fog.

Módosítás dátuma: 2018. április 10. kedd, 11:54

Versenytaxi Audi módra – itt az e-tron Vision Gran Turismo

Nyomtatás

Az autózás szerelmesei közül biztosan rengetegen ismerik a kizárólag Playstationre elérhető Gran Turismo sorozatot, ami az autós videojátékok egyik legnevesebb képviselője. Mindezt az is jól mutatja, hogy a játék készítőinek felkérésére a legnagyobb gyártók készítenek különböző koncepciókat évről-évre, amelyeket aztán a szimulátorban kipróbálhatnak a játékosok. Ezúttal az Audi volt a soros: a négykarikások az e-tron Vision Gran Turismo koncepcióval készültek.

Módosítás dátuma: 2018. április 10. kedd, 10:59

Vágyunk rá – megújult a Chevrolet Camaro

Nyomtatás

A Chevrolet éppen azelőtt nem sokkal kezdte el Európában is forgalmazni a Camarót, mielőtt végleg kivonultak volna az öreg kontinensről, így bár nem sokáig, de mi is belekóstolhattunk az amerikai izomautók világába – ráadásul először, hiszen a Mustangot csak később kezdték el itthon is forgalmazni. A Camaro azóta már többször megújult, most pedig ismét alaposan frissítették a négykerekűt a gyáriak.

Módosítás dátuma: 2018. április 09. hétfő, 18:53

Nincs megállás – felfelé bővítheti SUV kínálatát a Jaguar

Nyomtatás

A Jaguar hosszú ideig nem kívánt beszállni az emelt hasmagasságú modellek kategóriáiba, hiszen nem szerettek volna konkurenciát kreálni az egy tulajdonban lévő Land Rover modellekkel szemben. Az SUV őrület azonban olyan méreteket öltött, hogy muszáj volt beszállniuk, és ezt nagyon jól tették, ugyanis az F-Pace azóta is a márka legsikeresebb modellje. Azóta már a kisebb E-Pace is megjelent, és az első teljesen elektromos modelljük, az I-Pace is crossover lett, a legújabb hírek pedig arról szólnak, hogy érkezik a csúcs-SUV is a kínálatba.

Módosítás dátuma: 2018. április 09. hétfő, 11:50

Kiszivárgott képeken láthatjuk a 410 lóerős BMW M2 Competitiont

Nyomtatás

A BMW M2 tovább vadított, Competition változatának érkezése már régóta biztos, és bár a bemutató április vége felé lesz esedékes, úgy tűnik néhány hivatalos fotó kicsúszott a németek markából, így már most megcsodálhatjuk, hogy milyen lesz az újdonság. Nem elég, hogy a képek nyilvánosságra kerültek, néhány pontos adat is napvilágot látott az autóról – nézzük, mit tudunk eddig.

Módosítás dátuma: 2018. április 09. hétfő, 10:43

A következő Mercedes-AMG C 63 már biztosan hibrid lesz

Nyomtatás

A német prémiumtrióból egyedül a Mercedes-AMG tart még ki a V8-as mellett a középkategóriában, hiszen az Audi RS4/RS5 és a BMW M3/M4 is hat hengerre váltott már. Ellenben a C 63-mal, ami nem csak az egyetlen nyolchengeres a három közül, de a legerősebb is, hiszen S verzióban 510 lóerőt szuszakol ki magából a négyliteres duplaturbós – és persze ennél jóval többet is tud a nagyobb testvérekben. El kell azonban keserítsük a csillagos márka, azon belül is a C-osztály AMG változatainak rajongóit, ugyanis a következő generáció jó eséllyel hathengeres lesz, ráadásul egy elektromotort is kaphat.

Módosítás dátuma: 2018. április 06. péntek, 17:11

Egyedi 911 GT3 RS-sel jelentkezett a Porsche Exclusive Manufaktur

Nyomtatás

A Porsche Exclusive Manufaktur részlege bizony nem átall minket időről időre lenyűgözni. A 911 Turbo S Exclusive Series-re biztosan mindenki emlékszik még, ezúttal pedig a Genfben frissült GT3 RS-hez készítettek egy teljesen egyedi konfigurációt. Ezúttal azt igyekeztek megmutatni, hogy a versenypályára kihegyezett 911 sem csak rikító színekben, versenycsíkokban mutat jól.

Módosítás dátuma: 2018. április 06. péntek, 11:50

4. oldal / 714