2018. Augusztus 16., Csütörtök

Frissitve:02:06:48

Újdonságok

210 lóerős lesz a Polók csúcsa – jön az R-változat

Nyomtatás

A legfrissebb, Wolfsburgból kiszivárgott információk szerint a remek, és a válság ellenére is meglehetősen sikeres Polo két éven belül egy új csúcsváltozatot kap, amelynek neve Polo R lesz, a kisautó tehát belép a legerősebb, R-szériás Volkswagenek exkluzív klubjába. Természetesen a Genfi Autószalonon bemutatott GTI-nél is izmosabb lesz a modell, amely mind három, mind pedig ötajtós karosszériával egyaránt elérhető majd.

Peugeot és Citroën emblémával is kapható lesz a Mitsubishi ASX

Nyomtatás

A Mitsubishi Motors és a PSA konszern még szorosabbra fonja együttműködését Európában, ennek megfelelően hamarosan a Peugeot és a Citroën kínálatában is feltűnhet a japán gyártó crossovere.

Összkerékhajtású hibrid kerékpárt készített a Lexus

Nyomtatás

Bár Japánban már tavaly bemutatta, Európába (méghozzá egy angol kiállításra) először csak most érkezik a Lexus kerékpár-tanulmánya, amely hibrid hajtásának köszönhetően mind a négy kerekét hajthatja.

1,5 literes négyhengeres turbómotorok az F1-ben?

Nyomtatás

Nem, ez nem áprilisi tréfa; a legfrissebb információk szerint az F1-es csapatok ezekben a napokban, hetekben a 2013-tól bevezetésre kerülő új motorcsaláddal kapcsolatban tárgyalnak.

Módosítás dátuma: 2010. április 27. kedd, 15:40

A Honda beárazta a CR-Z-t – 6,5 millió forint a hibrid sportkocsi alapára

Nyomtatás

Korábban már többször is beszámoltunk a Honda Genfben bemutatott legfrissebb üdvöskéjéről, az IMA nevezetű hibrid rendszerrel hajtott CR-Z sportkocsiról; a hivatalos magyarországi árakra azonban mostanáig várni kellett.

Jön a hibrid Porsche 918 Spyder? – ott a sor vége!

Nyomtatás

A Porsche 918 Spyder múlt havi genfi bemutatója abszolút sikernek tekinthető, ugyanis rengeteg pozitív visszajelzést kapott, és kap azóta is a vállalat. Wolfgang Duerheimer, a Porsche fejlesztési vezetője szerint azonban autójuk csak akkor kerül majd ténylegesen gyártásba, ha

Módosítás dátuma: 2010. április 27. kedd, 11:22

Magát mutogatja a Saab 9-5 SportCombi

Nyomtatás

Mióta a Spyker kezébe került a Saab, felpezsdült az élet a svéd gyártó háza táján: rögtön elkezdődik a 9-5 forgalmazása, melyet már konfigurálni is lehet, sőt a tervezőasztalon már egy kisautó tervei forognak.

Módosítás dátuma: 2010. december 02. csütörtök, 13:52

Panamera visszahívás biztonsági öv hiba miatt

Nyomtatás

A Porsche visszahív 3,176 2010-es modellévű Porsche Panamerát, mivel a vezető biztonsági övének potenciális hibája azt eredményezheti, hogy az egy esetleges balesetnél kioldódik.

Kémfotókon az új Porsche Boxster – akár 3 hengeres motorral

Nyomtatás

A németországi Nürburgring legendás, több mint 20 kilométer hosszú Nordschleife-i aszfaltcsíkján szinte mindig lehet találni valami érdekeset, a legtöbb autógyártó ugyanis általában ott teszteli legfrissebb portékáját/portékáit; ezt pedig bizony jól tudják a kémfotósok is, akik szinte hétről hétre megörvendeztetnek minket valami érdekességgel.

Módosítás dátuma: 2010. december 02. csütörtök, 13:52

5,3 méter, 460 lóerő: gyönyörű képekkel frissítve a Citroën Metropolis

Nyomtatás

A Citroën tervezői nem unatkoznak, ugyanis a gyártó a május 1-jén kezdődő Shanghai Világkiállításon mutatja be újabb tanulmányautóját, a Metropolist. A jármű elég hosszan, egészen október 31-éig lesz megtekinthető a francia pavilonban.

Módosítás dátuma: 2010. április 26. hétfő, 08:37

A Ferrari 599XX a Nordschleife új királya

Nyomtatás

Megdőlt a Nürburgring Nordschleife körrekordja, már ami a szériagyártású autókat illeti. Sokan vélhetően azt hitték, hogy a 7 perc 26,7 másodperces idejével a Nissan GT-R, vagy az annál 4 másodperccel gyorsabb Corvette ZR1 a zöld pokol névvel illetett, több mint 20 kilométer hosszú versenypálya királya, ám ezeknél már korábban is akadtak gyorsabb járművek.

718. oldal / 740