2018. Április 27., Péntek

Frissitve:11:45:07

Újdonságok

Újabb ízelítővel hangol a Subaru – holnap jön az új Forester

Nyomtatás

A Subaru SUV-jának jelenleg futó generációja már jó ideje piacon van, és bár a japánok folyamatosan reszelgették a Forestert, mostanra azért kijelenthetjük, hogy megérett már a váltásra az autó. Természetesen a gyáriak is pontosan érezték ezt, így a holnap nyitó New Yorki Autószalonra el is viszik a vadonatúj Forestert, amiről immár a második ízelítőt is megosztották velünk a japánok.

Módosítás dátuma: 2018. március 27. kedd, 10:33

Még a héten bemutatkozhat a legvadabb Jaguar F-Pace

Nyomtatás

A Jaguar a Genfi Autószalonon bemutatott elektromos crossoverével nagyot durrantott, ám az angolok nem használták el az összes puskaporukat az I-Pace-re. A hírek szerint ugyanis a héten megnyíló New Yorki Autószalonra elviszik majd az F-Pace legvadabb, SVR betűhármassal ellátott verzióját, ami bár teljesen más megvilágításban, de mégis hasonlóan izgalmas lehet majd, mint elektromos testvére.

Módosítás dátuma: 2018. március 26. hétfő, 14:42

Izmos, hibrid terepkupéval készül 2020-ra a Cupra

Nyomtatás

Éppen a múlt héten számoltunk be róla, hogy a Seatnak komoly tervei vannak a következő 1-2 évre, hiszen amellett, hogy jön a vadonatúj Leon, 2020-ra beígérték az első teljesen elektromos modelljüket is. Ezúttal a spanyolok idén elindított sportos almárkájának háza tájáról érkeztek izgalmas hírek: a Cupra egy igazán izmos konnektoros hibriddel készül 2020-ra.

Módosítás dátuma: 2018. március 26. hétfő, 11:53

Nagyban játszik – bemutatkozik a vadonatúj Volkswagen Touareg

Nyomtatás

Könnyebb lett, hatékonyabb, ügyesebb, sőt, határozottabb, prémium kiállást kapott – de mégis belül hozott igazán nagy durranást a Volkswagen Touareg új generációja. Egy biztos: a harmadik generációs modell méltán viselheti a márka zászlóshajója címet.

Módosítás dátuma: 2018. március 23. péntek, 20:25

Hazánkba is megérkezett a Lada Vesta Kombi és SW Cross

Nyomtatás

A Lada Vesta már tavaly bizonyította tesztünkön, hogy az oroszok nem veszik félvállról az európai terjeszkedést, hiszen a modern megjelenéssel és extrákkal megáldott modellt kifejezetten úgy tervezték, hogy az öreg kontinens vevőinek igényeit is képes legyen megugrani – persze a maga kategóriájában. A gyáriak pedig igyekeznek még tovább fejlődni, amit a Vesta puttonyos és „telekjáró” változataival szeretne elérni. A két újdonság pedig a mai napon megnyílt, budapesti Automobil és Tuning Shown a magyar piac számára is bemutatkozott.

Módosítás dátuma: 2018. március 23. péntek, 19:30

Az ideális Volvo? – bemutatkozott hazánkban az új Volvo V60

Nyomtatás

A Volvo a vadonatúj V60-at, vagyis a márka prémium középkategóriás kombiját alig egy hónapja jelentette be, az autót pedig ma délelőtt máris megcsodálhattuk hazai porondon, ugyanis két V60 ellátogatott a budapesti Volvo Galéria márkakereskedésbe. A svédek büszkesége a Genfi szalon egyik legnagyobb sztárja volt, mégpedig megérdemelten: régen láttunk már ennyire kívánatos családi autót.

Módosítás dátuma: 2018. március 22. csütörtök, 19:40

Jövőre jön az új Leon, 2020-ban pedig az első elektromos Seat

Nyomtatás

A Seat lendületben van: az elmúlt években belehúztak a spanyolok, és a következő két évre is több újdonságot ígérnek. Nemrég elindították sportos almárkájukat, a Cuprát, és még idén jön a hétszemélyes SUV-juk, a Tarraco. 2019-ben pedig egy nagyon fontos modelljük lép majd új generációba, hiszen érkezik a kompakt Leon vadonatúj változata, de 2020-ban az első teljesen elektromos Seat is bemutatkozik.

Módosítás dátuma: 2018. március 22. csütörtök, 18:20

Így nyúzza a Porsche az idén érkező hibrid Cayenne-t (videó)

Nyomtatás

A vadonatúj Porsche Cayenne még tavaly nyáron mutatkozott be, ám akkor csak a V6-os motorral szerelt normál és S verziókat csodálhattuk meg – igaz, egy hónappal később már a V8-assal szerelt Turbo is napvilágot látott. Ezek azonban még mindig csak egy szeletét jelentik a Cayenne teljes kínálatának, amelynek tagjai szépen lassan fogják majd felfedni magukat. A következő pedig a konnektoros hibrid hajtáslánccal szerelt E-Hybrid variáns lesz, amit már nagy erőkkel nyúznak a németek.

Módosítás dátuma: 2018. március 22. csütörtök, 13:30

19 új modellel készül 2020-ig a Škoda – elektromos autók is jönnek

Nyomtatás

A Škoda kétség kívül hatalmas lendületben van, akárcsak a Volkswagen konszern összes többi márkája, így szinte meg sem lepődünk azon, hogy a csehek bejelentették: a következő két évben 19 új modellel készülnek. Mielőtt persze bárki azt hinné, hogy a gyáriak gyorsan megduplázzák a modellpalettájukon található típusok számát, szögezzük le, hogy ebben az új modellvariánsok is beletartoznak, nem csak a vadonatúj vagy éppen új generációba lépő négykerekűek – de persze belőlük is lesz jónéhány.

Módosítás dátuma: 2018. március 22. csütörtök, 12:53

Máris rendelhető az új BMW X4 – 14,5 milliótól lehet a miénk

Nyomtatás

A BMW X4 a Genfi Autószalonon mutatkozott be a nagyközönségnek, és bár elöl és belül nem meglepő módon az X3 megoldásai köszönnek vissza rajta, a hátsó traktus azért bőven tudott újat mutatni, és akkor a teljes friss, dízel M Performance hajtásláncról még nem is beszéltünk. A bajorok közepes terepkupéja pedig máris feltűnt a gyártó magyar honlapjának konfigurátorában, mi pedig nem voltunk restek közelebbről is megvizsgálni, hogy pontosan mennyiért is lehet a miénk az újdonság.

Módosítás dátuma: 2018. március 21. szerda, 15:15

Átcímkézve? – a Corsa lett a második újkori GSi Opel

Nyomtatás

Az Opel az Insignia sportos csúcsváltozataként hozta vissza kínálatába a legendás GSi jelzést, és ahogyan már a korábbi menetpróbán is beígérték, máris megérkezett második modelljük a jól csengő betűhármassal. Túl sok részletet egyelőre nem árultak el a Corsa GSi-ről, és egyelőre csak két fotót mutattak meg nekünk, de nem kell túl nagy fantázia, hogy néhány dologra magunktól is rájöjjünk.

Módosítás dátuma: 2018. március 21. szerda, 12:57

7. oldal / 714