2018. Július 17., Kedd

Frissitve:09:49:23

Újdonságok

Digitális rajzokon bukott le a BMW 8-as Cabrio és Gran Coupé

Nyomtatás

A vadonatúj 8-as BMW alig pár napja mutatkozott be Coupé verzióban, de úgy tűnik, hogy a bajorok nem sokáig tudták rejtegetni a Cabrio és a Gran Coupé változatokat sem. Az ugyan már eddig is hivatalos volt, hogy érkezik a nyitott tetejű és a négyajtós változat is a későbbiekben – előbbi valószínűleg még idén, utóbbi pedig jó eséllyel csak jövőre –, de most néhány hatóságok felé benyújtott digitális rajzon már meg is csodálhatjuk a két további modellváltozatot.

Módosítás dátuma: 2018. június 20. szerda, 11:50

A hidrogénhajtás érdekében társult az Audi és a Hyundai

Nyomtatás

Az Audi és a Hyundai azon gyártók közé tartozik, amelyek még hisznek abban, hogy az üzemanyagcellás, hidrogénhajtású hajtásláncoknak még van jövője. A német és a dél-koreai márka pedig össze is állt a jó ügy érdekében, és egy partneri megállapodás keretein belül a jövőben megosztják majd egymással fejlesztéseiket a témában.

Módosítás dátuma: 2018. június 20. szerda, 11:06

Újrhasznosítással tisztítaná a tengereket a Volvo

Nyomtatás

A környezetvédelem sok autógyártó számára fontos, és az elektromos autók piacra dobásával igyekeznek is segíteni ezt az ügyet. Azonban nem csak a károsanyag-kibocsátás csökkentésével lehet óvni a természetet, és erre a Volvo szolgáltat kiváló példát, a svédek ugyanis 2025-re az autóikban használt műanyag elemek 25 %-át szeretnék újrahasznosításból nyerni. Egy különleges XC60 képében pedig azt is megmutatták, hogy hogyan képzelik el mindezt.

Módosítás dátuma: 2018. június 19. kedd, 14:48

Újabb legendás pályán döntött rekordot a Honda Civic Type R

Nyomtatás

A Honda Civic Type R már jó ideje a Nürburgring leggyorsabb elsőkerékhajtású autója, de a japánok nem elégedtek meg ezzel a címmel, és Type R Challenge néven egy új kihívást állítottak a sportkompakt elé: híres versenypályák elsőkerekes csúcsait kívánják megdönteni modelljükkel. Ezúttal a Belgiumban található legendás Spa-Francorchamps aszfaltcsíkján futottak neki a rekorddöntésnek – természetesen sikeresen.

Módosítás dátuma: 2018. június 19. kedd, 12:41

A Volkswagen szerint sincs piaca, de érkezik a kabrió T-Roc

Nyomtatás

Egy nyitott tetejű crossover megalkotása erősen nélkülözi a racionalitást, és ezt nagy valószínűséggel minden gyártó tudja, ugyanakkor kétségtelen, hogy arculatépítési szempontból lehetnek előnyei. A Volkswagen is erre hivatkozott legutóbb, amikor kijelentették, hogy a T-Roc Cabrio piaca ugyan erősen korlátozott lesz, mégis elkészül majd a modell, ugyanis kifejezetten jól mutat.

Módosítás dátuma: 2018. június 19. kedd, 11:41

Csak vagányan – megérkezett az új Audi A1 Sportback

Nyomtatás

A várakozásoknak megfelelően a tegnap kiszivárgott hivatalos galéria után nem várt sokat a négykarikás gyártó, és máris leleplezte a vadonatúj A1-et. Az előzetes információk szinte mind helyesnek bizonyultak, de most végre minden részletre fény derül a prémium kisautóval kapcsolatban, ami ezúttal is leginkább a fiatalabb korosztályt célozza meg.

Módosítás dátuma: 2018. június 19. kedd, 10:39

Újabb ízelítőn a szerdán érkező vadonatúj Volvo S60

Nyomtatás

A Volvo múlt héten már megmutatott nekünk néhány részletet a hamarosan érkező vadonatúj S60-ból, ráadásul rögtön a Polestar által optimalizált verzió szerepelt a képeken. A svédek azóta újabb ízelítőket tettek közzé, ám ami ennél is fontosabb, hogy bejelentették, június 20-án, azaz szerdán végre teljes valójában leleplezik prémium középkategóriásuk négyajtós változatát.

Módosítás dátuma: 2018. június 18. hétfő, 15:43

Idő előtt – gyári képeken bukott le kívül-belül az új Audi A1

Nyomtatás

Az Audi már a múlt héten elkezdte felkelteni a nagyközönség érdeklődését a vadonatúj A1-gyel kapcsolatban, hiszen két ízelítőt is megosztottak velünk a gyáriak. Ma a harmadik fotó is kikerült az internetre, ám ez már nem sok mindenkit érdekelt, ugyanis egy belga magazin oldalán gyakorlatilag egy teljes gyári galéria megjelent az autóról, ami valószínűleg – ha másért nem, akkor a kiszivárgott képek hatására – valószínűleg záros határidőn belül be fog majd mutatkozni.

Módosítás dátuma: 2018. június 19. kedd, 10:39

Hivatalos fotókon szivárgott ki a vadonatúj Suzuki Jimny (galéria)

Nyomtatás

Korábbi kémfotókon gyakorlatilag már teljes egészében lelepleződött a július 5-én bemutatkozó vadonatúj Suzuki Jimny, és bár a leleplezés még mindig hátra van, ezúttal már néhány gyári fotó is kiszivárgott a kis terepjáró következő generációjáról, így ha volt olyan részlet, amit eddig nem láthattunk az autóból, most már azt is megcsodálhatjuk.

Módosítás dátuma: 2018. június 18. hétfő, 11:23

Nagy visszatérés – bemutatkozott a vadonatúj BMW 8-as

Nyomtatás

Ahogyan azt beígérték a bajorok, a Le Mans-i 24 órás viadal előtt be is mutatták várva várt újdonságukat, a 8-as Coupét, amely közel 20 év után hozta vissza a BMW palettájára a legendás típusjelzést. A látványos kétajtós sokat örökölt a korábbi koncepciótól, és rögtön kétféle hajtáslánccal is megmutatták nekünk a németek.

Módosítás dátuma: 2018. június 16. szombat, 16:21

Hivatalos: 1000 lóerős szuperautóval készül a Toyota

Nyomtatás

A szuperautók piaca mondhatni szárnyal, hiszen a pár száz példányban elkészülő, elképesztő teljesítménnyel és már-már versenyautós képességekkel megáldott négykerekűekért gyakorlatilag élet halál harcot vívnak a dúsgazdag gyűjtők és hírességek. Ebből a „piacból” pedig úgy látszik, mindenki szeretne kiharapni egy falatot, ugyanis ezúttal némi meglepetésre a Toyota jelentette be, hogy gyártásba küld egy hiperautót.

Módosítás dátuma: 2018. június 15. péntek, 18:27

8. oldal / 732