Újdonságok

A lepel lehull: itt az új BMW X3!

Nyomtatás

Már évek óta érkezett róla a kémfotók áradata, sőt egy előszériás példányt mi magunk is szemrevételezhettünk, és most végre megérkezett: az X3 teljesen új, második generációjáról a Párizsi Autószalon előtt lerántotta a leplet a BMW.

Módosítás dátuma: 2010. július 15. csütörtök, 09:08

Az Alfa Romeo rátesz egy lapáttal - érkezik a Giulietta Sprint

Nyomtatás

Az Alfa Romeo a sportosságáról, érzelmességéről is ismert, épp ezért mindig is volt egy-két ízléses kupé az aktuális kínálatában. Jelenleg a 156 alapjaira épített GT-t már nem forgalmazzák, a Brera pedig inkább a „nagyobbak” közé tartozik. Ezt a lyukat tömik majd be az olaszok a nemrég debütált Giulietta alapjára épülő kupéval.

Módosítás dátuma: 2010. július 15. csütörtök, 08:42

A Lotus öt tanulmányt mutat majd be a Párizsi Autószalonon

Nyomtatás

Jelentős fejlesztések lehetnek a Lotus tarsolyában, ha a hírek igazak, és a britek nem kevesebb, mint öt koncepcióval készülnek meglepni a közönséget Párizsban.

Ha a Lamborghini kigyullad, akkor az Audi R8 is?

Nyomtatás

A válasz a kérdésre ezúttal igen, ugyanis nemrég a baleset esetén különösen égő hajlamú Lambók után a Gallardo alapjait felhasználó R8 is lángot fogott.

Módosítás dátuma: 2010. július 14. szerda, 11:17

A Citroën Survolt Le Mans-ban is megmutatta magát

Nyomtatás

A 2010-es Le Mans Classic versenyhétvégén mutatkozott be a pályán is a Citroën Survolt, melyet először az idei Genfi autószalonon volt szerencsénk megismerni. A stílusos francia kupé többek között a GTbyCITROËN elnevezésű szuperautó tanulmánnyal, valamint több DS3 modellel körözött együtt az aszfaltcsíkon.

Sátortetőt kap a Porsche 911, sportcsomagot pedig a Panamera

Nyomtatás

Bár jövőre már a legendás 911-es új generációját várjuk, a jelenleg néhány országban eladási nehézségekkel küszködő típusból a hírek szerint addig még két különleges kiadást mutat be a Porsche.

Módosítás dátuma: 2010. július 14. szerda, 10:34

Még tovább izmosodhat a Maserati GranTurismo

Nyomtatás

Külföldi értesülések szerint a Maserati a GranTurismo sportkupé ráncfelvarrásán dolgozik,

Módosítás dátuma: 2010. július 13. kedd, 11:15

A legendának élnie kell! Négy új Porsche modell érkezése várható

Nyomtatás

Itt az idő a pánikra! A Porsche új vezérigazgatója, Matthias Mueller - aki az Audi egyik vezető posztján már korábban is a Volkswagen csoport hű katonája volt -, 2013-ra az egy évre vonatkoztatott értékesített darabszámot 100.000-ről 150.000-re kívánja növelni.

Módosítás dátuma: 2010. július 13. kedd, 10:40

Megerősítették: jön az új Jaguar X és F-Type

Nyomtatás

„Végre” - mondhatják a rajongók, akiket meg lehet érteni. Hosszú évekig tartó huzavona után a Jaguar döntött: gyártani fogják az F-Type névre keresztelt roadstert, sőt az X-Type is kap utódot. Erről a márkát birtokló Tata vezetője, Carl-Peter Forster számolt be.

Hivatalosan is bemutakozott az 508, az új csúcs-Peugeot!

Nyomtatás

Kissé váratlanul, hivatalosan leplezték le az 508-at, néhány fotó tegnapi kiszivárogtatása után. A Peugeot új modellje a palettán a 407-es mellett a 607-est is váltja, és rögtön szedán és kombi kivitelben is megjelenik.

Kapj el, ha tudsz – gyártásba kerül a Porsche 918 Spyder

Nyomtatás

A Porsche a megszokott modellek mellett mindig is tartogatott némi extra finomságot a „sufniban” az igazán igényes vásárlóknak – akik persze kellően méretes pénztárcával farzsebükben járnak-kelnek.

Módosítás dátuma: 2010. július 13. kedd, 09:03

698. oldal / 741