Újdonságok

Motorcsere a Mercedes S-osztályban

Nyomtatás

Erősebb és takarékosabb erőforrást kapott a Mercedes csúcsmodellje. Bár az S-osztály továbbra is egy öblösebb, benzines V8-assal nyújtja talán a legkellemesebb összképet, ezúttal a népszerű belépődízelhez nyúltak a mérnökök.

Lebuktatta magát az új Mercedes CLS - új, álcázatlan képekkel

Nyomtatás

Szinte biztos, hogy nem az élénkvörös lesz a legjobb szín hozzá, de kétségtelen: 2012-ben érkezik az négyajtós Mercedes kupé új generációja. A CLS idomainak jó részét már fel is tárták lelkes kémfotósok.

Módosítás dátuma: 2010. december 02. csütörtök, 13:51

Kémfotókon a legújabb BMW 6-os kabrió

Nyomtatás

A BMW M6 következő generációjának kémfotói után nem sokkal a 'sima' 6-os széria álcázott példányai is megmutatták magukat tesztelés közben, ám utóbbiak érdekessége, hogy azok már tető nélküli változatok voltak.

Módosítás dátuma: 2010. december 02. csütörtök, 13:51

Minden, amit a következő Audi A3-ról tudni lehet

Nyomtatás

Nehéz dolga lesz a 2012-ben érkező új A3-nak, ugyanis egy nagyon erős szegmensben kell boldogulnia, ahol a prémium termékek mellett már a hétköznapibb gyártmányok is sokat fejlődtek az erős versenyben - hiába, a kompakt kategória már évtizedek óta roppant kihegyezett. Nézzük, hogy mivel készül bevetésére az Audi A3 új generációja!

Módosítás dátuma: 2010. július 09. péntek, 12:40

Új motorral bővül a Lancia Delta kínálata

Nyomtatás

Szeptembertől a Fiat-csoport új, 1,4 literes turbómotorja a Lancia kompaktjának kínálatában is megjelenik. A Delta az új erőforrással takarékosabb, gyorsabb és kulturáltabb is lesz.

Módosítás dátuma: 2010. július 09. péntek, 12:11

Emily szárnyal - eladási rekordot döntött a Rolls Royce

Nyomtatás

A BMW bizony nem panaszkodhat. A bajor márka láthatóan gond nélkül evez át a gazdasági válság háborgó tengerén. Mint arról korábban beszámoltunk, az új ötös sorozat olyannyira kelendő a vásárlók körében, hogy alig győzik kiszolgálni a megrendelőket, de nincs ez másként a német márka leányvállalataként működő Rolls Royce esetében sem.

Módosítás dátuma: 2010. július 09. péntek, 12:39

Egy fejezet lezárult: elkészült az utolsó V10-es BMW M5

Nyomtatás

A BMW bejelentette, hogy nyugdíjba küldte E60-as kódjelű, negyedik generációs M5 modelljét, hogy aztán egy év múlva az ötödik felvonásban újraéleszthesse a legendát.

Módosítás dátuma: 2010. július 09. péntek, 12:12

Ráncfelvarott Nissan X-Trail futott be - egyelőre csak Japánban

Nyomtatás

A Nissan bemutatta az X-Trail frissített változatát, és bár egyelőre csak a japán belpiacos modellről kerültek nyilvánosságra képek, - néhány apró eltéréstől eltekintve – gyakorlatilag Európában is ugyanezeket a módosításokat láthatjuk majd viszont a ráncfelvarrott példányokon.

Módosítás dátuma: 2010. július 09. péntek, 12:27

30 éves a Panda – jubileumi modellel kedveskedik a Fiat

Nyomtatás

Kereken 30 éve van piacon a Fiat Panda, ami már tényleg szép hosszú idő, az évforduló pedig kiváló alkalomként szolgált arra, hogy az olaszok készítsenek egy különleges kiadást a típusból.

Módosítás dátuma: 2010. július 09. péntek, 12:36

3500 lóerő és 18 henger a világ legerősebb MINI-jében

Nyomtatás

Aki viszonylag gyakran vezet gyors vagy/és erős autókat, az bizony jól tudja: teljesítményből sosem elég. Ez a megfontolás ’munkálkodhatott’ a Cummins mérnökeinek fejében is, amikor belevágtak a sebesség goodwoodi fesztiváljának (Goodwood Festival of Speed) tiszteletére szánt MINI fejlesztésébe.

Formailag gyorsítja a Mugen a Honda CR-Z-t

Nyomtatás

Ahogy arról már menetpróbánkon korábban beszámoltunk, a Honda sportos hibrid kupéja, a CR-Z már szériakivitelben sem éppen unalmas és élményszegény négykerekű, de a Mugen még egy kis pirospaprikát szórt a levesbe.

691. oldal / 733